Eski sevgilimle olan resimler..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim

Bu durumu anlat , fotografların oldugunu bile hatirlamadigini , silmeyi unuttugunu falan anlayis gosterir normal bence biraz soguk olmasi sen gorsen sende ona oyle davranirdin.

Ay vahim bi durum.. eskide kalmis dersin ama ister istemez uzulur ve kirilir insan.. al karsina konus inan haberim bile yok fotolardan sildigimi saniyorum de yoksa neden pc yi sana getireyim falan de. Boyle durumlarda en mantiklisi karşılıklı konusmak

Ben de eşimin eski sevgilisinin resimlerini bulmuştum. Hala unutamıyorum. Unutamam da herhalde. Benim için travma oldu
Unutulup orda kaldığını inandırmaya çalışman gerek.,
Oda bi travma yaşadı farkındayım sevgilim olduğunu biliyodu ama görsel olarak görmek zoruna gitti sanırım ne kadar mutluymuşsun falan diyo sizinde kötü olmuş

Bu durumu anlat , fotografların oldugunu bile hatirlamadigini , silmeyi unuttugunu falan anlayis gosterir normal bence biraz soguk olmasi sen gorsen sende ona oyle davranirdin.
Sürekli söylüyorum dün akşam oldu bu olay hemen kırgınlığının geçmesini bekliyorum ama olmuyo

Bende görmüştüm evlenmeden önce eşimin eski sevgilisiyle olan fotolarini

Hmmm kızda iyiymiş haa dedim içimden

Unuttum mu evet unuttum aklıma dahi gelmemişti konuyu okuyana kadar
Zamanla geçer saklamadigina inandır

Söyledim aynılarını verirmiydim bilgisayarı dedim dün akşam oldu daha bu olay henüz yüzyüze gelemedik gelmek istermi bilmiyorum :/

Konuşup anlattıysan mesele yok bekle biraz düzelir. üstüne gitme ama. Yani şok olmuştur o da sen yaşasan aynı şeyi ne yapardın düşünsene.

Sevgilinde yakışıklıymış niye ayrıldınki falan diyo beni üzmeye çalışıyo ama nerden bilebilirdim keşke kontrol edip verseymişim o kadar emindimki kendimden :) sizinkide kötü olmuş

Konuşup anlattıysan mesele yok bekle biraz düzelir. üstüne gitme ama. Yani şok olmuştur o da sen yaşasan aynı şeyi ne yapardın düşünsene.
Burdaki konularımdan bilirseniz ben ayrılığa kadar götürürdüm sanırım o yine olgun karşıladı sadece soğuk davranıyo

Ne ekşınĺı iliskiniz var sizin ya :)
Yapacak bisey yok..ona kalmis takinacagi tavir...
senin elinde pek bisey gelmez artik...
bu durumun tersini düşünemiyorum ...:)
Daha dogrusu durumun icindeki seni :)

Oda bi travma yaşadı farkındayım sevgilim olduğunu biliyodu ama görsel olarak görmek zoruna gitti sanırım ne kadar mutluymuşsun falan diyo sizinde kötü olmuş

Ne zaman aramızda bi tartışma olsa resimler aklıma geliyor. Mutlu halleri. Olumsuz şeyler düşünmeye başlıyordum. Neyse ki son Zamanlarda azaldı bende.

Daha taze, biraz zaman geçsin alışır ama unutmaz tabi ki.
Bence daha konuyu açmayın, yani sürekli inan bana, seni seviyorum, unuttum gitti, affet gibi cümleler ters teper.
Siz zaten açıklamada bulunmuşsunuz, bundan sonrasını nişanlınız kendi içinde/beyninde halletmesi gerek.

Aah ah sen görseydin nisanlının eski sevgilisini hayal bile edemiyorum... durup durup aşık ol bence bu adama. Baya bi sabırlı.

Bu arada psikoloğa basladın mi?

Ne ekşınĺı iliskiniz var sizin ya :)
Yapacak bisey yok..ona kalmis takinacagi tavir...
senin elinde pek bisey gelmez artik...
bu durumun tersini düşünemiyorum ...:)
Daha dogrusu durumun icindeki seni :)
Hergün yeni bir olay bi durulamadık :) tersi olsaydı ben yakardım ortalığı o şuan çok sakin fırtına öncesi sessizlikmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…