Eski Sevgilinin Gözünün Önünde Birine Yürümesi (Önceden Ben Öyle Şey Asla Yapmam Demesine Rağmen)

bitmiyorcile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1
-4
1
36
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle ruh ve beden halimden bahsedeyim. Sürekli mideme kramp giriyor, yeme bozuklukları başladı, öğürüyorum çok hızlıca kilo verdim.

Siz olsanız kötü hissetmez misiniz? O kadar yaşanmışlık, anılar, geçmiş var karşındaki insan ete tırnağa bürünmüş senin için. Siz ne yapardınız?

Konunuz ilk okuduğumda daha uzundu şimdi tamami gorummuyor sildinizmi?
Neyse ilk hâline yorum yapayım 4 sene olmuş ayrılalı adam mezara kadar sizi bekleyecek değildi dimi sizde hayatınıza bakın bence çok yıpratırsınız diğer türlü kendinizi.
Yıllar önce öyle yapmam demiş şimdi yapmış bu karaktersizlik değil bence insanlar değişebilir.

Bir de 4 sene mi olmuş??? E yuh artık.

Eski sevgili işte. Konu başlığı ile yazılanları bağdaştıramadım ama anladığım kadarıyla eski sevgiliniz sizin bulunduğunun bir ortamda bir kızın peşinden koşturmuş. Adamın hayatında değilsiniz, sizi niye düşünsün? Siz de ondan vazgeçmek için uğraşın. Zor ama kabul etmek lazım.

bunun icin sagliginizdan mi olmayi düsünüyorsunuz?
sizden önemli ne olabilir ki bu dünyada?
konunun tamami olsa daha iyi yorum yapardik

Bende her üzüldüğüm şeyden sonra kilo verirdim şimdi otuzuma geldim yeni yeni kilo alıyorum ama öğrendiğim tek bir şey var değmezzzz

bence sız bır doktora gıtsenız ıyı olacak
eskı sevgılı yanı ... kılolar verıp ogurecek kramplar yasayacak ne var
suan sevgılın olsa da en fazla sinirlenir ayrılırsın normal tepkıler boyle olur

ah ah senın durumun ne kadar üzücü ne çıkmaz bir yol...
türkiye ne durumda haberin var dimi!!!
Gözünüzü seveyim yapmayın şunu artık. Türkiyenin durumuyla ilgilenmek istiyorsanız gidin o konulara ya da twitter’a. Bolca ilgilenecek materyal var. Kalkıp alakasız konulara ama ülke ama şehit yazmayın.

Allah aşkına ne bekliyordunuz anlamadım ben anlaşamayıp ayrılmışsınız yas tutup kimseyi hayatına almayacak mı bu insan görüşmeyecek mi hayat devam ediyor bunu kabul edin sizinde birgün hayatınızda biri olmayacak mı ölene kadar onu mu bekleyeceksiniz ayrıca neden gözünüzün önünde takip etmezseniz görmezsiniz hayret valla ya dert edecek başka şeyler bulun kendinize ya 33 askerimiz şehit oldu bunun acısı mesela o ailelerin canları nasıl yanıyor aşk acısıymışmışş

Gözünüzü seveyim yapmayın şunu artık. Türkiyenin durumuyla ilgilenmek istiyorsanız gidin o konulara ya da twitter’a. Bolca ilgilenecek materyal var. Kalkıp alakasız konulara ama ülke ama şehit yazmayın.
yazık size de yazık acıyı çekmeyen anlamıyor malesef.milletin acısı dinmeyecek ama böyle konular yazılmaya devam edecek.Şehit acısından daha mı önemli aşk acısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…