- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Aklım onda kaldı ama onun mutsuz olmasıyla ilgili.Bana yaşadıklarını yasa dedim kahr ol he gün böyle beddua edicem diye.Bu kadar beddua etmeme gerek bile kalmamış anlaşılan sürekli hır gür kavga ediyorlar bana izlemek kalıyor uzaktan
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der o ulaşamayanlar için geçerli ben ulaştım boynuz yemeye her daim niyetli değilim. Düzgün adam olsa yeni evli adam insta da sürekli bekar kızların fotoğrafını beğenmez.
Ya kurtuldum diye sevinecegine onlar kavga ediyor diye seviniyosunAklım onda kaldı ama onun mutsuz olmasıyla ilgili.Bana yaşadıklarını yasa dedim kahr ol he gün böyle beddua edicem diye.Bu kadar beddua etmeme gerek bile kalmamış anlaşılan sürekli hır gür kavga ediyorlar bana izlemek kalıyor uzaktan
360 derece döndüğü için düzgün değil aynı adam olarak kalmış. 180 derece dönseydi düzelirdi dayanamazdıAçıkça söyliyim gerçekten bir adam 360 derece dönüp çok düzgün bir adam mı oldu.Bendenonce çıktığı bir kızın fotoğraflarını beğeniyor karakterin k si yok
Onu da yapamamışsınız derken çok mu matah bişey yapmış ,yani kötüde olsa evlilik iyimi bunu mu demeye çalışıyorsunuz..ilginç.adam evlenmiş iyi ya da kötü bi hayat kurmuş kendisine. siz onu da yapamamışsınız bence. ne evli adamı stalklıyorsunuz? size ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?