Eski sevgilimle nasıl barışabilirim???

Siz bu kadar inada bindirince o da inatlasmis olabilir. Bana da biri sunu yap diye diretse icimden gelmez, kendim isteyince yapmak isterim.
1 kez söyledim oda en son ayrılırken oda karekterim bu napıyım dedi. Anlamadığım aylardır uğraştı gerçekten mutlu olduk bu kadar kolay mı unuttu? İlk defa birini öpmüş üstelik insan hiç mi özlemez

'Benden önce düzgün bir ilişkisi olmamış.' diyorsunuz. Sizinle de düzgün bir ilişkisi olmamış. Barışmamanız için bu kadarı yeterli olmalı bence.

'Benden önce düzgün bir ilişkisi olmamış.' diyorsunuz. Sizinle de düzgün bir ilişkisi olmamış. Barışmamanız için bu kadarı yeterli olmalı bence.
Düzgün derken hep flört aşamasında kalmış tam anlamıyla sevgili olmamış. İlk defa beni öpmüştü 24 yaşında

Burdan anlatmak zor oluyor cidden sanırım zamana bırakmaktan başka çarem yok gibi görünüyor.

Ne kadar bir geçmişiniz var bence eski sevgiliye dönmek her zaman iyi fikir değildir illa ki bir zamandan sonra sorunlar çıkar ya da o kendini çektiği için sen takıntı haline getirmişsindir bence önüne bakmalısın diye düşünüyorum kendin için yani

Geçen yıl 1 ay flört ettik olmamıştı. 1 yıl boyunca uğraştı görüşelim diye yeniden hayır dedim en son ikna oldum 2.5 aydırda sevgiliydik. Normalde eski sevgiliyle barışmak çok mantıklıı gelmiyor evet ama bana sanki iletişim kopukluğu yanlış anlama gibi geliyor karşı karşıya gelip konuşulsa halledilir bi konu

bende aynı dertten muzdaribim 1 ay flört sonrası gitti

Yaa ben onu çok seviyorumm ama maffettim kendi ellerimle konuşmuyor benimle zamanla düzelmez mi bi şeyler
Bence biraz sessiz kalın yani şöyle demek istiyorum madem barışmak konusunda niyetiniz kesin o zaman bunu ona belli edip köşenize çekilin. Hani zaten barışmak istediğini söyledi daha bişey söylemez bu kız desin. Anladığım kadarıyla nefretle bitirmemiş geri dönecektir diye bir izlenim aldım sanki.

Eski eski olmuş . Exten next olmaz.
Ayrıca kimse sizi bir şeyler yaşamaya zorlayamaz. İstediği kadar iyi bir insan olsun siz istemiyorsanız bir şey yaşamak zorunda değilsiniz. Kendi sıkıntılarınızi dile getirmeniz çok iyi. Bence bu ayrılık size daha iyi gelecek.

Düzgün derken hep flört aşamasında kalmış tam anlamıyla sevgili olmamış. İlk defa beni öpmüştü 24 yaşında

bu bana pek inandırıcı gelmedi
siz istemediğiniz halde sizi öpebiliyorsa bu konularda epey tecrübesi var demektir.

bence bu adam düşündüğünüz gibi saf biri değil.

ha öpmek vs normal şeyler siz de biraz abartmışsınız. eğer içiniz almıyorsa o zaman siz de gerçekten istemiyorsunuzdur onu. içgüdüler önemli.

Sevgilisinin opmesinden veya sarilmasindan dolayi kimse rahatsizlik duymaz. Yakinlasma konusu sizde bu derece guvensizlik yarattigina gore bu insanin size karsi aslinda cok bir sey hissetmedigini ama yakinlasmaya gelince costugunu dusunuyor gibisiniz ki bu da size guvensizlik olusturuyor.

Yok yok diyorum ya bi nefret bi aldatma ya da işte bazı ilişkiler yan yanayken biter yavaş yavaş soğuyarak bizim her şey güzeldi plan yapıyordu hatta 1 gün öncesinde birlikteydik elimi yüzüne götürür böyle 10 yıl durabilirim demişti

Yok canım ben istemeden değil ben istedim tabiki çünkü onu seviyordum. Öptüm ama bi süre sonra bi şey fark ettim seni seviyorum demekten özellikle kaçınıyor bu dikkatimi çekti

Ya şu duygusal konularda aşk meşk işlerinde bence erkeğin safı diye bi şey yok tamam tecrübesizlik olabilir ama hormonlar herkeste var cinsel dürtüler herkeste var. Yani benden önce ilişkisi olmamış ilk kez beni öpmüş falan filan bunlar bir ölçüt değil birinin iyi mi kötü mü ya da niyetinin ne olduğunu anlamak için. İnsan karşısındaki kişinin ne olduğunu az çok hisseder demek ki o güveni size verememiş o enerjiyi almamışsınız. Son sevgilim de ilk tanıştığımızda melek gibiydi daha önce doğru düzgün ilişkisi olmamıştı en uzun ilişkisi 3 ay olan biriydi çok kibardı herkesin iyiliğini düşünürdü -güya- bizim ilişki beş ayı devirdi tabii adam hevesini aldı ne o masumluk kaldı ne saflık ne iyilik maskesini düşürdü gayet de açıkgözlü çapkın ve işini bilen biriymiş ben çok severdim ama hep bi şüphe vardı içimde bir şeyler tersti o yaklaşmadıkça çok fazla yaklaşamazdım bi derdim olduğunda iki kere düşünmeden anlatamazdım garip bi şekilde çekiniyodum sanki diken üstündeymişim gibi halbuki çok iyi bi insan neden böyle hissediyorum diye düşünürdüm ayrılırken anladım kalbinin sesini dinlemek gerek. Çok içinizde kalmış sanırım ama zaten aramışsınız mesaj atmışsınız cevap vermemiş bekleyin artık yapacak bir şeyiniz yok geri dönüş yapmazsa onun için olsa da olur olmasa da olur biriymişsiniz derim

Yok canım ben istemeden değil ben istedim tabiki çünkü onu seviyordum. Öptüm ama bi süre sonra bi şey fark ettim seni seviyorum demekten özellikle kaçınıyor bu dikkatimi çekti

Bu cumleyi kullanmasa da hissedersiniz sizi sevip sevmedigini ve bence bu kisinin sizi gercekten sevdigini dusunmuyordunuz. Sorun buydu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…