canım benimde başıma gelmişti. eski sevgilime iişkimiz süresince parça parça toplamda bin küsür lira para vermiştim. durumu yoktu, yettiremiyodu öyle söylüyordu. neyse ayrılınca bi süre sonra ben bi mail attım. dedim ki benden bin küsür lira para almıştın, şimdi paraya ihtiyacım var. onları yazıcağım hesap nosuna ödeyebilirmisin? sonra işde senin sevgin yalanmışdan tut da zamanında söyleseydin öderdim kredi çekip, şimdi ödeyemem gibisine birsürü laf söyledi. bende en son sinirlendim şöyle yazdım, şimdi de kredi çekip ödeyebilirsin, ayrıca bana harcımı ödeyemiyorum telefonumu satıcam demiştin bende harcını ödemiştim, şimdi neden satmıyosun telefonunu borcunu ödemek için. nedeni açık, senin gibiler son model dokunmatik telefon alıp kullanırlar, sonra durumum yok diye kızdan para isterler, benim gibi salaklarda milletin 2. el dandik telefonunu kullanır ama birisi zor duruma düşünce maaşının yarısı bile olsa düşünmez çıkarıp verir dedim. Allah senin gibilerden korusun insanı dedim. bana daha öncede demişti ki tek seferde ödeyemem, bende dedim 3 taksitte öde. cevap yazdı, düşündüm de 3 taksitte beni zorlar ben 5 taksitte öderim ödeyemediğimi de napalım artık dedi. onun üstüne bundan bi önceki mailim de de sinirlenip 5 taksiti kabul etmiyorum, ya kredi çek peşin öde ya da 3 taksitte yazmıştım. bana cvp olarak ne yazdı biliyomusunuz: ben bu şekilde ödicem, kabul edersen ekime kadar kabul etmessen si..me kadar yolun var..
işde böyle, aslında bnm paraya fln ihtiyacım yok. çalışıyorum çok şükür ama yapılan ağırıma gitti. aptal gibi hissettim o zmn. ayrıca bunun üstünden nerdeyse 5 ay geçti daha paranın sadece 400 lirasını ödedi, onu da parça parça. dalga geçer gibi. neyse ben sadakam olsun dedim kapattım bu konuyu kendi içimde.
demem o ki, her zmn çıkıyor böyle tipler. kendi aptallığın, saflığın olarak düşünme. sende söylemişsin, o zmnlar sevgiye ihtiyacım vardı, kendimi avuttum onunla diye. sende daha fazla üstüne düşme bence, sadakam olsun de geç. Allah nasıl olsa çıkarır ondan, kimsenin hakkı kimsede kalmaz.