Eski sevgilimm beni nasil unutur nasil mutlu anlamıyorum 😥

Yani suan kocami seviyorum ben basta inat ugruna olsa da zamanla sevdim 2 senedir tanıyorum zaten
Seviyorsaniz mutlu olmaya bakin. Elinizden kayip gitmesini istermiydiniz o da eski sevgilisini dusunup irtibata gecsin sizi gozden cikarsin? Ne hissedersin oturup dert ortaģimi olursun.

Bi arkadaşim vardi eşiyle evlenene kadar ölip bitti aģladi sizladi beni birakir vs diye.
Evlendi cocuğu oldu. Eski sevgilim nabiyormus hakkimi helal etmiyorummuş vsvs
Yaff ben boyle hayati fazla dramatize eden insanlara aciyorum.ne gereksiz. Erkeklerin umrunda deģil. Kadinlar ise hayati zindan ediyor kendilerine
Birak ne olduysa oldu oyle olmasi gerekmis bitmiş gitmis. Dusunerek bile ihanet ediyorsun evet.
Sanırım bu yüzden erkekler çok rahat .. zaten eşime karşı kendimi aşırı suçlu hissediyorum çünkü onla çok fazla şey yaşamıştım ben.

İlk önce sen evlenmişsin ne yapsaydı ömrü boyunca beni beklesin sevsin kimse olmasın mı istiyordunuz evlenip barklanmışsın ama kimle evlendiğini bile biliyorsun takiptesin zaten sen imzayı attığında noktayı koymalıydın yok nasıl evlenmişmiş hee seni unutamayacak sanıyordun sen evlenmişsin ya şakamısınız nesiniz yaa

Boş vaktiniz mi çok ? Yada hayatınız çok monoton da biraz heyecan mı katmak istiyorsunuz ? Size çok net bir tavsiye vereceğim ; seçimizi yapmışsınız önünüze bakın
Çocuğum da olmuyor bunu için de aşırı üzülüyorum bu boş saçma sapan şeyleri düşünmeme bağlıyorum bunu da. Benim zihnimi temizlemem boşaltmamk lazimmm

Hayatlar değişik olabilir kınamamak lazım ama bir insan kendine neden böyle bile isteye kötülük yapar anlamıyorum. Tamamen tatminsizlik, kendini bilmezlik.
Yok kinamadim zaten, beni de ilgilendirmez ama anlamakta zorlanıyorum. Hadi kendine kötülük yaptı evlendiği adama yazık değil mi?
Kocamı seviyorum yazmış bide🤷‍♀️:olamaz:

Sanırım bu yüzden erkekler çok rahat .. zaten eşime karşı kendimi aşırı suçlu hissediyorum çünkü onla çok fazla şey yaşamıştım ben.
Siz şuan eşinizleyken yaşadiğiniz duygulardan vs sorumlusunuz. Kusura bakmayin ben sizin duygularinizi saćma ve boş vaktinizde kendinize ugras arayan biri olarak degerlendirdim. Cok yersiz buldum. Kendinizle barişin gecmisinizle de icinizde barisin ve kapatin bu konuyu durup dururkene yara alirsiniz kendinize baska hicbir yarar sahlamaz.

Siz şuan eşinizleyken yaşadiğiniz duygulardan vs sorumlusunuz. Kusura bakmayin ben sizin duygularinizi saćma ve boş vaktinizde kendinize ugras arayan biri olarak degerlendirdim. Cok yersiz buldum. Kendinizle barişin gecmisinizle de icinizde barisin ve kapatin bu konuyu durup dururkene yara alirsiniz kendinize baska hicbir yarar sahlamaz.
O zaman düşündükçe kendimi daha suçlu hissedeceğim sonuçta şu an onla evliyim belki de bu yüzden gecmiyosa.. hakmisiniz8sanirim siz ya düşünsem nolur düşünmesem nolur sanki yenişen mı herşey olacak .. Ama keşke zamanki başa sarabilsek onla asla olmazdım.. eşimle belki daha iyi olurduk

Evlendin ve hala acaba o olsaydı diye onumu düşünüyorsun yanlışmı anladım?
Allah aşkına geçmişe sünger çekmeyi başarın artık!

Yok kinamadim zaten, beni de ilgilendirmez ama anlamakta zorlanıyorum. Hadi kendine kötülük yaptı evlendiği adama yazık değil mi?
Kocamı seviyorum yazmış bide🤷‍♀️:olamaz:
Bende yazık diye düşünürdüm eskiden ama gerçekten saf bir insan değilse de evlendiği kişiyi bilir insan ya. :/

Canım kardeşim, olay yitmiş bitmiş, sen evlenmişin o evlenmiş Daha ne diye hala acaba onla evlensydim mutlu olur muydum diyorsunuz? Mutlu olsaydınız evlenirdiniz zaten. Hem de sevmiyorum istemiyorum ama geçmişte yaptıklarını içime sindiremiyorum diyorsunuz. sinmeyiversin içinize. Sizin şimdi bir yuvanız var, bari mutlu olmayı sindirin içinize de önünüze bakıp evliliğinizin tadını çıkartın.

Çocuğum da olmuyor bunu için de aşırı üzülüyorum bu boş saçma sapan şeyleri düşünmeme bağlıyorum bunu da. Benim zihnimi temizlemem boşaltmamk lazimmm
Gerçekten öyle büyük bir hata ki geçmişte yaşamak ve geçmişteki hayaletlerle uğraşmak lütfen hayatınızı sevin ve eşinize sımsıkı sarılın. Çocuk eninde sonunda olur . Şu dünyada ki en büyük zafer ( yada intikam) MUTLU OLMAK dır. Mutlu olun .

Eski yükleri sırtından indir, kötüleri affet, iyilere duyduğun minneti bitir. Geçmişi tekrar tekrar yaşayıp gününü zehir etme. İyisi de kötüsü de geride kalmış. Gelecek için gününe bak, yemeğinle, evinle, kendinle ilgilen. Eşine işine odaklan. Gökyüzüne bak, kuşları izle, kedileri besle. Sesli kitap-tiyatro dinle, oku. YouTube da çok güzel kişisel gelişim videoları var, dil öğren. Önce kendini affet. Sonra hepsi hallolacak.

Evli barklı kadınsın bunu düşünmek ne işine yarayacak?Evli olsaydınız mutlu mu olurdunuz?? Oraya gelmeden önce aç Ebru gündeşten ayrılmasak evlenirmiydik i dinle .Ki bence evlenemezdiniz

Seviyorsaniz mutlu olmaya bakin. Elinizden kayip gitmesini istermiydiniz o da eski sevgilisini dusunup irtibata gecsin sizi gozden cikarsin? Ne hissedersin oturup dert ortaģimi olursun.
Evlendin ve hala acaba o olsaydı diye onumu düşünüyorsun yanlışmı anladım?
Allah aşkına geçmişe sünger çekmeyi başarın artık!
Adam seninleyken bile başkalarını hayatına almış...mutlu olmuş..senden ayrılıp başkası ile evlenince mutlu olmasına neden sasiriyorsun?
Canım kardeşim, olay yitmiş bitmiş, sen evlenmişin o evlenmiş Daha ne diye hala acaba onla evlensydim mutlu olur muydum diyorsunuz? Mutlu olsaydınız evlenirdiniz zaten. Hem de sevmiyorum istemiyorum ama geçmişte yaptıklarını içime sindiremiyorum diyorsunuz. sinmeyiversin içinize. Sizin şimdi bir yuvanız var, bari mutlu olmayı sindirin içinize de önünüze bakıp evliliğinizin tadını çıkartın.
Gerçekten öyle büyük bir hata ki geçmişte yaşamak ve geçmişteki hayaletlerle uğraşmak lütfen hayatınızı sevin ve eşinize sımsıkı sarılın. Çocuk eninde sonunda olur . Şu dünyada ki en büyük zafer ( yada intikam) MUTLU OLMAK dır. Mutlu olun .
Eski yükleri sırtından indir, kötüleri affet, iyilere duyduğun minneti bitir. Geçmişi tekrar tekrar yaşayıp gününü zehir etme. İyisi de kötüsü de geride kalmış. Gelecek için gününe bak, yemeğinle, evinle, kendinle ilgilen. Eşine işine odaklan. Gökyüzüne bak, kuşları izle, kedileri besle. Sesli kitap-tiyatro dinle, oku. YouTube da çok güzel kişisel gelişim videoları var, dil öğren. Önce kendini affet. Sonra hepsi hallolacak.
Hhepünize cpk teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazmışsunız ki yaptığımdan düşündüğümden utandım. Yarındann itibaren kendime miiss gibi bir sayfa acıyorumm herseyi geride bırakmayı ben de öğrenicemm 😊🎈Allah sizden razı olsun Allahım sen bu alıntı yaptığım kardeslerimin de ne sıkıntısı varsa hepsini gider onlar bana yol göstedi sen de onların yoldası ol amin

Gecenlerde travmalarla ilgili bir kitapta ilgimi çeken birşey okumuştum:vücudumuz yapısı ile travmayı aslında çabuk atlatabilir, ama bilinçalti veya ego travmayı bırakmak istemez. Diri tutar.
Sizinki de o hesap. Kime daha cok kiziyorsunuz? Ona mı? Yoksa kendinize mi sizi aldattığı ve aldatacagi belli olduğu halde onu tekrar kabul ettiğiniz icin? Bence bırakın ve esinize de saygıdan artık "onunla mutlu olrmuyduk" (ahahaha) gibi düşüncelere kapılmayın

"Biz olamayiz" diye guya seni unutmak icin seni aldatmis. Sonra bir sene daha devam etmissiniz, olmamis. Sonra " barismazsan baskasi olacak" demis.
Sence bu adam baskalari gibi degil mi yani? Ve sen bu addami mi dusunuyorsun? Evli olsaydiniz hep sunu yapmazsan baskasi olacak, boyle yapmazsan baskadina giderim diyecek bir tipmis. Sence sen bu tiple mutlu olur muydun? Hala bu dengesizi mi dusunuyorsun? Derdin yok galiba, kusura bakma.

Ne üniversite mezunu kızlar var ilkokul mezunuyla evleniyorlar bu sorun değilmiş ama senin kısmetin değilmiş te Sen şimdi başkasıyla evlisin ama onunla evli olsaydım nasıl olurdu diye merak mı ediyorsun acaba oda merak ediyor mu

Back
X