Eski sevgilinin 'bayram tebrigi mesaji atacagini dusunmustum, iyi biri degilsin' demesi ne demek????

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Arkadaslar baslikta gordugunuz gibi bir mesaj gelse eski sevgilinizden ne yapardiniz?
Benim cevabim da buydu
'muhabbetim olmayan insanlara mesaj atmayi unutmusum, pardon, umarim muhtesem bir bayram geciriyorsundur.' Dememin ardindan küfür yedim? Bunu aciklayabilecek biri var mi?

Son düzenleme:
önce siz yazdınız o mesajı, ardından küfür mesajı aldınız, e adam belli işte size saygı duymuyor sevmiyor demekki, bu arada ne olursa olsun küfür eden erkek kalitesini gösterir, o da pek kaliteli bir karaktere sahip değilmiş, küfür eden erkeğin nesini seversiniz ya

İlk mesaji atarken bir beklentiniz var miydi? İletisim yolu acmak gibi?

Duzeltme
Tekrar okudum

İlk o yazdi, sonra siz muhattap olmadiklarima atmayi unutmusum yazdiniz, o da kufur ettii.

Oyle mi?

Oyleyse iletisim yolu aramis, umdugunu bulamamis.

Son düzenleme:
önce siz yazdınız o mesajı, ardından küfür mesajı aldınız, e adam belli işte size saygı duymuyor sevmiyor demekki, bu arada ne olursa olsun küfür eden erkek kalitesini gösterir, o da pek kaliteli bir karaktere sahip değilmiş, küfür eden erkeğin nesini seversiniz ya

Ben olsam tek kelime cevap yazmayıp onu hiç sallamadığımı gösterirdim

Muhatap olma derim

Bayanlar ben biraz sucluluk hissediyorum ona karsi cunku ayrilmak istedigimde o beni hala seviyordu ama benim icimde ölmüstü. Sucluluk duygusu yuzunden onu alttan aliyordum, ayrilali yaklasik 9 ay oldu ve beni kafasina mi takti yoksa sinir bozmak icin mi boyle yapiyor anlamiyorum

Hata tamamen sizde değil mi sizce de adı üstünde eski. Simdi ki hayatınıza dahil etmek niye? Adam kalitesini sermiş ortaya daha fazla muhatap olmayın

İlk mesaji atarken bir beklentiniz var miydi? İletisim yolu acmak gibi?
Ilk mesaji ben atmadim ki?

Keske hic mesaj atmasayduniz deger mi bu adam icin birde imali bir mesaj atmisssiniz muhattap olmadiginiz insana nie mesaj atiyosunuzki birak boşver

Eski sevgiliye mesaj atılmaz niye atılsın ki Ama beklediğine göre beli ki o seni eski olarak grörememiş Hala döneceğin umudu varmış Mesaj da atmayınca sen o umudu da yitirmenin verdiği cesaretle sana olan öfkesini kusmuş Bence çocuğa çok yüklenmeyin kızlar Ayrılığı kabullenememiş bir insanın yapabileceği şeyler bunlar

Benim hatam cevap vermek oldu, onu tamamen engelleyip bir daha boyle seylere yol acmayacagim. Suan basimda baska dertler var zaten onunla ugrasamayacagim...

Bayanlar ben biraz sucluluk hissediyorum ona karsi cunku ayrilmak istedigimde o beni hala seviyordu ama benim icimde ölmüstü. Sucluluk duygusu yuzunden onu alttan aliyordum, ayrilali yaklasik 9 ay oldu ve beni kafasina mi takti yoksa sinir bozmak icin mi boyle yapiyor anlamiyorum
Adam bana kufredecek ,ben suçluluk hissedeceğim.
Sanirim ben kötüyüm

yine tüm yolları kapat bencede.
cevap bile vermene gerek yokmuş.
yoklama yapmak için bayramı beklemiş ama umduğunu bulamayınca dellenmiş. umursama, engelle gitsin.

Eğer bu adamla bir gelecek düşünmüyorsan ne amacı olduğunu umursamaman gerekir.

Back
X