Eski olacak kadar sorunlar yoktu ki 1 gün içinde olan ayrılık bu çok güzel zamanlarda geçirdik ve bu konu aşılabilirdiadil yıldırımın bu konu ile ilgili bir videosu var izlerseniz işe yarayabilir
vazgeç demeyin demişsiniz ama eski eskidir gerçekten eski ile olmuyor bizzat deneyimledim
Hayır ben onu terk etmedim sadece huzursuz olduğum bi konuyu dile getirdim ondan huzursuzluğumu gidemesini bekledim ama bunu yapmadı, yapamadıYine git gel yapıyorsun. Dönünce yine terk edersin. Ayrıca seven sarılır da öper de. Bunun için mi benlesin sorusu çok garip...
Seviyorum demiyordu ama öpme oluyordu beb ona sapık demedim sıradan biriyim senin için o zaman dedimHatali oldugunuzu dusunuyorsaniz barismak icin cabalayabilirsiniz ama anlattiklarinizdan onun icin bitmis izlenimi dogdu bende. Sevgiliniz tabi ki sarilmak isteyecektir. Sirf bu yuzden mi sapik muamelesi yaptiniz adama. Yoksa sizin istemediginiz seyler icin zorladi mi sizi?
Bazi insanlar sozle degil davranislariyla gosterirler. Size sadiksa, deger veriyorsa, yaninizda oluyorsa, sevdigini hissettiriyorsa neden illa "seni seviyorum" demesini istediniz inatla? Bir de yargiladim onu demissiniz. Ne dediniz de kendini sapik gibi hissetti?Seviyorum demiyordu ama öpme oluyordu beb ona sapık demedim sıradan biriyim senin için o zaman dedim
Belkide.. İnanın kafam o kadar karışık ki gerçekten ne düşünceğimi bilmiyorum aşırı istekliydi öpme konularına. Ben ona artık küçük değilim kendimi düşünmek zorundayım öylesine birisi olmak istemiyorum dedim beni ikna edicek hiiç bir şey söylemediBence bu çocuk anlattığın gibi biri değil sana kendini öyle tanıtmış sen uzak durunca aklını karıştırmış en sonda çekilmiş bekliyor sen gidince herşey onun istediği gibi olacak ve amacına ulaşmış olacak ben yazdığında sadece bunu gördüm..
Bu doğru ama neden söylemekten özellikle çekiniyor??Bazi insanlar sozle degil davranislariyla gosterirler. Size sadiksa, deger veriyorsa, yaninizda oluyorsa, sevdigini hissettiriyorsa neden illa "seni seviyorum" demesini istediniz inatla? Bir de yargiladim onu demissiniz. Ne dediniz de kendini sapik gibi hissetti?
Belkide.. İnanın kafam o kadar karışık ki gerçekten ne düşünceğimi bilmiyorum aşırı istekliydi öpme konularına. Ben ona artık küçük değilim kendimi düşünmek zorundayım öylesine birisi olmak istemiyorum dedim beni ikna edicek hiiç bir şey söylemedi
Sevildiginizi hissetmediniz mi? Hic mi sevgi sozcugu kullanmiyordu? Bunu buradan anlamak zor. Yasayan sizsiniz. Madem duygusu olmadigini dusunuyorsunuz, neden onu geri istiyorsunuz?Bu doğru ama neden söylemekten özellikle çekiniyor??
Ben ona sapık gibi hissettirecek bi şey söylemedim ama duygun yokken öpmek istedin dedim çünkü bana göre önemliydi bu
Kuzum sizin derdiniz nedir allasen ??
Ama şöyle bi şey var geçen yılda flört ettik amacı böyle olsa ben gayet ilgiliydim istese sevgili olurduk ama çok tedbirli yaklaştı diyorum ya garip bi insan6.hissime çok güvenirim hiç yanılmadım nedense bu konuyu okuyunca da öyle hissettim tabi ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz
Hayır emindim beni sevdiğine kullanıyordu her şeyi kullanıyordu ama sadede seni seviyorum demiyordu ben buna takıldım neden diye utangaç da değilSevildiginizi hissetmediniz mi? Hic mi sevgi sozcugu kullanmiyordu? Bunu buradan anlamak zor. Yasayan sizsiniz. Madem duygusu olmadigini dusunuyorsunuz, neden onu geri istiyorsunuz?
Yaa ben onu çok seviyorumm ama maffettim kendi ellerimle konuşmuyor benimle zamanla düzelmez mi bi şeylerKuzum sizin derdiniz nedir allasen ??
Siz bu kadar inada bindirince o da inatlasmis olabilir. Bana da biri sunu yap diye diretse icimden gelmez, kendim isteyince yapmak isterim.Hayır emindim beni sevdiğine kullanıyordu her şeyi kullanıyordu ama sadede seni seviyorum demiyordu ben buna takıldım neden diye utangaç da değil
Ama şöyle bi şey var geçen yılda flört ettik amacı böyle olsa ben gayet ilgiliydim istese sevgili olurduk ama çok tedbirli yaklaştı diyorum ya garip bi insan
Burdan anlatmak zor oluyor cidden sanırım zamana bırakmaktan başka çarem yok gibi görünüyor.Amacına ulaşmak için erkekler genelde böyle davranıyor ilk başlarda bilemedim kimseye güven yok o yüzden böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?