• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

İyi de adama bişi olmamış ki... o hala pisliklerine devam ediyor.. olan kızcağıza olmuş..üzüldüm açıkcası..

Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
kıza yazık dedim sana da yazık dedim
hala beynini o adama yoruyorsun diye...

O kızın suçu günahı ne seviniyorsun oh cekiyorsun birde mutlu olsaydilarda zoruna gidecekti , Seninle olmamış evet hala capkinlik yapiyorda olabilir o karisini ilgilendirir. Ben 3 senemi verdim o el kizi bari gun yuzu gorsun benim yasadigimi yasamasin diye dua edip önüne bakacağına beddua ediyorsun . gün gelir o ettiğin beddualar Doner dolasır seni bulur. Vazgeç o artık evli bir adam. En önemlisi empati yap. Yazık

Satır sayısı belirlemiyor içeriğin iyi kötü oluşunu Ne yazık ki:KK66:
Uzatmaya gerek Yok polemik oluşturmaya da. Sen onu da yapamamışsın demek bu durumdaki kişiye ağır gelir ,biraz psikolojisinden anlayıp yazın bari iki satır yazacaksanız.
2-3 kitap okumak da karıştırmak yerine kafayı acıyor tavsiyemdir:KK66:
:olamaz:
Ya aslinda kisa ve sade birkac cümle oyle uzun uzadiya bit yazi da degil ki yanlis anlasilma olsun anlaminda yazmistim.
Yani zaten yazinin icerigini kastettim.
O evlenmis sen evlenememissin dememiski zaten 2. cumleyi es geciyorsunuz. Hayatini kurmus sen de kuraydin anlaminda sen de evleneydin dememis.
Tamam polemik yaratmayayim bari.

Onun disinda aslinda soylediklerinizde yanlis birsey yok haklisiniz ama yanlis kisiye patladiniz.

Ne kötü bir konu başlığı bu böyle. Ayrıca sizin tanımadıgınız bir kadının mutsuzluğunda teselli aramanız düşündürücü..

Satır sayısı belirlemiyor içeriğin iyi kötü oluşunu Ne yazık ki:KK66:
Uzatmaya gerek Yok polemik oluşturmaya da. Sen onu da yapamamışsın demek bu durumdaki kişiye ağır gelir ,biraz psikolojisinden anlayıp yazın bari iki satır yazacaksanız.
2-3 kitap okumak da karıştırmak yerine kafayı acıyor tavsiyemdir:KK66:
Kitap konusuna gelecek olursak.
Cok kitap okuyunca basimiz göge ermiyor. Ereydi iyidi aslinda.
Sizin şu soru cumleniz var ya
"Yaş kaç pardon?" diye hani buna karsilik akil yasta degil bastadir diyorum.
Cunku okunan kitaplarla cok kulturlu bilge insan olunmuyor oyle olsa insanlara tepeden bakan bu cumleyi kurmazdiniz.
Sokratesi anmak gerek onca donanimina bilgeligine ragmen mutevaziligi ve birsey bilmedigini iddia etmesi ne kadar yuce ve ne kadar sade..

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der o ulaşamayanlar için geçerli ben ulaştım boynuz yemeye her daim niyetli değilim. Düzgün adam olsa yeni evli adam insta da sürekli bekar kızların fotoğrafını beğenmez.
Kiz senle sevgilyken zaten duzgun bi adam olmadini gostermis sana ama sen sabretmissin.

siz ayrılmışsınız bitmiş gitmiş oğullarını düzelir umuduyla başkası ile evlendirmişler ama adam aynı tas aynı hamam sizin ise bu durumdan ne gibi sonuç çıkartmaya çalıştığınızı anlamış değilim evli barklı bir insanı takip etmek sürekli onun hakkında bilgi almak amaç ne ne istiyorsunuz. Olan malesef evlendiği masum kıza olmuş...

Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?

İyide Kim ister böyle birşeyi .sende iyiki evlenmemişsin sanada aynısını yapardı otur dua et

Dert degil sevincini paylaşmissin. Bedduanin tuttugunu dusunme. Adam da zaten namus kavrami yokmus. Olan o kizcagiza olmus. Adama yine bisey olmamis ki. Ayrica sen niye takip edersin ki adami. Adam sana yazsa hhemen geri donecekmis gibi bi hava var sende. Yoksa instagramini boyle didik didik etmezdin. Yazik hala boyle bi adamda aklin kalmis..

Adama beddua tuttuğu yok ki. Adam aynen hayatına devam ettiği gibi bide evlenip keyfinin üstüne bal dökmüş.
Bedduanın tutması için adama kötü bi şey olması gerekmez miydi?
Yani adamın keyfi yerinde boşuna heveslenmeyin. Olan gariban kıza olmuş.

Üzüldüm kıza :(
Bu kadar kötü olmayın ya ne demek çok sevindim ?
Herkesin sevgilisi olur yurutemezsin ayrilirsin , siz mutsuz oldunuz diye kizcagizda mi mutsuz olsun ?

Alan razı satan razi sanane ki ?
Ayrıca kızı madem o kadar düşünüyorsanız evli adamı stalklamaktan vazgeçin

Back
X