eski sevgilinin görevi günümü zehir etmek!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
kızlar bir diğer konumda bahsetmiştim çoğu şeyi...

Gelelim bu güne, annem halamdan bir şey alcaktı halamın evide iki üç bina ilerde neyse halamlarda alt katta baannemlerdeymişler eniştem halam oğlu beraber halamlara yürüyoruz eski sevgili bizim mahallede beni görmüş giderken halamlarla neyse ben bilmiyorum aramış beni ama arayan mesajı gelince gördüm dönüş yapmadım sonra iki saat geçti gene aradı az önce açtım işte nasılsın vs soğuk konuşuyorum hani ne var gibilerinden başladı bu” işte bugün seni aramadan beş dk önce gördüm seni gene biriyleriyle bir yere gidiyordun bilmem kaç gün önce dediklerimde haklı olduğumu gördüm güldüm bi anda onu sölemek için aradım yanlış anlama” dedi.

Sonra kendine iyi bak dedi sende dedim kapattım. Adam resmen benlen besleniyor ruh emiciler gibi

Hani mahallede bakkala gitmem bile sıkıntı herhalde. Hadi sen öle türsün beni neden deli ediyosun. Amacın ne yani? Ne amaçla arıyosun. Kendini mi avutuyosun böle. Oh iyi ki ayrıldım bak halasına gidiyormuş mu dicen. Elindeki en iyiler bunlar mı? İstiyosa ben ona daha sağlam avuntu veririm. Gerizekalıuııı.

Engellesene? İstediğinde ulaşamasın.

Amacının ne önemi var kafanda bitirdiysen? Hala onun yaptıklarına anlam yüklemeye çalışarak kendi kendinin ruhunu emiyorsun.

Ama konusman hata.. Eskiyse geçmişte kalsın bosver.. Nasil izin veriyorsun seni uzmesine.. Acmayacaksin bile o telefonu kendi kendine delirecek..

adı üstünde eski sevgili, ne gerek var telde konuşmaya? Hazmedememiş belli. Seni suçlu hissettirmeye çalışıyor. Prim verme

Sakın kanma bu hareketlere, kendini de sorgulama, hiç tanışmıyorcasına çıkart hayatından. Nefret ediyorum bu şekil ruh emici kara delik insanlardan
Melasef hr yerdeler, özgüvensiz. Kendine güvensizler birinin zaafına yapıştımı bırakmak bilmezler. Oradan beslenirler. Biz dersini veremedk ama illa birileri bir duvara yapıştırır onları

"Git kendi başını ye!" diyesim geldi.
Bu arada ruh emici benzetmesi tam uymuş, bir Potterhead olarak çok güldüm, siz çok yaşayın. :KK48:

:halay: Bir harry potter değildik ama bizimde ruhumuzu emdiler

:KK70: Ben çok güldüm, Allah da sizi güldürsün.
Şaka bir yana kendi vicdanını rahatlatıp sizi suçlu hissettirmeye çalışıyor galiba, hiç oralı olmamak veya önceki mesajınızda dediğiniz gibi "Bahane bulmak istiyorsan ben sana veririm." demek iyi olur bence. Deli mi ne :KK67:

Gene birileriyle bir yerlere gidiyorsun cümlesinden anlaşılacağı üzere, bu adamın sizin gezmeniz ile ilgili bir sıkıntısı var herhalde..
Beraberken, bir yerlere gitmenizden rahatsızlık duyuyor muydu ? Yani, çok geziyorsun, oraya gitme ,buraya gitme gibilerinden , izin vermiyorum şovunda takılıyor muydu ?

Laf olsun diye kendini haklı çıkartma çabasında görünse de, gerçekte bu sitemlerinde hala size karşı bir şey hissediyor oluşunu sezinledim ben..

Gene birileriyle bir yerlere gidiyorsun cümlesinden anlaşılacağı üzere, bu adamın sizin gezmeniz ile ilgili bir sıkıntısı var herhalde..
Beraberken, bir yerlere gitmenizden rahatsızlık duyuyor muydu ? Yani, çok geziyorsun, oraya gitme ,buraya gitme gibilerinden , izin vermiyorum şovunda takılıyor muydu ?

Laf olsun diye kendini haklı çıkartma çabasında görünse de, gerçekte bu sitemlerinde hala size karşı bir şey hissediyor oluşunu sezinledim ben..
Ya çok gezen biri değilim, gezmiyorumda evdeyim tüm gün. Ona göre markete gitmek halamlara gitmek bile sıkıntı olmuştu artık. Şimdi neden böle yaptı anlam veremedim.

Neden hala seni rahatsız etmesine izin veriyorsun? Sana ulaşabileceği her yerden engelle madem bu kadar sorunlu biri görmezden gel.

Back
X