Eski sevgilimle iletişime geçmek istiyorum

Uzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.

Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.

Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .

Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.

Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.

Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?

Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?
KORONADAN DOLAYI EVDESİN CAN SIKINTISINDAN NE YAPACAĞINI BENCE SASIRDIN . Dediğin gibi eşki sevgili eski yani ne gerek var . HERKESİN BİR DÜZENİ OLABİLİR BUNU DA UNUTMAMAK LAZIM . Eski kendine aile kurmuş bile olabilir . Benim şahsi düşüncem eski eskide kalsın zorlamayın

Uzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.

Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.

Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .

Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.

Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.

Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?

Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?
Saçmalama otur oturduğun yerde şimdi sevgili sırasımı😷

sımdı hanı normalde anlasamadıgınızı dusunup ayrılıp gerı pısman olsanız ve bu bır kac sene olsa aman ne olacak verın selam hayatında bırı varsa zaten bır selam merhabayla sohbet bıter gıder derdım

fakat sız can yakmak ıcın baskasıyla falan olmussunuz ustunden 8 yıl gecmıs cocugu olmus okula baslamıstır :D yanı hem bıtıs guzel degıl hem zaman gereksız uzun

sızı gorunce ne gerek vardı sımdı ? derse ?

Muhtemelen karantinada olmanın evde sıkılmanın bu isteğinde büyük etkisi var ama bence şöyle yap; önce kendine ait olmayan bir sosyal medya hesabından onun herhangi bir hesabını takibe al, 7-8 yılda onun hayatında neler olmuş iyice araştır, evli olabilir nişanlı olabilir sevgilisi olabilir vs. Hiç birimiz hayatımızdaki adama 7-8 yıl önceki sevgilisi hiç bir şey olmamış gibi yazsın istemeyiz sonuçta. Hatta şu anda hayatındaki kişi belki burada bile olabilir dünya küçük 😹
Yalnız olduğuna emin olduktan sonra yaz gitsin, belki o da senin gibi sıkılmıstır evde konuşası gelir belli mi oluuur:KK48:

Muhtemelen karantinada olmanın evde sıkılmanın bu isteğinde büyük etkisi var ama bence şöyle yap; önce kendine ait olmayan bir sosyal medya hesabından onun herhangi bir hesabını takibe al, 7-8 yılda onun hayatında neler olmuş iyice araştır, evli olabilir nişanlı olabilir sevgilisi olabilir vs. Hiç birimiz hayatımızdaki adama 7-8 yıl önceki sevgilisi hiç bir şey olmamış gibi yazsın istemeyiz sonuçta. Hatta şu anda hayatındaki kişi belki burada bile olabilir dünya küçük 😹
Yalnız olduğuna emin olduktan sonra yaz gitsin, belki o da senin gibi sıkılmıstır evde konuşası gelir belli mi oluuur:KK48:
Bacım sende şu karmaşada nasıl akıl veriyorsun.konu sahibi uşağum!...8yıl beklediniz de 8ay bekleyemeyecenmi gıızzz

Bacım sende şu karmaşada nasıl akıl veriyorsun.konu sahibi uşağum!...8yıl beklediniz de 8ay bekleyemeyecenmi gıızzz
Kötü bi şey demedim kii 🤷🏻‍♀️ Adamın yalnız olduğuna emin olduktan sonra yazsın ne olacak sankiii 😀 Belki adamda sıkılmıstır konuşurlar belki unutur o zaman olanları kaç sene geçmiş, belki yeni biriyle tanışmış gibi hisseder yeni bir aşk doğar 😂

Kötü bi şey demedim kii 🤷🏻‍♀️ Adamın yalnız olduğuna emin olduktan sonra yazsın ne olacak sankiii 😀 Belki adamda sıkılmıstır konuşurlar belki unutur o zaman olanları kaç sene geçmiş, belki yeni biriyle tanışmış gibi hisseder yeni bir aşk doğar 😂
Yok canım takılıyorum sana öylesine.bir süre netten irtibat kursun corona bitince öyle çıkıp buluşsun

Bence hiçbir şey yazma ben olsam asla yazmam. İntikam soğuk yenen yemektir öcünü almak için kullanabilir ya da sağlam tersleyebilir. Çok merak ediyorsan fake hesap açıp hayatına bakarsın ne var ne yok evlenmiş mi vs. Adam belki evlendi yani durduk yere duzen bozacaksin. Ayrıca belki seni çok zor unutmuştu? Ne gerek var kapanmış sayfayı hortlatmaya. Tamamen can sıkıntısından yazacaksın çünkü. Gerçek bir şey olsa yoklukta hatırlamaz, onsuz olduğun tüm zamanlarda yoklukta hissederdin.

Yazmayı düşünüyorsanız muhtemelen hayatını takip edip böyle bir şey yapmak istemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Ayrılık sebebiniz can yakıcı. Adam size her iyi ya da kötü davranabilir bunu bilin. 8 sene olmuş artık sizinki sevgi değildir de yarım kalmışlıktandır. Önünüzde daha güzel günler olacağına inanıyorum, ona odaklanın :KK200:

Ben olsam yazmazdim. 5 sene once biten bir ilişkim vardı benimde. Üstelik kendini hatırlatan ilk ben olmamama rağmen, yazıştık görüştük ama yine olmadı:) görüşünce baktim ki hiç ama hiç değişmemiş. Aynı umursamaz dengesiz adam. Yine de dedim onu olduğu gibi kabul edicem zaten öyle olduğunu bilerek gitmistim. Hep aynı duygularım sana hala aşığım diyerek gitti. (baska şehirlerde yaşıyorduk) ben bu şehirde yaşayamam dedi gidince ve bitirdi .
Herkeste böyle olmuyor elbet ama geçmişi karıştırmak insanın canını fena yakıyor. Şimdi geçip gitmis olda da o ara çok büyük kiriklik yaşamıştım.
Gerek var mi bilmiyorum bence bitiş sebepleri pek değişmiyor tabi herkesin eski sevgilisi dengesiz değildir;) ama bir sebebi vardir bitisin ona dikkat etmek lazim.
8 sene de baya çokmuş mesela o bana yazmazsa ben yazamazdim 5 sene de çok çünkü. Çok anlam yükleyip canınız yanmayacaksa bilemem her sey olabilir ..

Back
X