eski sevgilinin facede eklemesi..

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
yaklaşık bi yıl önce ben sevgilimi terk etmiştim kafam karışıktı onu tam oturtamamıştım hayatımda bi yere ve öylelikle bitmişti.

Fakat bitmesine ragmen o arada facede bana yazardı naber nasılsın diye bazen de araşırdık .

ama en son o bana faceden bişeyler yazmıştı.tam hatırlamıyorum canım sıkkındı heralde dönmemiştim yine yazmıştı yazmıştıı üst üste ben de dönmemiştim yanıtlamamıştım. o da sinirlendi gururuna dokundu heralde ki beni silmişti faceden. ben de üstüne düşmemiştim açıklamada falan da bulunmamıştım bu şekilde arkadaşlıgımız da bitmişti. ve yaklaşık neredeyse 1 yıldır ses soluk yoktu.

ve bu akşam baktım facede bi arkadaşlık istegi baktım o
Henüz kabul etmedim ama egom da okşandı ne yalan söyliyim.
Kabul etsem mi istegi ne amaçla eklemiş olabilir??

Belli ki size o dönem gerçekten bir şeyler hissetmiş hala da hissediyor. Ama siz istememişsiniz ve de istemiyorsunuz da. Bence kabul edip tekrar umut vermeyin..

Bak senin ne guzel gururun oksanmis garibin davetini kabul etde o da tatsin ayni duyguyu. :)
Saka biyanada kalbinin sesisini dinle, eger tekrar muhattapa almicaksan yada onun sende bi degeri oldugunu dusunmuyosan (ki bir yil onceki davranisini dusununce pek olduguda soylenemez) hic bosuna kabul etme derim.

Eger sevgili olmaya gonlunuz yoksa arkadas ekleyerek mesajlasarak daha fazla umit vermeyin vaktini calmayin gunahtir...

Eğer birşey hissetmiyorsanız arkadaşlık isteğini kabul etmeyin.

Son düzenleme:
Gene seninki seni eklemiş benimki kocamı ekledi :O eşim biliyodu allahtan anlatmıştım sakinleştirdim yoksa ikisi de silahlı adam birbirlerini vuruverirlerdi. Eskiden yeni olmaz boşveer yoksay

Ekleme amacı belli sanırım kabul edip egonu hoş tutma ona da yazık bel bağlamasın oda

geçen ayki sevgiline noldu peki? ayrıldınızmı.

Gene seninki seni eklemiş benimki kocamı ekledi :O eşim biliyodu allahtan anlatmıştım sakinleştirdim yoksa ikisi de silahlı adam birbirlerini vuruverirlerdi. Eskiden yeni olmaz boşveer yoksay

kocanımı eklemişneyin derdinde aacaba

Ne amaçla eklediği belli
Siz ne düşünüyosunuz o önemli ?
Evet diyosan ekle, yok hayırsa ekleme
Bu kadar basit ve net

egonu ne okşadıysa o nedenle eklemiş işte.

kabul etseniz 1yıl belirsizlik icinde konusup yine sil/ekle mi yapacaksınız?
ne istediginize karar verin ona gore de kabul edin konusun veya net olarak reddedin.

kocanımı eklemişneyin derdinde aacaba

Güya tebrik etmek için ama külliyen yalan zaten öyle medeni bi insan değildir magandanın önde gideni görse yolda eşimi kavga çıkarır tanımadığın adamı niye eklersin ne biliyosun senden haberi olduğunu, huzursuzluk çıkaracak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…