Eski sevgilimle olan bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım?

sözlüne yazık derken
bak sözlenmişsin aslında içime oturdu demişsin adama
yahu olan olmuş biten bitmiş
biten gerçekten bitseydi ne sözlüsünü düşünürdün nede yazık olacağını
Hiç o niyetle demedim. Tek içime oturan aldatılmış olmam oldu. Ama o da gecti gitti. Bir anlık bir şok yaşamıştım.

Söylenmeliydi fakat ablanın telefonuna mesajlar yazdığında hiç cevap vermeden erkek arkadaşına söylemeliydin.
Cevap verdikten sonra sevgiline söylemen sadece kavga sebebi olurmuş gibime geliyor.

Hiç o niyetle demedim. Tek içime oturan aldatılmış olmam oldu. Ama o da gecti gitti. Bir anlık bir şok yaşamıştım.

geçip gitmiş olsaydı güven sorunu yaşıyor olmazdın
zaman zaman aklımız karışır
geçmişle bu günümüzü kıyas edebiliriz
mühim olan nerde durmamız gerektiğini biliyor olmak
diyeceğim o ki onun sözlüsünden önce senin erkek arkadaşını düşünüyor olman gerek

geçip gitmiş olsaydı güven sorunu yaşıyor olmazdın
zaman zaman aklımız karışır
geçmişle bu günümüzü kıyas edebiliriz
mühim olan nerde durmamız gerektiğini biliyor olmak
diyeceğim o ki onun sözlüsünden önce senin erkek arkadaşını düşünüyor olman gerek
Güven sorunu zaten yaşıyorum ben. Bu konudan öncede yaşıyordum. Bu üstüne gelince hepten yıkıldı.
sevgilimi tabiki düşündüm.

Söylenmeliydi fakat ablanın telefonuna mesajlar yazdığında hiç cevap vermeden erkek arkadaşına söylemeliydin.
Cevap verdikten sonra sevgiline söylemen sadece kavga sebebi olurmuş gibime geliyor.
Bu tarafı da var işin çok haklısın.

Güven sorunu zaten yaşıyorum ben. Bu konudan öncede yaşıyordum. Bu üstüne gelince hepten yıkıldı.
sevgilimi tabiki düşündüm.

sevgilini düşündüğünde neyi yapman gerektiğini biliyorsun diye umud ediyorum.

mesajla elbette olmaz yüz yüze gözünün içine baka baka anlatmalısın ki dürüst olduğunu görsün
Bugun oturup konusamıcaz, yarın konusabileceğiz sanırım. Beni yanlış anlamaması gerek umarım mahvetmem.

Konum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.

Merak edenleriniz olmuştur belki, eski sevgilim beni vakti zamanında gözümün içine baka baka aldattığını itiraf etti. Vicdan yaptığı için bunu söyledi. Ben de güven sorunu yaşayan biri olarak şu anda herşeye şüpheyle bakmaya başladım. Çünkü geçmişimde yaşadıklarım sadece bu değil, gercekten güvenimi yıkan seyler oldu hayatımda..

Konu bundan ibaret. Kimseye ihanet ettiğim yok lütfen yorumlarınızı yaparken dikkat edin.

yarın birgün sevgilinin bunu duyma ihtimalini düşünerek anlatmalısın bence.

Çok kavga ediyoruz, bunaltıyorum diye ayrılmak istemişti benden. Sonra tartışırken ona hakkımı helal etmediğimi söylemiştim. 1 yılı gecti üzerinden, herseyimi değiştirdim ulaşmasın diye. Ama onun derdine düşüp helallik istedi sanırım.

İnan derdi helallik değildir.Helali haramı bilen adam aldatmaz zaten.

Değiştirdim cünkü muhabbet benim ihanet ettiğime doğru gidiyordu. Sanki ben gidip buluşmuşum gibi yorum yapıyorsunuz. Bana ulaşan o, sayfalarca mesaj atan o. Sözlüne yazık demem kabahat oldu.

Hiçbir şekilde dönüş yapma bir daha.Bırak,isterse destan döşesin.

Anlayan biri çıktı beni. Yoksa kafayı yiyecektim. İçim şuan hiç rahat değil, cünkü sevgilim böyle birşey yapsa ben de bilmek isterdim. Ama onunda beni yanlış anlamasından korkuyorum.
Yok canım hiç korkma direk söyle bak kendin söyluyosun o ayni seyi yapsa ben bilmek isterdim diye..ayni sekilde o da bilmek ister bence ayrica yanlis anlasilcak bi durum yok çünkü sen yanlış bişey yapmamissin dürüst davranip sevgiline söylediginse sana kızarsa sevgilinde problem vardir sende degil cunku sen düzgün bi insansin belli ve paylasmak istiyosun herseyi onunla sana bisey derse o sana haksizlik etmis olur sen degil

Eski konularından hatırladığım ve buradaki konunun son cümlelerinde gördüğüm kadarıyla
sevgiline karşı güven sorunu yaşıyorsun.
Bunun nedeni ne biliyor musun?

Sen dikkat beklediğin konulara kendin dikkat etmiyorsun bu nedenle sevgilin için de acaba o da yapıyor mu, ya da
yapar mı? Benim gibi...tarzında sorular var içinde.

Yani karşılaştın helalleştin, mutluluklar diledin bitti gitti.
Sonra ablanla ne konuştuğuyla bile ilgilenmen gereksiz..Kaldı ki alıp sen uzatmışsın muhabbeti..

Kabul et. Ne olursa olsun eski sevgilinle bu derece uzun muhabbet etmen, buna fırsat vermen yanlış ve
sevgilinin yapmasını kesinlikle istemeyeceğin bir şey..

Eski konularından hatırladığım ve buradaki konunun son cümlelerinde gördüğüm kadarıyla
sevgiline karşı güven sorunu yaşıyorsun.
Bunun nedeni ne biliyor musun?

Sen dikkat beklediğin konulara kendin dikkat etmiyorsun bu nedenle sevgilin için de acaba o da yapıyor mu, ya da
yapar mı? Benim gibi...tarzında sorular var içinde.

Yani karşılaştın helalleştin, mutluluklar diledin bitti gitti.
Sonra ablanla ne konuştuğuyla bile ilgilenmen gereksiz..Kaldı ki alıp sen uzatmışsın muhabbeti..

Kabul et. Ne olursa olsun eski sevgilinle bu derece uzun muhabbet etmen, buna fırsat vermen yanlış ve
sevgilinin yapmasını kesinlikle istemeyeceğin bir şey..
Acaba dediğim şey hayatımda ilk kez böyle aldatılma olayı ile karşılaşmamış olmam. Yani önceki ilişkilerimde de güvenim çok fazla kırıldı, bu nedenle ben babama bile güvenmem (ciddi anlamda). Evet konuşmam hata ama muhabbeti uzatan inanınki ben değilim. Gelip bana istesem herseyi geride bırakır seninle olurum diye umutlu umutlu yazınca kendine gel demek istedim. Bunda uzatmalık bir durum göremiyorum. Keşke onu da demeseydim bu kadar yanlış birşey olduğunu bilemedim. Yaptığım şeyin doğru olduğunu sanıyordum yanılmışım demekki. Teşekkür ederim yorumun için.

İnan derdi helallik değildir.Helali haramı bilen adam aldatmaz zaten.

Hiçbir şekilde dönüş yapma bir daha.Bırak,isterse destan döşesin.
Bu saatten sonra umurumda olmaz zaten. Vakti zamanında dürüstlükten bahseden adam bunu yaptıysa kişiliği zaten oturmamış demektir. Allah'a havale ettim onu.

Bence anlat yoksa için içini yer .adam da neden bu kadar uzun konuştun der onun içine kurt düşer . İki ucu boklu değnek .

Back
X