Eski sevgilimle nasıl barışabilirim???

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
Burda çok mantıklı insanlar var gerçekten yorumlarınız fikirleriniz benim için önemli ama lütfen beni yargılamayın boş ver vazgeç demeyin çünkü ben gerçekten çok seviyorum uzun zamandır görüştüğüm, konuştuğum bi insandı ama karekteri farklı biraz kolay kolay kimseyi hayatına almamış düzgün bi ilişkisi olmamış sigara vs kullanmayan ağzı çok laf yapmayan bi tip ve en önemlisi çok kararsız üzerine git kaçar rahat bırak aylar geçer hayatına da kimse girmez yine gelir derken en son geldi dedi ki bana güven senden hoşlanıyorum seni hayatımda istiyorum uğraştı emek verdi sevgili olduk ve çok mutlu olduk sürekli çok mutluyum keşke daha önce olsaydı vs derdi. Biraz yakınlaşma konularına meraklıydı bende bu yüzden onu yargılardım işte sen bunun için mi benimlesin işte amacın ne yakınlaşma derken sarılma öpme vs. Ben sapık mıyım şerefsiz miyim der surat asardı. Bunun konusunu geçti yani en son arka arkaya ben güvenemiyorum sana dedim huzursuzum dedim ne olsun istiyosun dedi net bi şey de söyleyemedim tabiri caizse beynini döndürdüm çocuğun gereksiz triplere girdim belki de hassas bi anımdı bilmiyorum çünkü gerçekten bunu hakketmeyecek şekilde davranıyordu ilgisi saygısı çok huzurluyum senin yanınds diyodu ilk öptüğü kız ben olmuştum ama bi sorun vardı henüz seni seviyorum demiyordu her şeyi diyodu seviyorum demek yok sen benimsin diyodu elimi 1 sn bırakmak istemiyordu ama seviyorum demiyordu daha önce demediği için belkide kolay olsun istemiyordu bilmiyorum. En son yine güven konusu geçtiğinde ben artık aşağılanmak istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi halledebiliriz dedim hayır dedi istemedi zoruma gidiyor git gel yapıyosun vs dedi. Şimdi bana bitmiş artık boşver demeyin ben onu istiyorum ama nasıl davrancağımı bilmiyorum gerçekten bende tecrübesiz biriyim. Bu arada arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

adil yıldırımın bu konu ile ilgili bir videosu var izlerseniz işe yarayabilir
vazgeç demeyin demişsiniz ama eski eskidir gerçekten eski ile olmuyor bizzat deneyimledim
Eski olacak kadar sorunlar yoktu ki 1 gün içinde olan ayrılık bu çok güzel zamanlarda geçirdik ve bu konu aşılabilirdi

Hatali oldugunuzu dusunuyorsaniz barismak icin cabalayabilirsiniz ama anlattiklarinizdan onun icin bitmis izlenimi dogdu bende. Sevgiliniz tabi ki sarilmak isteyecektir. Sirf bu yuzden mi sapik muamelesi yaptiniz adama. Yoksa sizin istemediginiz seyler icin zorladi mi sizi?

Yine git gel yapıyorsun. Dönünce yine terk edersin. Ayrıca seven sarılır da öper de. Bunun için mi benlesin sorusu çok garip...
Hayır ben onu terk etmedim sadece huzursuz olduğum bi konuyu dile getirdim ondan huzursuzluğumu gidemesini bekledim ama bunu yapmadı, yapamadı

Bence bu çocuk anlattığın gibi biri değil sana kendini öyle tanıtmış sen uzak durunca aklını karıştırmış en sonda çekilmiş bekliyor sen gidince herşey onun istediği gibi olacak ve amacına ulaşmış olacak ben yazdığında sadece bunu gördüm..

Seviyorum demiyordu ama öpme oluyordu beb ona sapık demedim sıradan biriyim senin için o zaman dedim

Seviyorum demiyordu ama öpme oluyordu beb ona sapık demedim sıradan biriyim senin için o zaman dedim
Bazi insanlar sozle degil davranislariyla gosterirler. Size sadiksa, deger veriyorsa, yaninizda oluyorsa, sevdigini hissettiriyorsa neden illa "seni seviyorum" demesini istediniz inatla? Bir de yargiladim onu demissiniz. Ne dediniz de kendini sapik gibi hissetti?

Belkide.. İnanın kafam o kadar karışık ki gerçekten ne düşünceğimi bilmiyorum aşırı istekliydi öpme konularına. Ben ona artık küçük değilim kendimi düşünmek zorundayım öylesine birisi olmak istemiyorum dedim beni ikna edicek hiiç bir şey söylemedi

Bu doğru ama neden söylemekten özellikle çekiniyor??
Ben ona sapık gibi hissettirecek bi şey söylemedim ama duygun yokken öpmek istedin dedim çünkü bana göre önemliydi bu

6.hissime çok güvenirim hiç yanılmadım nedense bu konuyu okuyunca da öyle hissettim tabi ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz

Bu doğru ama neden söylemekten özellikle çekiniyor??
Ben ona sapık gibi hissettirecek bi şey söylemedim ama duygun yokken öpmek istedin dedim çünkü bana göre önemliydi bu
Sevildiginizi hissetmediniz mi? Hic mi sevgi sozcugu kullanmiyordu? Bunu buradan anlamak zor. Yasayan sizsiniz. Madem duygusu olmadigini dusunuyorsunuz, neden onu geri istiyorsunuz?

Kuzum sizin derdiniz nedir allasen ??
6.hissime çok güvenirim hiç yanılmadım nedense bu konuyu okuyunca da öyle hissettim tabi ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz
Ama şöyle bi şey var geçen yılda flört ettik amacı böyle olsa ben gayet ilgiliydim istese sevgili olurduk ama çok tedbirli yaklaştı diyorum ya garip bi insan

Sevildiginizi hissetmediniz mi? Hic mi sevgi sozcugu kullanmiyordu? Bunu buradan anlamak zor. Yasayan sizsiniz. Madem duygusu olmadigini dusunuyorsunuz, neden onu geri istiyorsunuz?
Hayır emindim beni sevdiğine kullanıyordu her şeyi kullanıyordu ama sadede seni seviyorum demiyordu ben buna takıldım neden diye utangaç da değil

Hayır emindim beni sevdiğine kullanıyordu her şeyi kullanıyordu ama sadede seni seviyorum demiyordu ben buna takıldım neden diye utangaç da değil
Siz bu kadar inada bindirince o da inatlasmis olabilir. Bana da biri sunu yap diye diretse icimden gelmez, kendim isteyince yapmak isterim.

Ama şöyle bi şey var geçen yılda flört ettik amacı böyle olsa ben gayet ilgiliydim istese sevgili olurduk ama çok tedbirli yaklaştı diyorum ya garip bi insan

Amacına ulaşmak için erkekler genelde böyle davranıyor ilk başlarda bilemedim kimseye güven yok o yüzden böyle düşünüyorum

Amacına ulaşmak için erkekler genelde böyle davranıyor ilk başlarda bilemedim kimseye güven yok o yüzden böyle düşünüyorum
Burdan anlatmak zor oluyor cidden sanırım zamana bırakmaktan başka çarem yok gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…