Eski Sevgilinin Mesajlari

xxyaseminxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
65
0
86
Almanya
Ablalarim öyle bi derdim var ki ne yapacagimi bilmiyorum.

Sevgilimle 2 Senedir birlikteyiz. Aramizda Mesafe oldugundan cogunlukla yaninda degilim. Bir kac ay önce eski sevgilisinin mesajlarinin hala telefonunda kayitli oldugunu ögrendim telefonda konusurken. Kizdim: O MESAJLAR HALA KAYITLI MI?! diye, evet, hayatta silmem onlari dedi. Sonra kizdim kapattim telefonu ve mesaj cektim, gecmisini unutamiyorsan benimle oynama diye.

Alakasi yok, bak evlenince silerim, hatta sana veririm sen silersin. dedi.

Bu durum beni coook rahatsiz ediyor, napicam bilmiyorum :(

ne demek şimdi bu...nasıl bir davranıştır.
Sorsaydın bu mesajları saklamanın sebebi nedir diye??
2 senedir birliktesin sormadınmı niye sakladığını?
benim erkek arkadaşımın böyle bişi yaptığını öğrensem tepkim çok sert olurdu..bendee eski sevgilimin mesajlarını ne sebepla saklamak isteyeceğimi bulamadım ilginç bi durum...

hayatta silmezmiş demek hımm.

benim burdan anladığım, evlenene kadar o kızla barışma ihtimali olduğu ve sevgilinin bunu her daim aklında tuttuğudur. en azından senle ciddi düşünmediğinden emin olabilirsin, ona göre davran.

ve korkma! kimse vazgeçilmez değil. gerçekten.

ne demek mesajlar hala orda.
bi,de alay eder gibi evlenince silcekmiş
yok silmesinde cocuklarınızada gosterirsiniz bak babanın eski sevgilisinin mesajları diye

sen nasıl dayanabiliyosun peki?ben duramazdım o mesajların içeriğinde ne olduğun bile bilmiyosun..
yani sevgi dolu mesajlarmı?yoksa tehdit edilebilecek bişeyde olabilir?hani onu rahatsız ederse falan kullanmak için..sen konu açıldığında erkek arkadaşına bunu sormamakla büyük hata ediyosun bence..

hani hazır mesajlar olur ya , belki onlardandır hoşuna gitmiş saklamıştır

kızın ona özel yazdığı şeyler değildir heraldeakannehir

seni kızdırmak için söylemiş de olabilir. 2 sene sonuçtakafamçokkarıştı

birlikteyken yazdiklari seyler diye düsünüyorum, bilmiyorum :(

canım bence bu yaptığı çok yanlış, mesajların içeriğini tam olarak bilmiyorsan bir şekilde öğren bence, ona göre karar ver her şeye, ve sevgiline ben eski sevgilimin mesajlarını saklasaydım ne hissederdin diye sor, empati kursun, zaten sana hak verirse silecektir, 2 senedir çıkıyorsunuz ama sana ciddi baksa eskiye dair her şeyi silerdi bence, sakın alınma canım seni kırmak istemem, bugün sormazsan yarın sormazsan diğer gün soracaksın o mesajları, peki bu geçen günler ne oluyor, üzülen sen oluyorsun sadece...

Saçmalamış. Değer vermese telefonunda tutmaz sonuçta. Hele de seni kırmak pahasına hiç tutmaz. Evlenince neden silebiliyormuş, seninle evlenmeye pek gönlü yok heralde, kesinleşince silecekmiş demek ki.

Hiç bir bayan sevgilisinin ya da eşinin telefonunda eski sevgiliye ait bir mesaj dahi görmek istemez. Tepki vermen doğal. Sen yapsan aynısını normal mi karşılayacakmış?

"hayatta silmem" diyomuş bi de.. hani unutma durumu da yok. ben bunu da anlamıyorum, eskisini unutmadıysan yenisiyle işin ne? ama duramıyolar işte.

evlenince silerim demek ne ya..demekki evlenene kadar seni herhangi biri gibi goruyor bu kadar rahat bir sekilde hatayya silmem evlenince silerim demesinden bu anlasılıyor bence tepkini koy 2 sene olmus hala bu dusuncedeyse tuhaf

senin tepkinde ilginç yalnız,o senin erkek arkadaşın hemde 2 senelik.i kıskanmıyosun hiçmi sormuyosun kızmıyosun.Korkuyorum :( demekle hiçbişey elde edemezsin ne yazıkki

Korkmaya devam edin bence...
Bu kadar tepenize çıkardıktan sonra inmez zaten..akannehir

Sordum simdi, sil onlari dedim, ben silmem sen sileceksin dedi, evlenene kadar kabul edemem ben böyle, birdahaki bulusmamiza silicem onlari yoksa onlar orda durdukca elini bile süremezsin bana dedim kabul etti senağlama

Back
X