Eski sevgilinin evine gitmek

Merhaba bayanlar konuyla çok alakasız birşey sorucam ama yeni üyeyim yeni form açmayı bilmiyorum size bir konu da teklifim var.
Ek işe ihtiyacınız varsa öğrenci,ev hanımı ya da ben çalışıyorum ama ek gelir istiyorum diyorsanız ve iyi bir sosyal medya kullanıcıysanız katalogsuz,ürün satışı yapmadan riske girmeden aylık maaşa bağlanmak istiyorsanız bana ulaşın

Gidersen O ettiğin sitemler bir nevi bana geri dön olarak algılayacak. Seni istese dönerdi zaten . Sen bitmemeliydi olmamalıydı bilmem ne diye kendi kendini yerken adam belki halinden memnun gününü gün ediyordur. Adım atılacaksada o atsın. Evine flnda gtme

Ayyyy insta yorumlarından sonra buralarada mı dadandınız

Bana bunlar bahane geliyor valla yok telefonda bitmis yok yuzyuze bitmis. Efendim son vedaymis, son konuşmaymis filan.. Uzatmayin bittiyse.

Ayrıldığınız adamın peşini bırakın.
Bitmiş gitmiş ilişkinin romantik sözlerin arkasına sığınıp suyunu çıkarmak neden?
Yarın kalmış hissetmek vs...
Peşini bırakın mı? Peşinden koştuğum mu var? Hayırdır yeni ayrılmış birini mi buldunuz?

"ya yaşat, ya öldür ama asla yaralı bırakma" repliği geldi aklıma...
git ve çık karşısına, sor kafana takılan ne varsa...
yaşanacak günleriniz varsa yaşarsınız yeniden başlayıp, yoksa onun için kapanan defter senin için de kapanır...
Gurursuzluk gibi de düşünme... iyi ki yaptım demek, keşke yapsaydım demekten her zaman daha iyidir...
Hadi bize de haber et sonra

Peşini bırakın mı? Peşinden koştuğum mu var? Hayırdır yeni ayrılmış birini mi buldunuz?
:)
Ayrıldığınız sevgilinizin yanına gidip ne umuyorsunuz? Bu peşinden koşmaktır...
İnsanların geçmişi aşmak ve atlatmak için şansları olduğunu düşünüyorum.
Buraya bir kadın ayrıldığım sevgilim çıkmış evime gelmiş yazsa kimse ay ne romantik demezdi...
pozitif ayrımcılığın bir sınırı var bana göre.

ama bu paltformda okuduğunu anlama konusunda çok sıkıntılar var.
o yüzden ne demek istediğini algılamadan yorum atan atana.

hala peşinde koşma diyorlar ya. bu kadar zor demek idrak etmek. =)

bu arada geçmişte benim de aklımda kalan biri olmuştu. biz sevgili değildik ama ben seviyordum. sonra ayarladım onun olduğu şehre gittim, görüştüm.
amacım sadece kendimi iyi etmekti. takıntımdan kurtuşmaktı. başardım da bunu. =) çok iyi gelmişti.
o yüzden sende de işe yarayabileceğine inanıyorum.
kafanda bitirmek için çok faydalı bir yöntem.

Romantik olmaya çalıştığım yok zaten

Tabi ki gitmeyin çünkü gurursuzluk olur adam ayrılmış kapısına gidip neden diye soracaksınız çok vazgeçilmezmiş gibi. Şu an sadece kendinizi avutuyorsunuz beni seviyordu o yüzden yüz yüze gelmek istemedi diye ama adam zaten 1 aydır sizinle görüşmüyormuş ki. Gayette rahatmış sevse zaten bırakmazdı sizi illa bir yolunu bulurdu çözümsüz hiçbir mesele yoktur ama ayrılma kararını o vermiş belki hayatında biri bile olabilir o yüzden seviyor da o yüzden yüz yüze gelemedi de falan deyip kurmayın o hayatına devam ediyor gerçek bu sizde unutmaya bakın.

Ben de öyle düşünüyorum ama işte gittiğimde evde olmayabilir evde ev arkadaşı ya da ailesi gelmiş olabilir aramadan gitmek de nasıl olur bilmiyorum. Bir de az bu değil 2 aydır haber almadım ne yaptı ne etti bilmiyorum. Ama bu şekilde takıntı yapıcam diye korkuyorum.

1 aydır görüşmemiştik çünkü ayrı şehirlerdeydik ayda bir görüşebiliyorduk son zamanlarda zaten onla alakası yok onu belirtmenize hiiiç gerek yoktu :)

Haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…