- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Arkadaşlar merhaba,
Size bir şey sormak istiyorum.. Birkaç ay önce sevgilimden ayrıldım.. Çok saçma bir nedenden dolayı hemde.. Gerçi ayrılmayı ikimizde istemiyorduk ama bir anlık sinirle birbirimize kötü sözler söyledik.. Hatta sevgilim teli kapatırken s*ktr git bile dedi..çok kalbimi kırdı.. Ayrıldıktan 1,5 ay sonra doğum günümü facebooktan kutladı.. silmemiştik biribirimizi ama ben genede çok şaşırdım..yani beklemiyodum ondan öle bişey..
Sizce bu mesajı nasıl yorumlamalıyım?? Barışmak için geri vites mi yaptı yoksa ölesine yazılmış bir mesaj mı ??
soylediklerinize tamamiyle katiliyorum. boyle bir insanla iki dunya bir araya gelse birlikte olmam. sadece tek istedigim pisman olup ozur dilemesi.bendeki ego olayi sadece. o boyle umursamaz davrandikca daha cok gozumde buyuyo. biliyorum cok aptalca bi dusunce ama bunu yenemiorum bi turlu malesef.:18:
ay yok artık insanın onuru gururu falan..
abartıyorsunuz yani..
tamam herkesin yapısı,iliski yaşayışı vs farklıdır ama yani kelimelerinizi düzgün seçin ya..
ben sinirlendiğimde gözüm döndüğünde erkek arkadasıma küfür ederim,onursuz gurursuz mu şimdi o!
aldatti sanki cocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?