Eski sevgilimle yarım saat önce ayrıldık

Saçın kısaysa uzat. Uzun ise tarz bi kesim yaptir. En radikal degisiklik..

Eski sevgilimle ayrılalı yarım saat oldu. Üniversitede aynı sınıfta okuyoruz. Canım o kadar yandı ki onunda pişman olmasını istiyorum. O yüzden kendimi dış görüntümü değiştirmek istiyorum. İlk baş neyle başlamalıyım. Yardımınıza ihtiyacım var. Kullanıp beğendiğiniz makyaj ve cilt bakım ürünlerini söyler misiniz?
Yeni sevgili yap. Derste yenisiyle önünde el ele otur.

Niye böyle bi çaba içindesin kendine özgüvenin olsun biraz

Eski sevgilimle ayrılalı yarım saat oldu. Üniversitede aynı sınıfta okuyoruz. Canım o kadar yandı ki onunda pişman olmasını istiyorum. O yüzden kendimi dış görüntümü değiştirmek istiyorum. İlk baş neyle başlamalıyım. Yardımınıza ihtiyacım var. Kullanıp beğendiğiniz makyaj ve cilt bakım ürünlerini söyler misiniz?
evt mevzu da makyaj malzemesine kaldı zaten ;) Fondoteninizi beğenmediği için falan ayrıldınız heralde ???

Ya ben ayrıldıktan sonra kendimi değiştirince daha mutlu oluyorum. Güven geliyor
Kadinlar mutsuz olunca saclarini degistirirler tezinin ispati hatta dahada farkli versiyonu olan makyaja burunmus halii , konu sahibesi uzulmeyiniz zaten neydii Eskiiii.....pozitif bakis gecmise sunger cekmek ve yolunuza bakmak en guzeli

çok hızlısın:KK59:

Bence dış görünüşünle değil de onu umursamamanla uzebilirsin.sonuçta bitmiş ilişki. Eğer yok onu kıskandırsam yok onun umrunda olsam diye düşünürsen eline birsey geçmez. Ilerde arkana bakar pismanlik yaşar geçen zamanına üzülürsun.kendinı yıpratma bence arkadaşım.

ne gerek var? görüntünü değiştirince niye pişman olsunki. görüntüye baksaydı adriana limayla çıkardı. bitmiş gitmiş, önüne bak artık, başkasına bak.

Back
X