Eski sevgilimle başım dertte lütfen yardım

X Y diye isim verip yazmaliydiniz çok karışık.
Nerden tutsan elde kalıyor.
Sizi aldatan yazdığında cvp bile atmamaliydiniz.
Hala umursuyorsunuz olmuş durum

Yasak elma2 olacak potansiyelde farkındayım ama inanın ben hiçbir şey yapmıyorum hatta konudaki şahısları aylardır görmüyordum bile. İki gün üst üste böyle olunca çok garip geldi

Ysak elma iyiymis 😀 Sunlarin hepsini engelleyin yeni sevgilinizi bambaska biri olsun bu cevreye bile bulastirmayin gozunu seveyim 😊😊 hepsi cakal hpsi guven vermeyen tipler... Gereksiz kalabalikligi atin daha minimalist daha duru duzgun cevre edinin. 😊

Ysak elma iyiymis 😀 Sunlarin hepsini engelleyin yeni sevgilinizi bambaska biri olsun bu cevreye bile bulastirmayin gozunu seveyim 😊😊 hepsi cakal hpsi guven vermeyen tipler... Gereksiz kalabalikligi atin daha minimalist daha duru duzgun cevre edinin. 😊
Onu 1 yıldır yapıyorum yapmaya çalışıyorum beni üzen buna rağmen bu insanların beni asla unutmayıp bir de üşenmeden böyle işlere kalkışmaları

Ortada anormal bi durum var evet. Cokk fazla drama var. Bence bu drama sana iyi gelmez. Gereksiz yorma kendini ve kac kurtul bence olabildigince erken. Herkes dalgasinda gibi geldi bana. Stabil ve ciddi biri yok gibi.

Ortada anormal bi durum var evet. Cokk fazla drama var. Bence bu drama sana iyi gelmez. Gereksiz yorma kendini ve kac kurtul bence olabildigince erken. Herkes dalgasinda gibi geldi bana. Stabil ve ciddi biri yok gibi.
Çok fazla drama var haklısınız. Eski sevgilimin yanında gelen kızla 4 yıl önce çok saçma bir konudan tartışmıştık. Aradan 4 yıl geçti kızla en ufak sohbetim yok.

Çok fazla drama var haklısınız. Eski sevgilimin yanında gelen kızla 4 yıl önce çok saçma bir konudan tartışmıştık. Aradan 4 yıl geçti kızla en ufak sohbetim yok.
Size hicbi yarari olmaz.. Cidden. Bu dramalarla 10 sene gecirebilirsiniz. 3 sene de. Ama geriye baktiginizda elinizde hicbi sey, hickimse bulamazsiniz. Bu sahte insanlarla vakit kaybetmeyin bana kalirsa. Ciddi insanlar, hisler arayin. Gencliginiz boyle gecmesin...

Size hicbi yarari olmaz.. Cidden. Bu dramalarla 10 sene gecirebilirsiniz. 3 sene de. Ama geriye baktiginizda elinizde hicbi sey, hickimse bulamazsiniz. Bu sahte insanlarla vakit kaybetmeyin bana kalirsa. Ciddi insanlar, hisler arayin. Gencliginiz boyle gecmesin...
Şimdi eski sevgilimi aldatan kızın hesabına baktım kızı takip eden iki tane fake hesap beni de takip ediyor ve bu hesaplar 6 aydır bana istek atıyor

Şimdi eski sevgilimi aldatan kızın hesabına baktım kızı takip eden iki tane fake hesap beni de takip ediyor ve bu hesaplar 6 aydır bana istek atıyor
Siz de kabul etmeyin tanimadiginiz hesaplari.. Bosa kafanizi yormayin bence. Belli ki karsinizda normal, ciddi insanlar yok. Degmez ki..

Eski sevgilim ve aldatmadan baska hic birseyi anlamadim.sorun her neyse duzelir insallah anlamadan boyle yorum yapabiliyorum ancak 😂
Konuda iki tane eski sevgili var sadece. Biri sonuncusu diğeri de ondan bir önceki yani beni aldatan şahıs. Beni aldatan mesaj atıyor ben de aldatıldım tarzı ve aldatan kız son sevgilimin arkadaşı

Konuda iki tane eski sevgili var sadece. Biri sonuncusu diğeri de ondan bir önceki yani beni aldatan şahıs. Beni aldatan mesaj atıyor ben de aldatıldım tarzı ve aldatan kız son sevgilimin arkadaşı
Gercekten cok sacma bir sekilde denk gelmis bence bu insanlardan uzaklasin

Merhaba hanımlar dün eski sevgilim-konuda bahsi geçen değil ondan önceki- mesaj attı ve çok şaşırdım çünkü beni aldatmıştı aldattığı kızla ilişkisi vardı uzun süredir konuşmuyorduk instagramdan bile engellemiştim aldattığı için. Dün mesaj atmış beni engellemişsin diye evet doğal olarak dedim. Neden falan dedi ben çok üzgünüm senden sonra o kızla ayrıldım başka bir ilişkim oldu ama o da beni aldattı dedi. Cevap vermeme rağmen uzun uzun anlatmış ve onu aldatan kız konu başlığındaki eski sevgilimin yani son eski sevgilimin arkadaşı. Bu kız garip bir şekilde sonuncu eski sevgilimle arkadaşlık kurmasıyla bir önceki eski sevgilimle çıkması hemen hemen eş zamanlar. Sonuncu eski sevgilim bu oğlanın beni aldattığını biliyordu ve çok takıktı bu kişiye. Garibime gitti hiç ortak noktası olmayan üç insanın bir anda biriyle sevgili olup diğeriyle arkadaş olması çünkü gerçekten hiç ortak noktaları yok. İşin daha da ilginç boyutu bu kızın eski sevgilimi aldattığı oğlan eş zamanlı olarak bana instagramdan yazıyordu. Bu kadar tesadüf olabilir mi? Bugün arkadaşımla kahve içmeye çıktık arkadaşım benimle story paylaştı gayet normal oturuyoruz bir baktım sonuncu eski sevgilim mekana gelmiş yanında da eskiden tartışmalı olduğum kız var. Kahve içtiğim arkadaşımın instasında ekliymiş meğersem ve onlar da hiçbir yerden tanışmıyorlar hatta kız şaşırdı ne alaka diye. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten anormal bir durum mu var ortada? En çok acaip gelen kısım dün bana mesaj atan yani beni aldatan eski sevgilim dedi ki o kız senin konunu açtı nerden tanıyorsun diye aynı sınıftaydık çok tatlı birisidir dedim o da imalı bir şekilde yaaa öyledir dedi dedi. Bu son sevgilim bir işler mi çeviriyor?
İsim vererek anlatsanız tam yorum yapcam karıştırıyorum :)

İsim vererek anlatsanız tam yorum yapcam karıştırıyorum :)
Şimdi benim eski sevgilim adı mehmet olsun beni aldattı. Sonra birkaç ay geçti ben son sevgilimle tanıştım adı mustafa olsun. Mehmet yani beni aldatan kişi iki gün önce aniden bana mesaj attı bir yıldır konuşmuşluğumuz bile yok bu arada. Beni neden engelledin falan dedi. Ben de aldatıldım şöyle böyle bunu aldatan kızın ismi de Merve olsun. Bu Merve Mustafa’nın yani son sevgilimin arkadaşı. Mehmete dedim ki kimle aldatmış. Yusuf diye bir çocuk dedi soyadını da söyledi. Ve bu yusuf bunların çıktığı dönem bana da yazıyordu. Bana garip geldi bu kadar ortak nokta neyse. Dün Mustafayla yani son sevgilimle karşılaştım. Arkadaşımla bulunduğumuz mekanda hikaye paylaştık ve kalkarken onu gördüm. Yanında da kavgalı olduğum bir kız vardı. Mustafayı da altı yedi aydır görmüyordum. Bana iyice garip gelmeye başladı bu kadar üst üste gelmesi. Daha sonra Merve’nin profilini incelemeye başladım bana altı aydır istek atan ve yılmayan iki tane fake hesap bu kızı da takip ediyor. Altında bir şey var ama ne olduğunu çözemedim

Back
X