eski sevgilinin aldığı hediyeler

ozi243

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
31
20
3
35
kızlar geçen gün kullanmadığım eşyaları birilerine vereyim diye ayırıyordum kenara. çanta şal vs geçti elime sonradan aklıma geldi bunları eski sevgilim hediye etmişti. bunları kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa hayrıma birne mi vermeliyim ( not: evliyim eski sevgilim zerre umrumda değil eşyalara baktıkça hatırlamayacak kadar unutmuşum)

Bence ver gitsin ihtiyacı olan biri kullanır kullanmadığına göre ki hoşta olmaz kendi düşünceme göre

sonradan aklıma geldi dediğinize göre unutmuş gitmişsiniz çok da önemli değilmiş demek ki kullanıyorsanız devam edin bence kullanmaya

Bence kullanabilirsin. Bir iki kullan icine sinmezse ister verirsin ister atarsin. Kafani yorduguna degmez.

duyguların ile düşünyorsan kulanma
mantık ağır basıyorsa kulan gitsin:))))

ver gitsin. birilerinin işini görsün. sen kullanma. kötü enerji bunlar

10 sene önce eski sevgilimin aldığı ayakkabıyı hala giyiniyorum. Ayakkabılarım eskimiyor ne yapayım.
Kullanabileceğiniz şeylerse kullanın tabi ki.
nasıl bir ayakkabıymış o öyle:))))

Ayakkabıda değil olay bende. İnanır mısın lisede aldığım bot hala taş gibi duruyor. 15 senesi vardır rahat.
15 yıllık ayakkabı bende tarihi eser niteliği taşır yere basmıyormusun ne :))))

eski sevgili kullandığınızı görebilecek konumda değilse olabilir bence.

ben de ayakkabı kullanmıştım ama onun aldığını bile unutmuşum

pahada değerli bişey olsa kullanılmamalı ama bence altın takı vs gibi

15 yıllık ayakkabı bende tarihi eser niteliği taşır yere basmıyormusun ne :))))

Süzülerek geziyorum.
Ayakkabı seviyorum ben yaa, alıyorum da o yüzden çok üstüste giymiyorum aynı ayakkabıyı. Bi de ayaklarım küçük, eğri basmıyorum, eve geldiğim gibi temizler kalıbını koyar kutusuna kaldırırım.

Ben kullanamam şahsen,bakınca aklıma gelir evimde 3. Bir kişiyi tutmak gibi gelir bana atarım direk, zaten öyle çok eşya tutma huyumda yoktur daralırım ben

Bende kullanıyorum, muhtemelen oda kullanıyordur. Kullandıkça aklınıza gelmiyorsa kalabilir bence.

eeee bayağı güzel bir alışkanlık

Seviyorsan begeniyorsan kullan boşver ama sakliyorsan kullanmadığını birsetlylerse ver gitsin

Simdiye kadar isime yarayacak bi hediye almadigimi farkettim, cevaplari okuyunca. Bende de eskilerin kazaklari polarlari falan dururdu, severim bol kazaklari diye. 'Dursun öyle,zarari yok' modundaydim ama gecen hepsinin kestim guzelce,sokaktaki kedi evimin icine koydum,sicak sicak tutsun diye. Artanlar da bazanin altinda. Onlar kullanilmaz hale gelince yenilicem
Bence siz de verin gitsin, durmasin bile,ne gerek var
Bir ayağim hafif içe bastığından dolayi ayni ayakkabiyi iki sene kullansam kendimi şansli sayiyorum,tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…