- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Aslında doğrusu ve mantıklısı bu...umursamamak en büyük intikam...teşekkürlerZor durum. Bence hiç uğraşıp intikam almaya falan çalışma hele bunun için başkalarını alet etmeye hiç heves etme. Bak yine sana patlar haberin olsun. Hiç dikkate alma, hiçbir şey yokmuş gibi davran inan bana en büyük ceza bu.
Konu ü tikam olunca böyle bi noto ihtiyac duydum kii aslında hiçbirsey yapmamak en güzeliNota bak ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim? O not ne Allah aşkına."Hıaa yaz müdüre yaz" mı diyelim ya?
Nota bak ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim? O not ne Allah aşkına."Hıaa yaz müdüre yaz" mı diyelim ya?
Affetmek, en büyük intikamdır.Konu ü tikam olunca böyle bi noto ihtiyac duydum kii aslında hiçbirsey yapmamak en güzeli
Affetmek, en büyük intikamdır.
Mümkünse konu sahibi intikamı soğuk ya da sıcak yedirmeye çalışmasın.. Ava giden avlanır.Intikam soguk yenir.
Müdür için gecerliisyerındekı mudur yardımcısı cok yağsuhluuuu kısmı eskı sevgıdecıgınız ıcın mı gecerlı yoksa ekstra bırde yagsuhlu mudur yardımcısımı var varsa ona bak
Yazılarınız için hepinize çok teşk ediyorum.karar verme konusunda yardımcı oldunuz....sonuç bilidiriyorum PARMAĞIMI BİLE OYNATMİCAMohaaa cok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?