Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanı vallah kızlar sıze acık olucam madem ıcımı doktum ıcerde hıcbısı kalmasın barı![]()
eger bu parayı almak ıcın ugrasırsam sadece ona o parayı yedırmek ıstemedıgım ıcın ugrasırım elıme gecersede dırek bı hayır kurumuna bagıslıcam sırf o parayla sefa surmesın dıye ıstıyorum aslında ıntıkam duygusu gıbı bısı yanı
geçmiş olsun canım.ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir.bunu yaşamadan birileri sana adamı kötülese yok öyle yapmaz derdin belki.kendin görmüş olman daha iyi.ha tabi bu onun ayılığını örtmez o ayrı meselebu arada eğer ev kendi kullandığın ev ise onun zekatını vermiyorsun.kullandığının dışındaysa veriyorsun diye biliyorum:26:
bilemem... ama kız 150 tl için yapıyorsa senin ki 10 katı...150 tl için peşinden konuşmaya değmez ama 1500tl fazlaca bir para bence
eee kızlar bı akıl verıcek olan yok mu yaa.bıde bılıyorum sızı ugrastırıyorum ama erkeklerden anlayan ablalarım bana bu konularda genel olarak akıl verseler o kadar mutlu olurum kı hep hayır duacınız olurum yemınle.yanı benım anlamadıgım mısal bı yere gıdıldıgınde sızce bu alman hesabımı yapılmalı yoksa sıra sıra mı odenmelı.ya da bole bı durumla karsılasıldıgında nası bı tepkı verılmelı.yanı kocamız oldugu zaman mı paramızı bolusmelıyız bunun esıgı nedır keske bı akıl verenım olsa cunku gercekten bu konuda cok tecrubesızım ve bırdaha bu kadar asagılık bır konuda yaralanmak ıstemıyorum![]()
sen kaç yaşındasın ki cnm?
bizim sevgilimle paramız eşit ben öderim o öder...değişiyo ama bana pahalı hediyeler aldı özel günlerimde o yüzden para hesabı yapmam yapamam ona...benm için rahat 2bin harcadı yani öyle söyleym sana.bunu ilk başlarda anlayamazsın tabi... ama sana hesabı yıkmasından anlayablrdn mesela
En azından ne kadar safça davrandığının bilincinde bir insansın.
Artık bunu kafana takma, öfkenden kurtul ve bundan sonrası için temkinli ol.
Para yeme olayı karşındakinin karekterine kalmış, bir arkadaşım maaş v.s tüm maddi olaylarını erkek arkadaşına bırakmıştı hesapları v.s erkek arkadaşındaydı sanırım hesapta bir 50 bin TL nin üzeri para olacaktı faturalar başka ödemeler havale eft hep sevgilisi yapıyordu ve ayrıldılar hesabın kontrolü tamamen çocuktaydı ve internet şifrelerini v.s ayrılırken kıza vermiş sadece 470 TL kadar kendi hesabına eft yapmış oda kız arkadaşımın sevgilisine borcu içinmiş ilişki içerisinde ama hiç talep etmemiş ayrılırken hesapta elindeyken fırsat bu fırsat almış :)))) İstese tüm hesabıda kendi hesabına transfer edebilirdi yada yüklü miktar atm lerden her gün para çekebilirdi ama yapmamış .
Yine bu konuyla alakalı başka bir olay daha var buda iş yerinden bir bayan arkadaşımın olayı yeni ayrılmışlar daha önce 2.700 TL kadar parayı erkek arkadaşına vermiş bu paranın 1.000 TL olan kısmını çocuk kızın hesabına yatırmış ve hepsinide ödüycem senlede ödediğimde muhatap olmıycam her ayın 26 sından 26 sına hesabına bakarsın elveda demiş ayrılmışlar . Bu tamamen karekter meselesi diye düşünüyorum .
aynen canım bız hep karaktersızıne denk gelıyoruz herhalde.ama kızlar artık devır o kadar degıstı kı erkekler de kadınların parasını yemeye bakıolar.artık kesınlıkle maddıyat onemsız demıcemanlattığın durumun o kadar benzeri geldi ki başıma şimdi hatırlayınca sinir bastı.ben hiç bir zaman erkek arkadaşım zengin olsun,bana yedirsin içirsin,hep o ödesin olmadım.ama en son ilişkimde senle neredeyse aynısını yaşadım üstelik öğrenciydim.aynen senin ki gibi bana sana ısmarladıklarıma say dedi.nasıl salakmışım geçmişe bakınca anlıyorum.erkek her zaman senden maddi anlamda 1 adım önde olmalıymış bunu anladım ve salak gibi 1 o ödedi 2.ciye ısrar kıyamet ben ödemeliyim fikrinin de ne kadar salakça olduğunu anladım.erkeklere bu kolaylığı sağlayınca hemen alışıyorlar ya da bana hep karaktersizi denk geldi.ama hep içimden binlerce kez haram ettim o parayı.bunlarda bize ders olur umarım.