- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Biliyorum istese ulaşırdı. Ama böyle ayrılmamızı kaldıramadım yüzyüze olsak kurtarırdık gibi geliyoNiye ayrıldınız, ne kadar süre oldu bilmiyorum ama evine gitmeyin, aramayın, mesaj atmayın lütfen. İstese ulaşırdı zaten.
Biliyorum istese ulaşırdı. Ama böyle ayrılmamızı kaldıramadım yüzyüze olsak kurtarırdık gibi geliyo
Son günlerde bunu düşünüyorum. Eski sevgilimle ilişkimiz öylece bitti yüz yüze bile gelmeden telefonda. Ayrıldığımız zaman birbirimizi 1 aydır görmemiştik. Onunla görüşmek istedim istemedi çünkü o da seviyordu yüzyüze gelse ayrılamazdık biliyordu. Keşke dinlemeyip delilik yapıp gitseydim en azından bütün içimi dökerdim, belki çok ağlardım belki sinir krizi geçirirdim, belki gurur dinlemezdim ama içimi dökerdim sinirimi hıncımı alırdım. Bitirmem daha kolay olurdu. Şimdi içimde kaldı inanır mısınız, atlayıp gitsem diyorum çünkü böyle de kötüyüm. Her şey yarım kalmış gibi hissediyorum. Keşke telefonda bitmesine izin vermeseydim belki diğer türlü toparlanmam daha kolay olurdu.
Kaç ay ayrı kalmıştınız? O mu ayrılmıştı?Üniversitede tanıştık, sevgili olduk. Benim okul bitti, bazen o geldi yanıma, bazen uzak kaldık.
Sonra ayrıldık.
Sabahın köründe çıktım yola, annemlere ne bahane uydurdum onu bile hatırlamıyorum, yalnızca 1 günlüğüne.
Yol sürdü 6 saat.
Anahtarım vardı, girdim eve.
Sadece sarıldık.
İşte 10 aydır da evliyiz
Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama umarım buna değer, bence git.
Kaç ay mı olmuştu?Kaç ay ayrı kalmıştınız? O mu ayrılmıştı?
Bende anahtar falan yok, zaten ev arkadaşı var. Eve gidince neyle karşılaşıtım bilmiyorum.
Adam sizi görmeyi istememiş sizde "istemiyor çünkü oda farkında görüşürsek ayrılamayız" diye anlıyorsunuz...Son günlerde bunu düşünüyorum. Eski sevgilimle ilişkimiz öylece bitti yüz yüze bile gelmeden telefonda. Ayrıldığımız zaman birbirimizi 1 aydır görmemiştik. Onunla görüşmek istedim istemedi çünkü o da seviyordu yüzyüze gelse ayrılamazdık biliyordu. Keşke dinlemeyip delilik yapıp gitseydim en azından bütün içimi dökerdim, belki çok ağlardım belki sinir krizi geçirirdim, belki gurur dinlemezdim ama içimi dökerdim sinirimi hıncımı alırdım. Bitirmem daha kolay olurdu. Şimdi içimde kaldı inanır mısınız, atlayıp gitsem diyorum çünkü böyle de kötüyüm. Her şey yarım kalmış gibi hissediyorum. Keşke telefonda bitmesine izin vermeseydim belki diğer türlü toparlanmam daha kolay olurdu.
Sevmiyor artık demek ki ne aradı ne sordu 2 ay oldu.Adam sizi görmeyi istememiş sizde "istemiyor çünkü oda farkında görüşürsek ayrılamayız" diye anlıyorsunuz...
O kadar sevgi olsaydı arada asıl ozaman ayrılamazdınız...
Ben eşimle evlenmeden önce sürekli kavga yapardık ayrılırdık...
Mutlaka ertesi gün arardı "Tamam bitti ama yüz yüze görüşüp öyle bitirelim"derdi...
Bende hayır diyemezdim...
Yüz yüze geldiğimiz zamanda hiç ayrılıktan bahsetmezdik sanki dün gece kavga eden ayrılan biz değildik... :))))
Yani canım yanlış anlama ama adam seni sevmiyor.. seven dayanamam gelme demez diyemez....
Bırak arama sorma seviyorsa kendi gelsin...
Çook oldu.Kaç ay mı olmuştu?
1 gün olmamıştı bileertesi sabah erkenden gittim.
Ama sıcağı sıcağına tabii.
Sizin ne kadar oldu?
Hayırlısı olsun.Çook oldu.
Artık gitmek anlamsız..
Keşke ilk başta gitseydim.
Onunla alakası yok :)Üzüldüm şuan açmasaydım konuyu keşke. Yapma kıyamam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?