Eski sevgilimle başım dertte lütfen yardım

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.375
18.995
248
28
Merhaba hanımlar dün eski sevgilim-konuda bahsi geçen değil ondan önceki- mesaj attı ve çok şaşırdım çünkü beni aldatmıştı aldattığı kızla ilişkisi vardı uzun süredir konuşmuyorduk instagramdan bile engellemiştim aldattığı için. Dün mesaj atmış beni engellemişsin diye evet doğal olarak dedim. Neden falan dedi ben çok üzgünüm senden sonra o kızla ayrıldım başka bir ilişkim oldu ama o da beni aldattı dedi. Cevap vermeme rağmen uzun uzun anlatmış ve onu aldatan kız konu başlığındaki eski sevgilimin yani son eski sevgilimin arkadaşı. Bu kız garip bir şekilde sonuncu eski sevgilimle arkadaşlık kurmasıyla bir önceki eski sevgilimle çıkması hemen hemen eş zamanlar. Sonuncu eski sevgilim bu oğlanın beni aldattığını biliyordu ve çok takıktı bu kişiye. Garibime gitti hiç ortak noktası olmayan üç insanın bir anda biriyle sevgili olup diğeriyle arkadaş olması çünkü gerçekten hiç ortak noktaları yok. İşin daha da ilginç boyutu bu kızın eski sevgilimi aldattığı oğlan eş zamanlı olarak bana instagramdan yazıyordu. Bu kadar tesadüf olabilir mi? Bugün arkadaşımla kahve içmeye çıktık arkadaşım benimle story paylaştı gayet normal oturuyoruz bir baktım sonuncu eski sevgilim mekana gelmiş yanında da eskiden tartışmalı olduğum kız var. Kahve içtiğim arkadaşımın instasında ekliymiş meğersem ve onlar da hiçbir yerden tanışmıyorlar hatta kız şaşırdı ne alaka diye. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten anormal bir durum mu var ortada? En çok acaip gelen kısım dün bana mesaj atan yani beni aldatan eski sevgilim dedi ki o kız senin konunu açtı nerden tanıyorsun diye aynı sınıftaydık çok tatlı birisidir dedim o da imalı bir şekilde yaaa öyledir dedi dedi. Bu son sevgilim bir işler mi çeviriyor?

İki eski sevgili iki tane de aldatan var

Allah allah... Gerçekten garip ilişkiler... Aman dikkatli olun. Aralarından biri yada tamamı size fena kafayı takmış görünüyor. Hiçbiriyle iletişimde olmayın.

Uşak hizmetçiye hizmetçi aşçıya aşçı bahçıvana pufff çok kafam karıştı ama sonunda bir kaç okumadan sonra anladım. Ay doğrusunu söylemek gerekirse ben çok işkillendim sanki organize olunmuş bir şekilde seninle uğraşılıyor bu kadarı tesadüf olamaz belki de eski sevgilin değil kızın seninle bir derdi olabilir bilemedim Dikkatli olmanda fayda var oyunlarına gelme.

Aynen biraz karışık yazdım ama olay o kadar karışık değil ya bana da kızın bir problemi olabileceği geldi çünkü bu kadar tesadüfü normal bulmuyorum hem de iki gün üst üste. Son sevgilimi altı aydır görmüyordum bugün gördüm ilk defa bu da garipsememe bir neden açıkçası

Bu konuda kaç tane eski sevgili var böyle

Hiçbiri ile iletişiminiz olmasın.
Cevap dahi vermeyin.
Siz yolunuza bakın boşverin kim ne peşindeyse bile.
Ki ben sanmıyorum.
Cafeye gelen artistlik yapmıştır biraz. Odur herhalde yani.
Zaten eski sevgililerim olduğu için görüşmüyorum hiçbiriyle ikisiyle de bir yılı geçti ayrılalı. Başta takmıyordum sonuncusu özellikle çok yordu çeşitli kavgalar çıkardı ayrıldıktan sonra. Ama 1 yıl geçmiş hala abuk sabuk şeyler olunca bir kıllandım. Sonuncusu sürekli geçmişte tartışmalı olduklarımla ya da arkadaşlarımla bir şekilde tanışıp yakın oluyor. Sinsi midir nedir çözemedim. Karşılaşınca bıyık altı güldü yüz ifadesi de hoşuma gitmedi. Eski flörtlerimle de karşılaşırız ama hiç bu kadar rahatsız olduğumu hatırlamıyorum

Bİri sana kafayı takmış ama aldatan kızmı yoksa oğlanlardan birimi orayı anlayamadım

Ya dusunuyorum da sizin bu gecmis calkantilarinizdan asklarinizdan cevrenizden 5 sezon dizi çıkar.. Kafamda cok karıştı eskiyle irtibat yaziktir cevapta bile tenezzul..

Bİri sana kafayı takmış ama aldatan kızmı yoksa oğlanlardan birimi orayı anlayamadım
Ya onu ben de anlamadım. Son sevgilim bana gıcık ve garip biri ama oturup böyle planlar yapar mı bilemiyorum. Bugün kafeye yanında getirdiği kız beni aldatan sevgilimi tanıyor bu arada. Eski sevgilimi aldatan kızla ise sadece bir kere oturduk o da ayaküstü gibi bir şeydi hiçbir muhabbetimiz yok denebilir

Bu arada Ceyar da sizin eski sevgilinizin; eski sevgilisinin tartışmalı olduğu kızla...

Eski konuları da hatırlıyorum ve çok merak ediyorum nerede yaşıyorsunuz? Sizin oralarda nasıl herkes birbirinin eski sevgilisi olmayı başarıyor?

Ya dusunuyorum da sizin bu gecmis calkantilarinizdan asklarinizdan cevrenizden 5 sezon dizi çıkar.. Kafamda cok karıştı eskiyle irtibat yaziktir cevapta bile tenezzul..
Yasak elma2 olacak potansiyelde farkındayım ama inanın ben hiçbir şey yapmıyorum hatta konudaki şahısları aylardır görmüyordum bile. İki gün üst üste böyle olunca çok garip geldi

OZaman son sevgilin
Story de görüp gelmesi de tesadüf olamaz
Bilerek gelmiş besbelli
dikkat et ona ya psikopat mıdır nedir

Şehir adı vermeyeyim ama iç bölgelerde. Sosyal aktivite kıtlığından insanlar birbirleriyle uğraşıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…