- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Oda bi travma yaşadı farkındayım sevgilim olduğunu biliyodu ama görsel olarak görmek zoruna gitti sanırım ne kadar mutluymuşsun falan diyo sizinde kötü olmuşBen de eşimin eski sevgilisinin resimlerini bulmuştum. Hala unutamıyorum. Unutamam da herhalde. Benim için travma oldu
Unutulup orda kaldığını inandırmaya çalışman gerek.,
Sürekli söylüyorum dün akşam oldu bu olay hemen kırgınlığının geçmesini bekliyorum ama olmuyoBu durumu anlat , fotografların oldugunu bile hatirlamadigini , silmeyi unuttugunu falan anlayis gosterir normal bence biraz soguk olmasi sen gorsen sende ona oyle davranirdin.
Söyledim aynılarını verirmiydim bilgisayarı dedim dün akşam oldu daha bu olay henüz yüzyüze gelemedik gelmek istermi bilmiyorum :/Ay vahim bi durum.. eskide kalmis dersin ama ister istemez uzulur ve kirilir insan.. al karsina konus inan haberim bile yok fotolardan sildigimi saniyorum de yoksa neden pc yi sana getireyim falan de. Boyle durumlarda en mantiklisi karşılıklı konusmak
Sürekli söylüyorum dün akşam oldu bu olay hemen kırgınlığının geçmesini bekliyorum ama olmuyo
Sevgilinde yakışıklıymış niye ayrıldınki falan diyoBende görmüştüm evlenmeden önce eşimin eski sevgilisiyle olan fotolarini
Hmmm kızda iyiymiş haa dedim içimden
Unuttum mu evet unuttum aklıma dahi gelmemişti konuyu okuyana kadar
Zamanla geçer saklamadigina inandır
Burdaki konularımdan bilirseniz ben ayrılığa kadar götürürdüm sanırım o yine olgun karşıladı sadece soğuk davranıyoKonuşup anlattıysan mesele yok bekle biraz düzelir. üstüne gitme ama. Yani şok olmuştur o da sen yaşasan aynı şeyi ne yapardın düşünsene.
söylüyorum sessizleşince üstüne gitmemeye çalışıyorum umarım dediğin gibi olurAslında verdigi tepki normal, onu ne kadar cok sevdigini söyle davranislarinla belli et 1 kac gün sonra normale döner.
Zaman o halde.. bekle bakalım nisanlin seni seviyor ve guveniyorsa eski fotograflarin hic bir anlami olmaz kiSürekli söylüyorum dün akşam oldu bu olay hemen kırgınlığının geçmesini bekliyorum ama olmuyo
Oda bi travma yaşadı farkındayım sevgilim olduğunu biliyodu ama görsel olarak görmek zoruna gitti sanırım ne kadar mutluymuşsun falan diyo sizinde kötü olmuş
Hergün yeni bir olay bi durulamadık :) tersi olsaydı ben yakardım ortalığı o şuan çok sakin fırtına öncesi sessizlikmi bilmiyorumNe ekşınĺı iliskiniz var sizin ya :)
Yapacak bisey yok..ona kalmis takinacagi tavir...
senin elinde pek bisey gelmez artik...
bu durumun tersini düşünemiyorum ...:)
Daha dogrusu durumun icindeki seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?