Eski sevgilin doğum gününü kutlarsa !

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.269
333
Arkadaşlar merhaba,

Size bir şey sormak istiyorum.. Birkaç ay önce sevgilimden ayrıldım.. Çok saçma bir nedenden dolayı hemde.. Gerçi ayrılmayı ikimizde istemiyorduk ama bir anlık sinirle birbirimize kötü sözler söyledik.. Hatta sevgilim teli kapatırken s*ktr git bile dedi.. çok kalbimi kırdı.. Ayrıldıktan 1,5 ay sonra doğum günümü facebooktan kutladı.. silmemiştik biribirimizi ama ben genede çok şaşırdım..yani beklemiyodum ondan öle bişey..

Sizce bu mesajı nasıl yorumlamalıyım?? Barışmak için geri vites mi yaptı yoksa ölesine yazılmış bir mesaj mı ??

Yorumlamamalısınız...

"Çok saçma bir nedenden" ayrıldığınız, ayrılırken size küfreden biri ayaklarınıza kapansa bile bu hayra yorulmaz... Sevse "saçma nedeni geçerli sayıp ayrılmazdı", bu, sizin ufak dediğiniz sebebi bahane sayıp sizden kopmak için fırsat kollamış üstelik kutlarcasına küfürle damgalamış ayrılık mektubunu... Artık ayağa düşmüş bir paylaşım sitesinde iki tuşa basma zahmetini yorumlamayı varın siz düşünün...

Fakat hala seviyorsanız (bu çirkinliği yaşadıktan sonra saygı bile duymuyor olmalıydınız) cevap arıyorsunuzdur bu hareketinin nedenine, biz yorumlayalım sizin yerinize; boşta kalmıştır... "Oltaya gelirse yine takılırım" diye düşünüyordur... Yoksa hangi aklı başında insan saygı sınırlarını aşarak bitirdiği beraberlikten bir buçuk ay sonra hatası için af dilemeden böyle nabız yoklar ki...

canım bir erkek sana küfretme hakkını kendinde buluyorsa,
bu demektir ki diğer çıkacak kavgada da küfür vardır.
ben saygıya çok önem veririm.
kaliteli bi ilişkin olsun istiyorsan,
saygılı seviyeli sonrada seni seven biriyle beraber olman lazım.
böyle kendini bilmez, bir bayanla nasıl konuşcagını bilmez,
daha olgunlaşmamış bir adam
seni mutlu etmez canım.
msjı atma nedeni konusunda kesinlikle Umutlu Ol'a katılıyorum.

sanırım sen bunu iyiye yormek istiyosun ama gayet sıradan bişey malesef
zaten diğer arkadaşlar güzel bi şekilde açıklamışlar
ama bence böyle laflar eden bi insanın gözünde hiç bir değeri olmamalı

soylediklerinize tamamiyle katiliyorum. boyle bir insanla iki dunya bir araya gelse birlikte olmam. sadece tek istedigim pisman olup ozur dilemesi.bendeki ego olayi sadece. o boyle umursamaz davrandikca daha cok gozumde buyuyo. biliyorum cok aptalca bi dusunce ama bunu yenemiorum bi turlu malesef.:18:

Allah Allah!
Bende bir gariplik var sanırım...
Adam bana küfretse benim için yoktur artık o insan...
Küfürün üzerine özür dilese ne olur dilemese ne olur ki?
Benim gözümden düşen düşmüş,şu saatten sonra ne yapsa da farketmez ki..

öyle bi tip özür dilese nolcak
özür dilemese nolcak.
şimdi hala iyi yada kötü birşeyler hissediyorsun
diye senden özür dilemesini istiyorsun.
bikaç yıl sonra sokakta hiç tanımadığın bi insan
senin için ne ifade ediyorsa
buda aynısını edicek.

sadece beğen yorumu eğer illa bişi yapmak istiyosan

bana yazda ben barışmak için olduğunu düşünürüm..

küfür olayına girmek istemiyorum herkesin bakış acısı farklı çünkü..o kısım sana kalmış..ama su kadarını soyliyim; bende sinirliyken erkek arkadasıma aynı küfürü etmisimdir..o da bana etmişti..sanıldığı gibi alışkanlıkta olmadiiii,saygı da yitirilmedi yani..birbirimizden özür diledik,barıştık bitti gitti..

o küfürden sonra facebookdan silerdim kesinlikle...
aklimdan ve hayatimdan sildigim gibi...
insanin gururu onuru herseyden önce gelir...

ay yok artık insanın onuru gururu falan..
abartıyorsunuz yani..
tamam herkesin yapısı,iliski yaşayışı vs farklıdır ama yani kelimelerinizi düzgün seçin ya..
ben sinirlendiğimde gözüm döndüğünde erkek arkadasıma küfür ederim,onursuz gurursuz mu şimdi o!
aldatti sanki cocuk..

illa aldatınca mı bir kişinin onuru ya da gururu mu kırılır...ne kadar sinirli olursan ol her anlamda insan sevdiğine SAYGI durmalıdır..sana sinirli anında küfür etsin ağzına geleni söylesin seninde gururun kırılmasın arkadaşım sen kendine saygı duymazsan sana kimse saygı duymaz

hii evet ben kendime de karşımdakine de saygı duymuyorum..
oof ne alaka yaa :)))
bi de büyük harflerle yazmışsın SAYGI diye :))))
aman bana garip geliyor yani,alt tarafı küfür ya ben bu kadar da buyutulmesinden yana değilim..zırt pirt küfür edilmiyor ya,belli ki sinirlenmiş çok..
arkadasın yazısı silinmiş ama konu sahibide dört dört davranmamış yani cocuğa..
aman neyse ne ya bana göre küfür ile SAYGI aynı kefede değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…