Eski sevgilinin 'bayram tebrigi mesaji atacagini dusunmustum, iyi biri degilsin' demesi ne demek????

Neden ilk mesajı sen atmışsın gibi anlamışlar o kısmı anlamadım yani bakar bakmaz zaten eski sevgili mesaj atmış yani mesajı atan karşı tarafmış izlenimi geçiyor ki olay da aynen öyle olmuş. Ben olsam hiç cevap atmazdım. Yani ne bekliyordu ki? Zerre kadar mantık yok yazdığı şeyde. İnsan eski sevgilisine neden bayram mesajı atsın? Tamamen seni yoklamak için atılmış bir mesaj ve sonrasında küfür etmiş. Nasıl küfür etti ki, konu sahibi? Yani ne demiş olabilir sırf meraktan soruyorum. Sen muhabbetin olmadıklarına mesaj atmadığını söyleyince ana avrat düz mü gitti? Ben anlamıyorum bu erkekleri. :KK70:

sen insan olsaydın atsaydın madem derdim
ya da evet insan değilim uza yavaştan da diyebilirdim
ya da ben insanım da karşımdaki değildi o yüzden yormadım kendimi de derdim
ya da sessizlik....
bence en güzeli

Arkadaslar baslikta gordugunuz gibi bir mesaj gelse eski sevgilinizden ne yapardiniz?
Benim cevabim da buydu
'muhabbetim olmayan insanlara mesaj atmayi unutmusum, pardon, umarim muhtesem bir bayram geciriyorsundur.' Dememin ardindan küfür yedim? Bunu aciklayabilecek biri var mi?
Kafasi mi guzelmis bu arkadasin. Mana arama zira sacmalamis. Cevrenizdeki kisileri zeki insanlardan secmeye calisin

Neden ilk mesajı sen atmışsın gibi anlamışlar o kısmı anlamadım yani bakar bakmaz zaten eski sevgili mesaj atmış yani mesajı atan karşı tarafmış izlenimi geçiyor ki olay da aynen öyle olmuş. Ben olsam hiç cevap atmazdım. Yani ne bekliyordu ki? Zerre kadar mantık yok yazdığı şeyde. İnsan eski sevgilisine neden bayram mesajı atsın? Tamamen seni yoklamak için atılmış bir mesaj ve sonrasında küfür etmiş. Nasıl küfür etti ki, konu sahibi? Yani ne demiş olabilir sırf meraktan soruyorum. Sen muhabbetin olmadıklarına mesaj atmadığını söyleyince ana avrat düz mü gitti? Ben anlamıyorum bu erkekleri. :KK70:
kısaltmasını yazıyorum, sg dedi... Ben de anlamıyorum çok garip geldi bana size bir danışayım dedim

Bayram mesajı atmadığınız için olmamış. Çocuk bayramınızı kutlamış. Muhattap olmak istemiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter. Ya da bayram günü kimseyi kırmayım derseniz de iyi bayramlar demek yeterlidir. İki kelime. Ama siz resmen laf sokar gibi cevap vermişsiniz. Hiç sevmem böyle gereksiz yere söylenen lafları. O da gerçek yüzünü göstermiş. Olay bitmiş işte

Kendisi baya efendi bir insandı önceden fakat bir yere kadarmış, ilişkimiz devam etseydi kim bilir neler olacaktı..
O efendiler yeri zamani geldiginde pislik dedigin herifleri cebinden cikarir. Bu kisi icin soylemiyorum tabi. Bi kisiyi ayrilirken ve ayrilik sonrasi gercek yuzunu daha belli eder bence

İlk mesajı atıp kacacak kadar atarlı, bayramda küfredecek kadar ahlaksız..
Tek harf bile yazıp yollamazdım

Back
X