- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KORONADAN DOLAYI EVDESİN CAN SIKINTISINDAN NE YAPACAĞINI BENCE SASIRDIN . Dediğin gibi eşki sevgili eski yani ne gerek var . HERKESİN BİR DÜZENİ OLABİLİR BUNU DA UNUTMAMAK LAZIM . Eski kendine aile kurmuş bile olabilir . Benim şahsi düşüncem eski eskide kalsın zorlamayınUzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.
Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.
Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .
Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.
Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.
Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?
Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?
Saçmalama otur oturduğun yerde şimdi sevgili sırasımıUzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.
Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.
Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .
Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.
Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.
Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?
Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?
Bu ara herkesin kafası karışık, kukuman kuşu gibi evdeyiz. geceleri kulaklıkla keremcem dinleyip ağlıyorum ben de..Kafam çok karısık
Bacım sende şu karmaşada nasıl akıl veriyorsun.konu sahibi uşağum!...8yıl beklediniz de 8ay bekleyemeyecenmi gıızzzMuhtemelen karantinada olmanın evde sıkılmanın bu isteğinde büyük etkisi var ama bence şöyle yap; önce kendine ait olmayan bir sosyal medya hesabından onun herhangi bir hesabını takibe al, 7-8 yılda onun hayatında neler olmuş iyice araştır, evli olabilir nişanlı olabilir sevgilisi olabilir vs. Hiç birimiz hayatımızdaki adama 7-8 yıl önceki sevgilisi hiç bir şey olmamış gibi yazsın istemeyiz sonuçta. Hatta şu anda hayatındaki kişi belki burada bile olabilir dünya küçük
Yalnız olduğuna emin olduktan sonra yaz gitsin, belki o da senin gibi sıkılmıstır evde konuşası gelir belli mi oluuur![]()
Kötü bi şey demedim kiiBacım sende şu karmaşada nasıl akıl veriyorsun.konu sahibi uşağum!...8yıl beklediniz de 8ay bekleyemeyecenmi gıızzz
Yok canım takılıyorum sana öylesine.bir süre netten irtibat kursun corona bitince öyle çıkıp buluşsunKötü bi şey demedim kiiAdamın yalnız olduğuna emin olduktan sonra yazsın ne olacak sankiii
Belki adamda sıkılmıstır konuşurlar belki unutur o zaman olanları kaç sene geçmiş, belki yeni biriyle tanışmış gibi hisseder yeni bir aşk doğar
![]()