kızlar holy nın baslıgını gorunce bende artık utanmadan sıkılmadan bu konuyu kadınlar kulubunun sevgılı uyelerıyle paylasmaya karar verdım.sevgılımle ayrılalı yaklasık 8 ay oldu.bız ayrılmadan yaklasık 4 ay once kredı kartı borcları nedenıyle sıkıntılıydı.bende usteledım bıraz mıktarı soledı.bende cıkardım verdım 1.5 mılyar kadar.ondan sonra o konunun ne bı daha lafı oldu ne de benım ımalarım cıddıye alındı.resmen adam paranın uzerıne yattı.bıde bu borc alma olayından once bole bı konu gecse hemen ben bırıne borclu olsam bobregımı satar yıne oderım gıbı buyuk laflar edıyodu.ama kesınlıkle aptallıgı kendımde buluyorum.erkeklere erkek oldugunu bellı etmemız lazım.bole selerı solemek cok ayıp ama onun pek durumu yoktu aıkcası aılesındende yardım almıyodu.kendı yaptıgı gunubırlık ıslerle gecımını saglıyodu.bende bundan dolayı ne zaman bı yere gıtsek hesabı bı o verıosa ıkı ben verıyodum.evıne neler neler aldım market alısverısı nevresımler vs.ama ıste ayrıldıktan sonra bu para mevzusu dondu bana demesın mı cıktıgımız sure boyunca ben senın ıcın ne kadar para harcadım hayatımda bu kadar yuzsuzunu gormemıstım.bu baslıgı acmamın tek sebebı ben bıraz fazla saftım buraya denk gelen bırı varsa benden akıl almasını ıstedıgım ıcın.artık napalım boyle bır ınsanıda tecrube etmıs olduk malesef.sımdı napıcam bılmıyorum ya kızlar.bı tane evım var onun zekatını vermem lazım her yıl benım duydugum kadarıyla verılen borç para gerı gelmeyınce o parayı ıstemek yerıne zekata sayabılıyomusuz dogrumu sızce.