Eski sevgilimle olan bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım?

Bir dakika ya.
İçeriği değiştirmişsiniz,alıntı yapanlar sayesinde gördüm.
Düpedüz haksızsınız ve suçlusunuz.

Aldatan kişi eski sevgilim. Bende aramızda gizli saklı olmasın istiyorum.
Ben bir keresinde ona kızmıştım, eski sevgilisi ona ulaştığında ben sorun yapıyorum diye söylememişti. Ben aynısını yapsam naparsın dediğimde, sorun çıkacaksam söyleme zaten demişti. Kafam karışık o yüzden. İlerde bununla karsıma gelsin istemem.

Anladım eski sevgilin olduğunu bence durumu anlat diyorum gerçekler saklı kalmaz zaten, sende rahat edersin..

Eski defterleri tekrar açmamak üzere kapatmalısınız. Anlatmaya da gerek yok bence

Konum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.

Merak edenleriniz olmuştur belki, eski sevgilim beni vakti zamanında gözümün içine baka baka aldattığını itiraf etti. Vicdan yaptığı için bunu söyledi. Ben de güven sorunu yaşayan biri olarak şu anda herşeye şüpheyle bakmaya başladım. Çünkü geçmişimde yaşadıklarım sadece bu değil, gercekten güvenimi yıkan seyler oldu hayatımda..

Konu bundan ibaret. Kimseye ihanet ettiğim yok lütfen yorumlarınızı yaparken dikkat edin.
kesinlikle söylemelisin :KK20: düşünsene senin şuan ki sevgilinden senden birşey saklasa ne kadar doğru olur :KK20: biraz mantıklı düşün derim

Cevap vermem ben.Niye hala adam yerine koyup mesajına cevap veriyorsun ?
Bana da atardı eski sevgilim,ben yazmazdım ama söylerdim.Sevgilim de aynı şekilde.
Eski sevgiliden çok ben sizi haksız buldum.
Ayrılmışsınız,bitmiş.Neyin helalliği ?
Çok kavga ediyoruz, bunaltıyorum diye ayrılmak istemişti benden. Sonra tartışırken ona hakkımı helal etmediğimi söylemiştim. 1 yılı gecti üzerinden, herseyimi değiştirdim ulaşmasın diye. Ama onun derdine düşüp helallik istedi sanırım.

Konum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.

Merak edenleriniz olmuştur belki, eski sevgilim beni vakti zamanında gözümün içine baka baka aldattığını itiraf etti. Vicdan yaptığı için bunu söyledi. Ben de güven sorunu yaşayan biri olarak şu anda herşeye şüpheyle bakmaya başladım. Çünkü geçmişimde yaşadıklarım sadece bu değil, gercekten güvenimi yıkan seyler oldu hayatımda..

Konu bundan ibaret. Kimseye ihanet ettiğim yok lütfen yorumlarınızı yaparken dikkat edin.

Bence anlatmamalısın. Eğer evli olsaydın kocandan birşey gizleme derdim ama henüz sevgilisiniz. Ve ortada anlatılcak birşey yok. Mesela adam sizi rahatsız etse, gelip görmeye çalışsa falan anlatın ama ortalığı bulandırmaya gerek yok bence.

Bir dakika ya.
İçeriği değiştirmişsiniz,alıntı yapanlar sayesinde gördüm.
Düpedüz haksızsınız ve suçlusunuz.
Değiştirdim cünkü muhabbet benim ihanet ettiğime doğru gidiyordu. Sanki ben gidip buluşmuşum gibi yorum yapıyorsunuz. Bana ulaşan o, sayfalarca mesaj atan o. Sözlüne yazık demem kabahat oldu.

Ya ne olmuş Ufacık bir dialogdan ,sen söyle canım içini rahatlat ,bu kadar büyütülecek birşey yok.
Benden helallik istediğini söylemem yeterli olacak sanırım. Ama bir türlü buluşamıyorum şu an müşteride ve ofise gelmeyecek. Zaman girdikce kafam daha cok karısıyor

kesinlikle söylemelisin :KK20: düşünsene senin şuan ki sevgilinden senden birşey saklasa ne kadar doğru olur :KK20: biraz mantıklı düşün derim
Bunun için içim rahat etmiyorya zaten. O söylemese cok kızardım kii bir keresinde tartışma cıkmasın diye söylememişti ve çok kızmıstım.

Ben senin konularını aşagı yukarı biliyorum .Bak hayat bazen istemediğin insanları karşına çıkartır . Sana şöyle söyliyim şu an ki arkadaşınla gelecek hayallerin oldugunu önceki konularından biliyorum ona şu an dürüst olursan ileride rahat edersin kafanı kurcalayan bir şey olmaz bu arkadaş sevgilini tanıyorsa senin karşına çıktıgı gibi onun karşısına da çıkabilir mesajları gördügü anda durumun hiç iç acıcı olmaz şimdiden söyliyim .

Bence hemen söyleme ve beni sakın bir daha arayıp rahatsız etme sesini duymak bile midemi bulandırıyor de ama baktın ki hala arıyor o zaman gerekeni yap, bekarken biri beni sıkıştırmaya kalktığında direk aileme anlatırdım sevgili dediğin bugün seninleyse senin yanında ayrıldığında başkasının yanında olandır, bence hemen ona anlatıp kendini güçsüz gösterme mevzuu uzarsa da erkek arkadaşına bak böyle bir durum var haberin olsun de

içinde bir yerlerde hala kalmış gibi geldi bana..

Ben senin konularını aşagı yukarı biliyorum .Bak hayat bazen istemediğin insanları karşına çıkartır . Sana şöyle söyliyim şu an ki arkadaşınla gelecek hayallerin oldugunu önceki konularından biliyorum ona şu an dürüst olursan ileride rahat edersin kafanı kurcalayan bir şey olmaz bu arkadaş sevgilini tanıyorsa senin karşına çıktıgı gibi onun karşısına da çıkabilir mesajları gördügü anda durumun hiç iç acıcı olmaz şimdiden söyliyim .
Evet bir de bu kısmı var. Ummadık taş baş yarar.En iyisi anlatmak, sonucu ne olursa olsun bilmeli.

içinde bir yerlerde hala kalmış gibi geldi bana..
Giderken canımı çok yakmıştı. Egosu tavan bir adamdı, böyle ağlayıp sızlaması şaşırttı beni sadece. En kötüsüde salak yerine koymuş beni ona takıldım aslında.

Giderken canımı çok yakmıştı. Egosu tavan bir adamdı, böyle ağlayıp sızlaması şaşırttı beni sadece. En kötüsüde salak yerine koymuş beni ona takıldım aslında.

herkes acıtır giderken
kalanında gidenin de canı acır
alışkanlık benimsemişlik var sonuçta
hala taviz veriyor olmana takıldım aslında
seni mühimsemediğini yazdığın bi adamla ne için iletişimde bulunma gereği duyuyorsun ki?

herkes acıtır giderken
kalanında gidenin de canı acır
alışkanlık benimsemişlik var sonuçta
hala taviz veriyor olmana takıldım aslında
seni mühimsemediğini yazdığın bi adamla ne için iletişimde bulunma gereği duyuyorsun ki?
Beni gördüğünde üstüme düşeni yapıp helal olsun dedim arkasından sözlendim dedi ve hayırlı olsun dedim gülerek. Bu dokundu ona anladığım kadarıyla. Akşamda mesaj atınca tutamadım kendimi ve sözlüne yazık bari ona sadık kal dedim. Evet cevap vermem bile gereksizdi ama ard niyetim yoktu aslında.

Beni gördüğünde üstüme düşeni yapıp helal olsun dedim arkasından sözlendim dedi ve hayırlı olsun dedim gülerek. Bu dokundu ona anladığım kadarıyla. Akşamda mesaj atınca tutamadım kendimi ve sözlüne yazık bari ona sadık kal dedim. Evet cevap vermem bile gereksizdi ama ard niyetim yoktu aslında.

sözlüne yazık derken
bak sözlenmişsin aslında içime oturdu demişsin adama
yahu olan olmuş biten bitmiş
biten gerçekten bitseydi ne sözlüsünü düşünürdün nede yazık olacağını

Back
X