Eski sevgilimle yarım saat önce ayrıldık

songul97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
26
2
1
27
Eski sevgilimle ayrılalı yarım saat oldu. Üniversitede aynı sınıfta okuyoruz. Canım o kadar yandı ki onunda pişman olmasını istiyorum. O yüzden kendimi dış görüntümü değiştirmek istiyorum. İlk baş neyle başlamalıyım. Yardımınıza ihtiyacım var. Kullanıp beğendiğiniz makyaj ve cilt bakım ürünlerini söyler misiniz?

Bakımlı olmak sana kendini iyi hissettirecekse neden olmasın ? Youtubeda bilgentolis i izle canım

:KK70: yani eski oldu artık. Yarım saat falan oldu ayrılmanın üzerinden.Ağladım kendimi toparlayıp buraya yazmaya karar verdim
Bence dıstan degıl içten dısa gıdelim .. Önce sakın olmalısın.. Yarım saat belkide cok eskı sayılmaz. Bakımlı olman için ilka eskımiş bır ilişkiye ıhtıyacın yokkı..

Bence dıstan degıl içten dısa gıdelim .. Önce sakın olmalısın.. Yarım saat belkide cok eskı sayılmaz. Bakımlı olman için ilka eskımiş bır ilişkiye ıhtıyacın yokkı..
Haklısın. Her zaman bakımlı olmaya çalıştım aslında ama şuan daha fazla istiyorum.

Eski sevgilimle ayrılalı yarım saat oldu. Üniversitede aynı sınıfta okuyoruz. Canım o kadar yandı ki onunda pişman olmasını istiyorum. O yüzden kendimi dış görüntümü değiştirmek istiyorum. İlk baş neyle başlamalıyım. Yardımınıza ihtiyacım var. Kullanıp beğendiğiniz makyaj ve cilt bakım ürünlerini söyler misiniz?

la prairie kullaniyorum ben ama bir ogrenci butcesi buna yeterli olmayacagi icin oneremeyecegim.

sevgili songul97;

basarinla pisman et madem ki ayni siniftasin. ustelik bunun sana da faydasi olur uzun vadede; alacagin makyaj malzemelerinden cok daha fazlaca hem de.

ancak tabii ki yenilikte ferahlik vardir, git saclarini kestir; kakul moda mesela bu sene, kisa ve kut. ama aklini derslerine ver, kendine yapacagin en buyuk yatirim bu olur.

Gece 1 de niye ayrılırki insan?
Dış görünüşünüze laf mı etti?
Eski türk filmleri geldi aklıma.Kendisini beğenmeyen eski sevgilisinden intikam için değişime uğrayanlar.
Genelde ayrılık acısında olanlar kuaföre ,saç rengini değiştirmeye gidiyor.İşe yarıyor mu bilmiyorum.

Ya ben ayrıldıktan sonra kendimi değiştirince daha mutlu oluyorum. Güven geliyor

O makyajla olmaz canım. Ben mac ke yaptığım makyajda da, the balm la yaptığım makyajla da, bi erkeğin anlamayacağı kadar aynı görünüyorum.

Değişmek istiyorsan lüx bi kuaföre git saçını, birde alışveriş yap kılığını değiştir ;)

Back
X