Eski sevgilinin evine gitmek

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Son günlerde bunu düşünüyorum. Eski sevgilimle ilişkimiz öylece bitti yüz yüze bile gelmeden telefonda. Ayrıldığımız zaman birbirimizi 1 aydır görmemiştik. Onunla görüşmek istedim istemedi çünkü o da seviyordu yüzyüze gelse ayrılamazdık biliyordu. Keşke dinlemeyip delilik yapıp gitseydim en azından bütün içimi dökerdim, belki çok ağlardım belki sinir krizi geçirirdim, belki gurur dinlemezdim ama içimi dökerdim sinirimi hıncımı alırdım. Bitirmem daha kolay olurdu. Şimdi içimde kaldı inanır mısınız, atlayıp gitsem diyorum çünkü böyle de kötüyüm. Her şey yarım kalmış gibi hissediyorum. Keşke telefonda bitmesine izin vermeseydim belki diğer türlü toparlanmam daha kolay olurdu.

Gidince de gecmeyecek. Sevgi bitmediği surece o yarim kalmislik hic bitmez. O yuzden bir faydasi dokunmaz hatta belki daha mutsuz olacağınız seylerle karsilasirsiniz. Belki kotu sozler duyarsiniz. Niye ayrıldınız bilmiyorum ama su 'seni sevdigim icin ayrilmaliyiz, seni görürsem dayanamam gelme, ikimizin iyiligi icin zamana ihtiyacim var' laflari klise ve korkakliktan baska bir sey degil. Seviyor olsaydi boyle cümleler kurmazdi.

Üniversitede tanıştık, sevgili olduk. Benim okul bitti, bazen o geldi yanıma, bazen uzak kaldık.
Sonra ayrıldık.
Sabahın köründe çıktım yola, annemlere ne bahane uydurdum onu bile hatırlamıyorum, yalnızca 1 günlüğüne.
Yol sürdü 6 saat.
Anahtarım vardı, girdim eve.
Sadece sarıldık.
İşte 10 aydır da evliyiz

Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama umarım buna değer, bence git.

YAPMA!!!
sen konuşayım diye uğraşırken seni umursamadığını gördüğünde iyice yıkılırsın
bir erkekte biten bitti ise ister içindekileri kus, ister bağır çağır, istersen kalbe dokunacağını zannettiğin özlü sözler söyle, ister ağla, ister zırla kendini küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz, o kalbe hiç bir şey dokunmaz!
kendini iyice yaralarsın
şimdi en azından gururunu ayaklar altına almamışsın
o zaman gururuna da ağlıyor olursun!

Telefonda ilişki bitirmek, evet tüm yaşanmışlıklara saygısızlık... Sıcağı sıcağına olsaydı, olabilirdi evet. Ama şimdi, gereksiz...

Kaç ay ayrı kalmıştınız? O mu ayrılmıştı?
Bende anahtar falan yok, zaten ev arkadaşı var. Eve gidince neyle karşılaşıtım bilmiyorum.

Kaç ay ayrı kalmıştınız? O mu ayrılmıştı?
Bende anahtar falan yok, zaten ev arkadaşı var. Eve gidince neyle karşılaşıtım bilmiyorum.
Kaç ay mı olmuştu?
1 gün olmamıştı bile ertesi sabah erkenden gittim.
Ama sıcağı sıcağına tabii.
Sizin ne kadar oldu?

Adam sizi görmeyi istememiş sizde "istemiyor çünkü oda farkında görüşürsek ayrılamayız" diye anlıyorsunuz...
O kadar sevgi olsaydı arada asıl ozaman ayrılamazdınız...
Ben eşimle evlenmeden önce sürekli kavga yapardık ayrılırdık...
Mutlaka ertesi gün arardı "Tamam bitti ama yüz yüze görüşüp öyle bitirelim"derdi...
Bende hayır diyemezdim...
Yüz yüze geldiğimiz zamanda hiç ayrılıktan bahsetmezdik sanki dün gece kavga eden ayrılan biz değildik... :))))
Yani canım yanlış anlama ama adam seni sevmiyor.. seven dayanamam gelme demez diyemez....
Bırak arama sorma seviyorsa kendi gelsin...

Sevmiyor artık demek ki ne aradı ne sordu 2 ay oldu.
Ama benim onunla hesaplaşıp içimde bitirmem lazım artık
İçimdeki umudu öldüremiyorum
Her gün aklımda o
Kafamda bitiremedim ilk günden beri yerimde sayıyorum

Çook oldu.
Artık gitmek anlamsız..
Keşke ilk başta gitseydim.
Hayırlısı olsun.
Bi ayrılışımızda da eşim gelmişti.
Öyle halletmiştik mevzuyu, nişanlıydık o zaman.
Sevmenin seni - beni yok.
Seviyorsam giderim, seviyorsa gelir.

bi kere ayrılma kararının ardından seninle yüz yüze gelmek istememesinin seni sevmesi ile hiç ilgisi olmayabilir.
çünkü geçmişte ben de birinden telefon ile ayrılmıştım. seni son kez göreyim dedi ama istemedim. yüz yüze gelmedim.
sevgi hissettiğimden değil, gereksiz gördüğümden.
zaten bitirmişim kafamda; ne diye bir daha göreyim diye düşündüm.
aşırı büyük engeller yoksa seven adam zaten bitiremez.
sizi sevdiğini düşünmeyin. ama içinizde kalmaması için bence gidin görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…