Engelledimm, hayır amacı çözemedim ne yaniEngellesene? İstediğinde ulaşamasın.
Canı sıkıldığında sana ulaşmak iki konuşup hala orda durduğundan emin olup geri çekilmek.Engelledimm, hayır amacı çözemedim ne yani
Çok haklısınız. Tam olarak suçlu sendin modu.adı üstünde eski sevgili, ne gerek var telde konuşmaya? Hazmedememiş belli. Seni suçlu hissettirmeye çalışıyor. Prim verme
Sakın kanma bu hareketlere, kendini de sorgulama, hiç tanışmıyorcasına çıkart hayatından. Nefret ediyorum bu şekil ruh emici kara delik insanlardanÇok haklısınız. Tam olarak suçlu sendin modu.
Melasef hr yerdeler, özgüvensiz. Kendine güvensizler birinin zaafına yapıştımı bırakmak bilmezler. Oradan beslenirler. Biz dersini veremedk ama illa birileri bir duvara yapıştırır onlarıSakın kanma bu hareketlere, kendini de sorgulama, hiç tanışmıyorcasına çıkart hayatından. Nefret ediyorum bu şekil ruh emici kara delik insanlardan
+1Canı sıkıldığında sana ulaşmak iki konuşup hala orda durduğundan emin olup geri çekilmek.
"Git kendi başını ye!" diyesim geldi.
Bu arada ruh emici benzetmesi tam uymuş, bir Potterhead olarak çok güldüm, siz çok yaşayın.
Bir harry potter değildik ama bizimde ruhumuzu emdiler
Ya çok gezen biri değilim, gezmiyorumda evdeyim tüm gün. Ona göre markete gitmek halamlara gitmek bile sıkıntı olmuştu artık. Şimdi neden böle yaptı anlam veremedim.Gene birileriyle bir yerlere gidiyorsun cümlesinden anlaşılacağı üzere, bu adamın sizin gezmeniz ile ilgili bir sıkıntısı var herhalde..
Beraberken, bir yerlere gitmenizden rahatsızlık duyuyor muydu ? Yani, çok geziyorsun, oraya gitme ,buraya gitme gibilerinden , izin vermiyorum şovunda takılıyor muydu ?
Laf olsun diye kendini haklı çıkartma çabasında görünse de, gerçekte bu sitemlerinde hala size karşı bir şey hissediyor oluşunu sezinledim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?