Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

size ne?

O ve ben Karşı karşıya gelsek o benim ben onun gırtlağına yapısirim.Onunla ilgili kin duyuyorum his olarak bu.

Ulaştınız? Ulaşmış haliniz bu. Hmm... O yüzden evlendiği kadının ailesinin kızı alelacele baş göz ettiğine kadar içindesiniz olayın Sosyal medyalardan takipler, girişte bi adama giydirip giydirip sonra "Siz evlenmehh istermiydinizz?" diye sormalar. :) Bu kadar yorumun içinden tutup benim "Ulaşamadın!" ironili yorumumu cevaplama çabası.

Siz kıskanıyorsunuz. Böyle bir herifi; sırf başka bir kadınla evlendi, "Tercihi ben olamadım" diye kıskanıyorsunuz.
Yazık.
Takıntı olmuş demek ki.
Umarım kurtulursunuz.

Arkadaşım bana boşanmanın lafını falan etti dedi olan kıza oldu hem o kızın başını yaktı iyi ki senle olmadı.Sen onunla üç sene zaman geçirdin her kötü huyunu biliyorsun kız tanısaydı yanından bile geçmezdi.Bu adam böyle geldi böyle gider

Eğer bunu duymak istiyorsunuz ilk başta duyduğumda kıskandım ben duygularımla he zaman yüzleşen biri oldu hanımefendi ama sonra onun mahvolacagini bilmek beni rahatlattı sonuç benim istediğim gibi oldu yani boşanmayi düşünüyor

Eğer bunu duymak istiyorsunuz ilk başta duyduğumda kıskandım ben duygularımla he zaman yüzleşen biri oldu hanımefendi ama sonra onun mahvolacagini bilmek beni rahatlattı sonuç benim istediğim gibi oldu yani boşanmayi düşünüyor

Eğer bunu duymak istiyorsunuz ilk başta duyduğumda kıskandım ben duygularımla he zaman yüzleşen biri oldu hanımefendi ama sonra onun mahvolacagini bilmek beni rahatlattı sonuç benim istediğim gibi oldu yani boşanmayi düşünüyor.

Ekran dondu mesajı üç kere gonderdim

Aci çeken eski sevgiliniz değil eşi gibi duruyor.
Sizin dediğiniz olayda kız adamın yaptıklarını yapıyor olmalıydı.
Dipnot: hayatınıza önem verim. Bir daha asla gelmeyecek günlerinizi böyle şeyler için harcamayın.

Ya kurtuldum diye sevinecegine onlar kavga ediyor diye seviniyosun
He ztn adam da huvese'nin ahini aldim ondan mutlu olamadim diyecedi.
Ayh ne kotu karaktersin

Kurtulduğunu sevindim zaten o kız ben Ayşe Fatma fark etmez.Adamın karakteri bozuk çapkınlık had safhada daha boşanmak üzere bir arkadaşıyla kızlarin evine gidip bir gece orda kalması yeni evliyken karısı dururken teli eline alıp kızların fotosunu beğenmesi adamın hamuru bozuk.

Açıkça söyliyim gerçekten bir adam 360 derece dönüp çok düzgün bir adam mı oldu.Bendenonce çıktığı bir kızın fotoğraflarını beğeniyor karakterin k si yok
360 derece döndüğü için düzgün değil aynı adam olarak kalmış. 180 derece dönseydi düzelirdi dayanamazdı

Hafıyenin hasiyimdir.Ama zannetmiyorum evli bir kadın hem de yeni evli daha ilk gunlerindeyken kocasının bekar kızların fotoğrafını h beğenmesi hiç hoş değil. Ama kızın haberi yok bilmiyor ki ne halt yediğini.

Ne yapsın adam uçkurina düşkün. Güzel kız olunca dayanamıyor çok mide bulandırıcı yeni evli adamin gözünün kapalı olması lazım

Her şerde bir hayır var derler o yüzden iyi ki olmadı. Demek benle evlenseydi yine ayı pisliklerini yapıp instagramdan eski sevgilisinin ve diğer kızların fotoğrafını beğenecekti benden gizli gizli ben de saf gibi oturacaktim

Tugsem_10 sence normal mi evli bir adamın bekar kızların fotoğraflarını beğenmesi

adam evlenmiş iyi ya da kötü bi hayat kurmuş kendisine. siz onu da yapamamışsınız bence. ne evli adamı stalklıyorsunuz? size ne?
Onu da yapamamışsınız derken çok mu matah bişey yapmış ,yani kötüde olsa evlilik iyimi bunu mu demeye çalışıyorsunuz..ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…