Şimdi benim eski sevgilim adı mehmet olsun beni aldattı. Sonra birkaç ay geçti ben son sevgilimle tanıştım adı mustafa olsun. Mehmet yani beni aldatan kişi iki gün önce aniden bana mesaj attı bir yıldır konuşmuşluğumuz bile yok bu arada. Beni neden engelledin falan dedi. Ben de aldatıldım şöyle böyle bunu aldatan kızın ismi de Merve olsun. Bu Merve Mustafa’nın yani son sevgilimin arkadaşı. Mehmete dedim ki kimle aldatmış. Yusuf diye bir çocuk dedi soyadını da söyledi. Ve bu yusuf bunların çıktığı dönem bana da yazıyordu. Bana garip geldi bu kadar ortak nokta neyse. Dün Mustafayla yani son sevgilimle karşılaştım. Arkadaşımla bulunduğumuz mekanda hikaye paylaştık ve kalkarken onu gördüm. Yanında da kavgalı olduğum bir kız vardı. Mustafayı da altı yedi aydır görmüyordum. Bana iyice garip gelmeye başladı bu kadar üst üste gelmesi. Daha sonra Merve’nin profilini incelemeye başladım bana altı aydır istek atan ve yılmayan iki tane fake hesap bu kızı da takip ediyor. Altında bir şey var ama ne olduğunu çözemedim