- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Merhaba bayanlar konuyla çok alakasız birşey sorucam ama yeni üyeyim yeni form açmayı bilmiyorum size bir konu da teklifim var.Amacın yeniden birleşmekse gitme. Totosunu kaldırırsın, ona belki acınası gelir vs. Çünkü üzerinden zaman da geçmiş. Ama kafanda bitirmek için gidiyorsan git, içinde kalmasın, kötü davranırsa çabuk soğur atlatırsın. Duygusal boşlukta olduğunu görürse bunu kullanabilir, ya da ikiniz de duygusallaşabilirsiniz yeniden sağlıksız bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bunlar hep ihtimaller dahilinde.
Ayyyy insta yorumlarından sonra buralarada mı dadandınızMerhaba bayanlar konuyla çok alakasız birşey sorucam ama yeni üyeyim yeni form açmayı bilmiyorum size bir konu da teklifim var.
Ek işe ihtiyacınız varsa öğrenci,ev hanımı ya da ben çalışıyorum ama ek gelir istiyorum diyorsanız ve iyi bir sosyal medya kullanıcıysanız katalogsuz,ürün satışı yapmadan riske girmeden aylık maaşa bağlanmak istiyorsanız bana ulaşın
Peşini bırakın mı? Peşinden koştuğum mu var? Hayırdır yeni ayrılmış birini mi buldunuz?Ayrıldığınız adamın peşini bırakın.
Bitmiş gitmiş ilişkinin romantik sözlerin arkasına sığınıp suyunu çıkarmak neden?
Yarın kalmış hissetmek vs...
Aynenzaten amacı yeniden birleşmek değil ki.
kafasındaki soru işaretlerini giderip önüne bakmak.
ben öyle anladım. bu yüzden gitse iyi olur.
yoksa gözünde büyütüp geçmişi düşünmeye devam edecek boş yere.
:)Peşini bırakın mı? Peşinden koştuğum mu var? Hayırdır yeni ayrılmış birini mi buldunuz?
Romantik olmaya çalıştığım yok zaten:)
Ayrıldığınız sevgilinizin yanına gidip ne umuyorsunuz? Bu peşinden koşmaktır...
İnsanların geçmişi aşmak ve atlatmak için şansları olduğunu düşünüyorum.
Buraya bir kadın ayrıldığım sevgilim çıkmış evime gelmiş yazsa kimse ay ne romantik demezdi...
pozitif ayrımcılığın bir sınırı var bana göre.
Ben de öyle düşünüyorum ama işte gittiğimde evde olmayabilir evde ev arkadaşı ya da ailesi gelmiş olabilir aramadan gitmek de nasıl olur bilmiyorum. Bir de az bu değil 2 aydır haber almadım ne yaptı ne etti bilmiyorum. Ama bu şekilde takıntı yapıcam diye korkuyorum.ama bu paltformda okuduğunu anlama konusunda çok sıkıntılar var.
o yüzden ne demek istediğini algılamadan yorum atan atana.
hala peşinde koşma diyorlar ya. bu kadar zor demek idrak etmek. =)
bu arada geçmişte benim de aklımda kalan biri olmuştu. biz sevgili değildik ama ben seviyordum. sonra ayarladım onun olduğu şehre gittim, görüştüm.
amacım sadece kendimi iyi etmekti. takıntımdan kurtuşmaktı. başardım da bunu. =) çok iyi gelmişti.
o yüzden sende de işe yarayabileceğine inanıyorum.
kafanda bitirmek için çok faydalı bir yöntem.
1 aydır görüşmemiştik çünkü ayrı şehirlerdeydik ayda bir görüşebiliyorduk son zamanlarda zaten onla alakası yok onu belirtmenize hiiiç gerek yoktu :)Tabi ki gitmeyin çünkü gurursuzluk olur adam ayrılmış kapısına gidip neden diye soracaksınız çok vazgeçilmezmiş gibi. Şu an sadece kendinizi avutuyorsunuz beni seviyordu o yüzden yüz yüze gelmek istemedi diye ama adam zaten 1 aydır sizinle görüşmüyormuş ki. Gayette rahatmış sevse zaten bırakmazdı sizi illa bir yolunu bulurdu çözümsüz hiçbir mesele yoktur ama ayrılma kararını o vermiş belki hayatında biri bile olabilir o yüzden seviyor da o yüzden yüz yüze gelemedi de falan deyip kurmayın o hayatına devam ediyor gerçek bu sizde unutmaya bakın.
Tehlikeli derken? Daha önce de gitmiştim öyle tecavüzcü coşkun gibi bi insan değil :)))Aşkta ve Savaşta her şey mubahtır. Git konuş onu kaybetmişsin zaten , Kaybedecek neyin var ki??? Evine gitmek biraz tehlikeli olabilir . Dişarda buluşabilirsin?
Haklısın"ya yaşat, ya öldür ama asla yaralı bırakma" repliği geldi aklıma...
git ve çık karşısına, sor kafana takılan ne varsa...
yaşanacak günleriniz varsa yaşarsınız yeniden başlayıp, yoksa onun için kapanan defter senin için de kapanır...
Gurursuzluk gibi de düşünme... iyi ki yaptım demek, keşke yapsaydım demekten her zaman daha iyidir...
Hadi bize de haber et sonra
O zaman git, zaman kaybetme ! Gitmediğine sonradan çok pişman olursun... :))Tehlikeli derken? Daha önce de gitmiştim öyle tecavüzcü coşkun gibi bi insan değil :)))
Ben su an zaten ne onun yaşadıgı şehirdeyim ne de kendi yaşadıgım. İş için başka yerdeyimbir ay sonra gidebilirim. O zaman da 3 ay olmuş olucakO zaman git, zaman kaybetme ! Gitmediğine sonradan çok pişman olursun... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?