- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi bitmiyorcile
-
Girmeyin, okumayın. Kimse sizi girip konuyu okumaya zorlamıyor, cevap yazmaya hiç zorlamıyor. Acınız varsa burada ne işiniz var diye sorarlar adama. Gidin ağlayın, dua edin. Size cevap vermeyeceğim daha fazla ve şikayet edeceğim.yazık size de yazık acıyı çekmeyen anlamıyor malesef.milletin acısı dinmeyecek ama böyle konular yazılmaya devam edecek.Şehit acısından daha mı önemli aşk acısı...
Allah herkese merhamet, vicdan, insan sevgisi nasip etsin....başka da bişey demiyorum size.Girmeyin, okumayın. Kimse sizi girip konuyu okumaya zorlamıyor, cevap yazmaya hiç zorlamıyor. Acınız varsa burada ne işiniz var diye sorarlar adama. Gidin ağlayın, dua edin. Size cevap vermeyeceğim daha fazla ve şikayet edeceğim.
Ne kadar saçma konuşuyorsunuz, siz buraya girip böyle yazınca daha mı çok önemsiyor üzülüyor oluyorsunuz?Allah herkese merhamet, vicdan, insan sevgisi nasip etsin....başka da bişey demiyorum size.
sizin giblerle polemiğe girilmez hemen celallenip kavga çıkarmak derdiniz.şikayet edin benı rahatlayın.Ne kadar saçma konuşuyorsunuz, siz buraya girip böyle yazınca daha mı çok önemsiyor üzülüyor oluyorsunuz?
Bir de 4 sene mi olmuş??? E yuh artık.
Burda konulara girip kavga çıkarmaya çalışan sizsiniz.sizin giblerle polemiğe girilmez hemen celallenip kavga çıkarmak derdiniz.şikayet edin benı rahatlayın.
konulara girip kavga çıkarmak gibi bir düşüncem yok.rahatsız olduysanız cevap vermeyin benım yorumuma lütfen.Burda konulara girip kavga çıkarmaya çalışan sizsiniz.
Ete kemiğe bürünmek nasıl oluyor? Ruhani alemde yaşıyordun da bu adam için mi dünyaya insan formunda geldin? Tövbe estağfurullah.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle ruh ve beden halimden bahsedeyim. Sürekli mideme kramp giriyor, yeme bozuklukları başladı, öğürüyorum çok hızlıca kilo verdim.
Siz olsanız kötü hissetmez misiniz? O kadar yaşanmışlık, anılar, geçmiş var karşındaki insan ete tırnağa bürünmüş senin için. Siz ne yapardınız?
Böyle bir günde aşk acısı ile ilgili konu mu açılır diye konuşuyorsanız neden buradasınız peki? Neden böyle bir günde, yüzde 90 evlilik, ilişki konularını ele alan bir foruma giriyorsunuz? Bu kadar üzülürken buraya girmek nasıl aklınıza geldi?konulara girip kavga çıkarmak gibi bir düşüncem yok.rahatsız olduysanız cevap vermeyin benım yorumuma lütfen.
Böyle bir günde aşk acısı ile ilgili konu mu açılır diye konuşuyorsanız neden buradasınız peki? Neden böyle bir günde, yüzde 90 evlilik, ilişki konularını ele alan bir foruma giriyorsunuz? Bu kadar üzülürken buraya girmek nasıl aklınıza geldi?
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle ruh ve beden halimden bahsedeyim. Sürekli mideme kramp giriyor, yeme bozuklukları başladı, öğürüyorum çok hızlıca kilo verdim.
Siz olsanız kötü hissetmez misiniz? O kadar yaşanmışlık, anılar, geçmiş var karşındaki insan ete tırnağa bürünmüş senin için. Siz ne yapardınız?
Adı üstünde ESKİ... isterse burdan Bağdat a yürür. Sizi bağlayan bir durum yok ki.Merhaba arkadaşlar,
Yani bu durum nereye kadar gidecek, nereye varacak? Uzduler diye ölecek misin? Bence acilen bir psikiyatra git, kendi sagligini duzelt. Hala eski sevgili diyorsun... Erkeklere kiran girmedi. Daha cok asik olursun merak etme. Hepsi eskir. Kendini sevmeyi ogren. Sen kendini sevmezsen, kimse seni sevmez. Bunu unutma.. ayrica biz de ergenlik gecirdik, cok sevdik, surunduk öldük bittik, neler neler, ama anladik ki ne kadar aptalmisiz.. her sey geciyor.Merhaba arkadaşlar,
Ya bu nasıl ayrıştırıcı bir düşünce tarzı, nasıl hadsiz bir yorum. Ne demek acı çekmeyen anlamaz? Acı sizin tekelinizde mi? Kimin ne kadar acı çektiğini nereden bilebilirsiniz? Aşk acısının şehit acısıyla kıyaslanabileceğini kim söyledi zaten? Yok artık. Böyle konuların yazılmasının, ne artısı ya da eksisi var ki içimizi parçalayan haberlere? Madem şehitlerimiz dışında şuan hiçbir şey konuşmak istemiyorsunuz, mevzu sadece bu olsa çok saygı duyarım, peki bu konuda işiniz ne?yazık size de yazık acıyı çekmeyen anlamıyor malesef.milletin acısı dinmeyecek ama böyle konular yazılmaya devam edecek.Şehit acısından daha mı önemli aşk acısı...
nasıl bir konuşma tarzı bu ortalıgı nasıl galeyana getiriyorsunuz.sizinle aynı seviyeye düşmeyeceğim....Ya bu nasıl ayrıştırıcı bir düşünce tarzı, nasıl hadsiz bir yorum. Ne demek acı çekmeyen anlamaz? Acı sizin tekelinizde mi? Kimin ne kadar acı çektiğini nereden bilebilirsiniz? Aşk acısının şehit acısıyla kıyaslanabileceğini kim söyledi zaten? Yok artık. Böyle konuların yazılmasının, ne artısı ya da eksisi var ki içimizi parçalayan haberlere? Madem şehitlerimiz dışında şuan hiçbir şey konuşmak istemiyorsunuz, mevzu sadece bu olsa çok saygı duyarım, peki bu konuda işiniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?