• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

Tamam tane tane söyleyeyim .iyi yada kötü bir evlilik yapmak hiç evlenmemek ten daha iyi değildir. Sen onu da yapamamışsın denmez ,çünkü adam evlenmiş diye birşey yapmış birşey elde etmiş,bir şey kazanmış olmuyor.evlenemeyen de keza öyle geri kalmış bir şey elde edememiş olmuyor. Umarım anlamışsındır artık. Yaşın küçük evlilik gözünde belli ki matah birşey..heveslenmeyin çocuğum şu kadar

bilale anlatır gibi anlatayım mı?

ben adam iyi ya da kötü bir evlilik yapmış demedim. gözlerinizi kullanarak okuyun. adam evlenmiş,iyi ya da kötü bir hayatı var. bunda hemfikiriz değil mi,aynısını siz de yazdınız?

benim evliliği bir şey zannettiğimi düşünen ilk ve tek kişisiniz bu forumda. ne olduğumu,nasıl bir hayatım olduğunu,neyin peşinde olduğumu herkes biliyor. mesleğiniz ya da eğitim durumunuz nedir bilemem ama bu okuduğunu anlayamamak ve hala ısrarcı olmak size hayatınızda neler kazandırdı merak ettim.

benim yazdığımla alakasız bir şeyi savunuyorsunuz. halbuki gözlerinizle okusanız aynı şeyi söylediğimi anlayacaksınız.

bilale anlatır gibi anlatayım mı?

ben adam iyi ya da kötü bir evlilik yapmış demedim. gözlerinizi kullanarak okuyun. adam evlenmiş,iyi ya da kötü bir hayatı var. bunda hemfikiriz değil mi,aynısını siz de yazdınız?

benim evliliği bir şey zannettiğimi düşünen ilk ve tek kişisiniz bu forumda. ne olduğumu,nasıl bir hayatım olduğunu,neyin peşinde olduğumu herkes biliyor. mesleğiniz ya da eğitim durumunuz nedir bilemem ama bu okuduğunu anlayamamak ve hala ısrarcı olmak size hayatınızda neler kazandırdı merak ettim.

benim yazdığımla alakasız bir şeyi savunuyorsunuz. halbuki gözlerinizle okusanız aynı şeyi söylediğimi anlayacaksınız.
Niye bu kadar dolandırıyorsun lafı,iyi kötü hayatı evliliği bilmem ne onu dedim bunu dedim diye bi nane dedin evet öyle söylememeliydim diyemiyorsun da sayfalarca savunmaya geçiyorsun.

"Sen onu da yapamamışsın"den meeeeeez... sen Bilal'e milale anlatır gibi yine yaz uzun uzun da şunu da anla ki kimseyi böyle yanlış önermelerle doğruya yönlendiremezsin.nokta

Çok saçma bi soru sen evlenmemişsin kıza bile üzülüyorsun biz niye böyle biriyle evlenmeyi düşünelim ki kafayı mi yedik:)

Niye bu kadar dolandırıyorsun lafı,iyi kötü hayatı evliliği bilmem ne onu dedim bunu dedim diye bi nane dedin evet öyle söylememeliydim diyemiyorsun da sayfalarca savunmaya geçiyorsun.

"Sen onu da yapamamışsın"den meeeeeez... sen Bilal'e milale anlatır gibi yine yaz uzun uzun da şunu da anla ki kimseyi böyle yanlış önermelerle doğruya yönlendiremezsin.nokta

söylememem gereken bir şey yok. sizin kitap okuma konusunda eksiğiniz var. sabaha kadar konuşurum gerekirse. yanlış kişiyi susturmaya çalışıyorsunuz.

neyse,konu sahibine bir yönlendirme yapmam bile çünkü anlamaz. ama siz anlatın olur mu,engin fikirlerinize ihtiyacı varmış.

söylememem gereken bir şey yok. sizin kitap okuma konusunda eksiğiniz var. sabaha kadar konuşurum gerekirse. yanlış kişiyi susturmaya çalışıyorsunuz.

neyse,konu sahibine bir yönlendirme yapmam bile çünkü anlamaz. ama siz anlatın olur mu,engin fikirlerinize ihtiyacı varmış.
Tabiki özelden yazıyor zaten kendisi bana konuşuyoruz, siz başka mecralarda kendinizi tatmin etmeye çalışın ,en son okuduğun kitabı söyle desem kırk saat düşünürsün ben kendimi bildim bileli 2-3 kitap birden okurum her zaman çok şükür, ki bu içten gelen birşey .zorlamayla olmuyor bence heveslenip denemeyin siz.çünkü pek işe yaramaz bu gidişle :halay:

Tabiki özelden yazıyor zaten kendisi bana konuşuyoruz, siz başka mecralarda kendinizi tatmin etmeye çalışın ,en son okuduğun kitabı söyle desem kırk saat düşünürsün ben kendimi bildim bileli 2-3 kitap birden okurum her zaman çok şükür, ki bu içten gelen birşey .zorlamayla olmuyor bence heveslenip denemeyin siz.çünkü pek işe yaramaz bu gidişle :halay:

offf ya demeyin ama onu,2-3 kitap mı? ağlıyorum şimdi ben evdeki cin ali serime bir daha bakıp geleyim. bekleyin burda olur mu :(

Ahjsvsvdkfj
Aranizdaki tartismayi uzatmak gibi algilamayin da şu 3 satırlik paragrafı nası bu sekilde yanlis anladiniz:KK57:
2-3 kitsp okuyunca kafaniz karismis anlasilan :KK48:
Yanlis anlasilmaya açık da degil o 3 cumle.
Tekrar okumanizi öneririm zira yanlista israr eden sizsiniz.

Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Bu durumdan mutlu olmus sunuz gibime geldi o evlendiği kıIn günahı Ne beddua edeceğinize oturup kendi hayatınıza bakın merak etmeyin bir şekilde düzelir yerine oturur hersey sizde başkalarının hayatını uzaktan seyredeceğinize önümüze bakın

Eğer bunu duymak istiyorsunuz ilk başta duyduğumda kıskandım ben duygularımla he zaman yüzleşen biri oldu hanımefendi ama sonra onun mahvolacagini bilmek beni rahatlattı sonuç benim istediğim gibi oldu yani boşanmayi düşünüyor
O Adam boşanmaz üstüne birde cocuk yaparlar sizde böyle kendi kendinize kurduğunuz kuruntularınız ile bas basa kalırsınız Benin anladığım siz hala bu adamı unutmamış sınız Eger unutmuş Olsay dınız böyle saçma saçma sosyal medyadan ergen gibi takip etmez Siniz

Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Bu soruyu sormak icin mi actin konuyu? Sen evlenmemissin, kiz bilmemis evlenmis, seni ilgilendiren bi kısmı yok..
Ne diye takip ediyosun, kurcaliyosun elin evli adaminin hayatini, bunu sor esas kendine..

Adama bir sey olmamis ki ayni tas ayni hamam hikayesi.
Yine ona buna bakiyormus bosanna asamasinda bilmem hangi kizlarin evine gidiyormus.
Sanki adam evlenmis mutsuz olmus da bosanacak diye kendini kahretmis derbeder olmus gibi bedduam tuttu havasina girmissiniz:KK57:

Aklım onda kaldı ama onun mutsuz olmasıyla ilgili.Bana yaşadıklarını yasa dedim kahr ol he gün böyle beddua edicem diye.Bu kadar beddua etmeme gerek bile kalmamış anlaşılan sürekli hır gür kavga ediyorlar bana izlemek kalıyor uzaktan
Baya sevindin bu duruma anlaşılan, elin kizina da seviniyo musun yoksa ?

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der o ulaşamayanlar için geçerli ben ulaştım boynuz yemeye her daim niyetli değilim. Düzgün adam olsa yeni evli adam insta da sürekli bekar kızların fotoğrafını beğenmez.
"İyi de bundan size ne" diye sorarlar adama!!

Üç sene bununla takılan sizsiniz, yakında bunun gibisini tekrar bulmazsınız umarım. Eski evlenmiş sevgilinin her nefesini takipetmek ne kadar ahlaklı bir davranış olabilir? Kıza üzülmeyi de kendinize sevinmeyi de o aileye nazar etmeyi de bırakmalısınız. Artık o hayatta size yer Yok, ister mutlu olurlar, ister mutsuz olurlar. Alın vicdanınızı, Yen’i sevgili arayın.

Züğürt tesellisi yapma ablacım, senlik bir durum yok ortada. Adam kimle evlenirse evlensin hepsine aynısını yapacak zaten. Vaktini bu adamı takip etmekten daha faydalı şeylere harca. Cidden üzülüyorum kızlarımızın böyle erkeklerin peşinde vakit kaybetmesine. Bana göre senin şu durumun adamın karısından daha acınası.

Back
X