eski sevgilimle görüşeceğim

O çocuk bana bir arkadaşımın eski sevgilisini hatırlattı:)
Oda böyle güya onu çok seviyordu çok aşıktı kıza. İlk aşkıymış unutamazmış falanda filan da... Sonra gitti bir hatunla 1 sene çıktı:)
adı da cerendi hahah tesadüfe bak.:9::9::9:
herneyse konu hakkındaki yorumuma gelecek olursam o çocuk sana aşık falan değil.
aşık olan erkek ayrılmaz, ayrılamaz. 2 dk boş bıraksa özler.. O daha olgunlaşamamış bir genç..
:31:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar kafama takıldı sizlere danışmak istedim.
Önümüzdeki hafta sonu eski sevgilimle görüşücem.Uzaktan bi ilişkiiydi 2.ciddi ayrılığımız.ilkinde de uzun süre konuşmamıştık.üyesi olduğu bii foruma istanbul denilince akla gelen iilk şey nedir? sorusuna adımı yazmıştı.haberm olmuştu barışmıştık.bu seferki ayrılığımız aralıkta oldu.uzak mesafe olduğu için sürekli tartışıyorduk,kıskanıyordum o da güven vermiyordu.soğuk olduğu bi an tamam ne sen benle uğraş ne de ben senle daha fazla konuşmak istemiyorum dedim.kendisi soğuk davranmasına rağmen bana yapmacık olduğumu söyledi.ben de bunun üstüne cevap vermedim.uzun bi mesajla sen ne sevmeyi biliyorsun ne de sevilmeyi hakediyorsun dedi.kızlar bana yapmacık diyen bi adamı sevmişseeem gerçekten de sevmeyi bilmiyormuşuuum :D bunu aynen ona da dedim.dengesiz herif.bir daha konuşmadık.bu aralarda takıldığı bi kız vaar kız ilişkisi var yapmış bunda bir şey yok ne garip :/ neyse bende geçenlerde aradım bunu izmire yerleştiğimi söyledim kısa bi muhabbetti yeni işimi anlattım kapandı konuşma.3 gün sonra pazar işin var mı diye sordu ben de evet dedim.tamam ben de cumartesi geç gelecektim bu hafta olmadıysa haftaya geliyim dedi. tamam nasıl olsa burdayım ben dedim.olsun ben yine de haftaya geleyim dedi.peki haftaya görüşürüz dedim.tamamdır dedi konuşma bitti.kendisi her fırsatta bana karşı koyamadığını dile getirirdi.yani konuşmazdık konuşmazdık ikimizden biri bi atak gösterirdi hemen eski halimize dönerdik dayanamazdık.bu yüzden sana karşı koyamıyorum bunu sakın bana kullanma derdi.ama bi sonumuzda yok kendisi ciddi ilişkilerden uzak bana gelene kadar laylaylom takılan benden ayrılırken de uzun süre ciddi düşünmüyorum ceren.alışmış kudurmuştan beterdir ben senden bişeyler beklicem.sense öyle biri değilsin sana zarar da vermek istemiyorum pes et artık diyip giden 2 hafta sonra arayan ben arkadaş kalalım dediğimde de seninle ne arkadaş kalıcam kızım kalamam ben dayanamam diyen bi insan evladı.ne istediğini bilmiyor.benim aramamın sebebiyse onun bana sürekli kendini haatırlatmalarıydı konuşmazdık bi şeyler olurdu hop aklımda.şimdi sıra bende dedim ve ben aradım:52::51::51:
oyyyyyh çok uzun yazmışım kızlar sizden bu çocuk beni hala seviyor mu ne düşünüyor engin tecrübelerinizle bişiler bekliyorum.münecciim değiliz tabi ama sadece fikirleriniizzz benim için önemliiiiii :52:

Hala sevmek derken ? :) bu çocuk hiçbirzaman sizi sevmemiş ki hala sevsin :))) ayrılmış başkasıyla takılmış(!) bir adamı hala kabul etmeyi düşünecek kadar kendinizi değersiz hissettiren hangi çocukluk travmanız acaba ..hiçbir kadın bu kadar alçalmamalı cidden...

Çok ayrılmalı barışmalı ilişkilerden pek hayır beklemiyorum.
Boşuna yıpranmış oluyor insan.
Gerçekten seven bir insan, acaba seviyor mu beni diye düşünmene fırsat bile vermez ayrıca..
Acaba dedirtiyorsa uzak durmak gerek..

var gibi bende inanın anlayamadım.kızda ilişkisi var yazıyor.bunda bi şey yok.ne garip feysbukta ilan etmeler saçma sapan.kız mı gelin güvey oldu acaba diyorum.ama hiç bi şekilde beni ilgilendirmiyor.oladabilir sevgilisi

Sizi ilgilendirmiyorsa neden beni seviyor mu diye merak ediyorsunuz ki ona takıldım ben:26:

bu adam benimle takılmıyordu 1 sene sürdü ilişkimiz yani bi senenin ardından ayrılınca çoğu erkek gibi gidip aşna fişnelik yaptı.ayrıca oturup çay içmeyi düşünüyorum eski günlerin hatrına normal insan gibi

Canım huylu huyundan vazgeçmez. Seninle takılmıyordur belki dogrudur ama sen onunla ciddi düşünüp bir evlilik de kursan senle evliyken de takılır bu adam .. boşver ömür törpüsü olursenin için. En iyisi değeriyle kalsın sende hatıralarla kalmasi daha makbul :)

Back
X