ver gitsin. birilerinin işini görsün. sen kullanma. kötü enerji bunlarkızlar geçen gün kullanmadığım eşyaları birilerine vereyim diye ayırıyordum kenara. çanta şal vs geçti elime sonradan aklıma geldi bunları eski sevgilim hediye etmişti. bunları kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa hayrıma birne mi vermeliyim ( not: evliyim eski sevgilim zerre umrumda değil eşyalara baktıkça hatırlamayacak kadar unutmuşum)
nasıl bir ayakkabıymış o öyle:))))10 sene önce eski sevgilimin aldığı ayakkabıyı hala giyiniyorum. Ayakkabılarım eskimiyor ne yapayım.
Kullanabileceğiniz şeylerse kullanın tabi ki.
nasıl bir ayakkabıymış o öyle:))))
15 yıllık ayakkabı bende tarihi eser niteliği taşır yere basmıyormusun ne :))))Ayakkabıda değil olay bende. İnanır mısın lisede aldığım bot hala taş gibi duruyor. 15 senesi vardır rahat.
15 yıllık ayakkabı bende tarihi eser niteliği taşır yere basmıyormusun ne :))))
eeee bayağı güzel bir alışkanlıkSüzülerek geziyorum.
Ayakkabı seviyorum ben yaa, alıyorum da o yüzden çok üstüste giymiyorum aynı ayakkabıyı. Bi de ayaklarım küçük, eğri basmıyorum, eve geldiğim gibi temizler kalıbını koyar kutusuna kaldırırım.
Bir ayağim hafif içe bastığından dolayi ayni ayakkabiyi iki sene kullansam kendimi şansli sayiyorum,tebrik ederimSüzülerek geziyorum.
Ayakkabı seviyorum ben yaa, alıyorum da o yüzden çok üstüste giymiyorum aynı ayakkabıyı. Bi de ayaklarım küçük, eğri basmıyorum, eve geldiğim gibi temizler kalıbını koyar kutusuna kaldırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?