- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Çok kötü bi durum olmalı şuan ben anlayamıyorum çünkü eskide kaldı ve hiçbişey hissetmiyorum ama karşı taraf bunu anlamıyo işte sanki o anı yaşıyomuşum sanıyoNe zaman aramızda bi tartışma olsa resimler aklıma geliyor. Mutlu halleri. Olumsuz şeyler düşünmeye başlıyordum. Neyse ki son Zamanlarda azaldı bende.
Valla tam olarak ettiğimi buldum onlara gittiğimde video kavgasını çıkarmıştım nerden bilcektim asıl bombanın kendi bilgisayarımda olduğunuEh biraz da siz trip görün.
Bende artık bişey demeyi düşünmüyorum gerekli açıklamayı yaptım çünkü,biraz kendi kendine kalsın düşünsün elimden gelen bu malesef keşke kontrol etseymişim bilgisayarı aklıma bile gelmediDaha taze, biraz zaman geçsin alışır ama unutmaz tabi ki.
Bence daha konuyu açmayın, yani sürekli inan bana, seni seviyorum, unuttum gitti, affet gibi cümleler ters teper.
Siz zaten açıklamada bulunmuşsunuz, bundan sonrasını nişanlınız kendi içinde/beyninde halletmesi gerek.
Yok canım daha başlamadım fırsat bulduğumda inşallahAah ah sen görseydin nisanlının eski sevgilisini hayal bile edemiyorum... durup durup aşık ol bence bu adama. Baya bi sabırlı.
Bu arada psikoloğa basladın mi?
Soğuk davranması yetiyo zaten o kadar sessizki kızsa belki bende rahatlıcam ama daha bi masumlaştıBen olsam canına okurdum.Sen eften püften sebeplerden adama neler yapıyordun.Onun hiç degilse geçerli bir nedeni var.
Yok canım daha başlamadım fırsat bulduğumda inşallah
Onuda yapmıştı iyiki onu görmedifotoğraftır o resım olsa duramazsın , tabi eski sevgilin ressam degılse tek tek resmini çizmediyse
abovv peki pozlar nasıldı ben olsam nerede cekınmış nasıl poz verilmiş ona bakardımOnuda yapmıştı iyiki onu görmedi
istanbul akvaryuma gitmişiz sonrasındada yemeğe gitmişiz ben kafamı yaslamışım falan off çok kötü oldu buabovv peki pozlar nasıldı ben olsam nerede cekınmış nasıl poz verilmiş ona bakardım
Burdakilerin ahınımı aldım noldu herkeste bi oh olsun imalarıGece gece hic gulesim yoktu bee.
Evet yine siz, nbr??
Allahin sopasi yokki gokten indirsin.
Siz adamin her kelimesine takin, adam yalvar yakar olsun siz tribinizi atin affetmeyin ortada bisey bile yokken oh, hayat size guzeldi.
Simdi yalvarma sirasi sizde.
Keske sevgiliniz sizi affetmese soyle bi 2 hafta felan.
O zmn anlarsiniz bu gereksiz triplerin ne kadar can sikici oldugunu.
eee sen misin adamı nedir videosundaki kızdan kıskananKızlar merhaba malesefki yine ben..Geçen gün nişanlımlara gittim ve bilgisayarım kırılmıştı onunda elinden gelir öyle işler oraya götürdüm yapsın diye sonrada format atmasını rica ettim oda içindeki herşeyi yedeklemek için açmış ve eski sevgilimle olan resimlerimi bulmuş varlıklarından haberim bile olmayan resimler zamanında kesin sakladım bi dosyanın içine sonrada bidaha aklıma bile gelmedi,şimdi bana karşı soğuk davranıyo konuşuyoruz ama hissediyorum soğukluğunu eskiden olmuş bitmiş bişey silmeyi unutmuşum eşşek kafam..gönlünü almak için ne yapabilirim
Burdakilerin ahınımı aldım noldu herkeste bi oh olsun imalarıinşallah uzun sürmez gerçekten çok üzüldüm onu incittiğim için
Nedir videolarını diyosan pişman değilim şu mevzuyu bi atlatayım kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorumYokk kizz, ne incitmesiii.
Hanfendi siz o adami hergun kabir azabina sokup sokup cikariyosunz, adami sorguya cekiyosunz.
Hala farkinda degilsinz dimi?
Çok sessiz duruyo ne düşündüğünü anlayamıyorumeee sen misin adamı nedir videosundaki kızdan kıskanan
adamın şimdi seni terk etmesi bile lazım gelir bence
Kız seni tanıdığımız kadarıyla, sen nişanlının bilgisayarında onun eski sevgilisiyle fotoğraflarını bulsan çocuk şuan bir arabanın bagajında kaçak mülteci olarak meksika sınırındaydı
Nedir videolarını diyosan pişman değilim şu mevzuyu bi atlatayım kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?