Eski Sevgilinin Mesajlari

Ablalar yanlis mi düsünüyorum bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben silmem sen silersin i "eskisinin yerini sel sileceksin" anlamina getirmis olamaz mi? hem ilk bulustugumuzda silecegim o konuda anlastik, ben mi fazla genisim bu konuda anlamiyorum ya.

erkekler o kadar manalı söz söylerler mi? sanmamkafamçokkarıştı

mesajı sen silersin o sorun değil. önemli olan o kadar yıl o mesaj niçin saklanmış
:1ninca:

o mesajları silmeyerek hala onu unutamadığını açık bir şekilde belli ediyor..
siz telefonuna hiç mi bakmadınız da bu kadar zaman sonra öğreniyorsunuz..
ben olsam hiiç devam etmem o an biter.
size biraz saygısı olması lazım.
hayatında siz varken onu çıkarması gerekmez mi

o mesajları silmeyerek hala onu unutamadığını açık bir şekilde belli ediyor..
siz telefonuna hiç mi bakmadınız da bu kadar zaman sonra öğreniyorsunuz..
ben olsam hiiç devam etmem o an biter.
size biraz saygısı olması lazım.
hayatında siz varken onu çıkarması gerekmez mi

Ben hep o isteyerek silsin istedim, ben söyledikten sonra ne anlami var ki diye düsündüm. Ama artik cidden rahatsiz oluyorum.

rahatsız olmakla kalma bence
neden saklar bence de çok saçma resmen kaşınmış ya
erkekten böle şeler beklenmez aslında demekki bayağ bi önemli bu eski sevgili
canım kırılma ama
bence oturup medeni bişekilde konuşun bi bayan bunu kabullenemz
istediğinkadar sev

rahatsız olmakla kalma bence
neden saklar bence de çok saçma resmen kaşınmış ya
erkekten böle şeler beklenmez aslında demekki bayağ bi önemli bu eski sevgili
canım kırılma ama
bence oturup medeni bişekilde konuşun bi bayan bunu kabullenemz
istediğinkadar sev

Ilk askiymis idi bu kiz. Saygi duyuyorum ama artik silinmesi gerekiyor, bugüne kadar ses cikarmadiysam saygimdandir.

İnanamıyorum yani gerçekten. Eski sevgilisinin mesajlarını saklıyo ve asla silmem, evlenince sen silersin diyo. Bunun evlenmekle ne ilgisi var, sonuçta ayrılmış ve sizinle birlikte şu an. Sizinle birlikte olmaya başlar başlamaz silmesi gerekiyo, ne demek evlenince silerim. Şahsen ben böyle bi cvp veren biriyle hayatta beraber olmam ayrılırım. Ne demek eski sevgilisinin mesajlarını saklamak ve asla silmem demek. Yazık çok yazık...:olmaz:

bence cok sacma bi cvp vermis evlenince silersinin bi anlamı yok ki
canım bence sormaktan cekinme yoksa bu sekilde paranoya yaparsın sürekli
benneyaptımki

bence de o an ne diyeceğini bilememiş ve "evlenince sen sil" diye saçmalamış. zaten mesajları saklaması başlıbaşına saçmalık. telefonundaki mesajları silmek de birşeyi değiştirir mi acaba, o da aklıma takıldı şimdi. msjları silsen bile, evde eski mektuplar, eski sevgiliden hediyeler vs. hala saklanıyordur. msjları bile silemeyen biri onları nasıl atsın di mi ama...

Bu ne saçmalıktır yahu lamacimi yok al telefonu parçala kafasında. Saygısıza bak sen saklasan yaftayı yapıştırır ama okudukça neyin feyzini alıyor ki saklıyor madem unutamıyor neden bir başkasının hayatıyla oynuyor. Senin hala tepkisiz kalmış olman da ayrıca enterasan.
Ona muhtaç mısın onsuz yapamıyormusun sakın bana seviyorum demeyin. Nasıl onun tavırlarına vs aşık oluyorsanız bu davranışına da bir o derece kızıp tavrınızı göstermeliydiniz. Evlenince silersin miş töbe töbe ya neyse daha fazla devam etmeyeyim. Taviz verme daha fazla bence .

Ilk askiymis idi bu kiz. Saygi duyuyorum ama artik silinmesi gerekiyor, bugüne kar ses cikarmadiysam saygimdandir.[/QUOTca
canım önemli olan o mesajları silinmesi değilki zaten sonuçta altı üstü bi mesaj silinir gider ama önemli olan o mesajın neden bu kadar saklandığı
ama sen bilirsin tabikide hayat senin hayatın
umarım herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan

2 senede km bilir nasıl geçti 2 sene çıktınz die snn için öldüğünü düşünüosan yanılıosun geçen zaman değil yaşanılan duygudr bnce önemli olan dön arkanı git yarar yok sana ondan bu kadr net söylyorum ki mesajlarını saklayan adam o kızdan bi ışık görsn koyar tekmeyi terkedilen değil terkeden ol şimdiye kadr snn için yapamaz çok seviyo bnsiz yapamaz die rahat rahat dolanıyomuş herhalde salla gitsn ummadık taş ol baş yar ilerde mutlu olmazsn evlenrsnde sn gene bizim sölediklerimizi takmıcaksın eminim ama birinn seni sarsması lazım kendine gel harbiden böle mutlu musun??

eski günlerden bir gün hatırladım... ya sağlam bir tepki ver ya da dön arkanı git canım...
keşke ben o gün öyle yapsaymışım ; 2 yılın sonunda " sana tutkuyla bağlı değilim " diyen biri tarafından terkedilmezdim hiç değilse... :1closedeyes:

Sen onu kayberim korkusuyla hakkın olan birşeyi bile soramıyorsun ama o hiiiiiç böyle bir derde sıkıntıya girmeden üztüme gelme bak hee diye aba altından sopa gösteriyo.Tam tersi olmalıydı canım.Yanlış giden birşeyler var.Sen şu an kaybetme korkusuyla hep iyiye yoruyosun ,biz ne dersk diyelim aslında o böyle düşünmüştür diyosun ama öyle değil inan.Buna sopayı gösterecen ya bırakıp gidecek ya da işler tersine dönecek içine korku girecek ama anladığım kadarıyla bunu göze alamazsın şu anda.Umarım çok üzülmeden sen sonuçlanır.

böyle durumlarda "hadi ya öyle mi.. bende de mahmutun hüseyinin recebin bütün msjları durur koleksiyon yapıyorum işte.. ben evlensem de silmicem" derdim... ne sanıyor bu erkekler kendilerini allahım yaaaaaaaa.... silmezse silmesin.. ama aklında kalbinde hala eskisi varsa kimsenin de duygularıyla oyamasın.. bu resmen saygısızlığın daniskası... belki msj bile yoktur da seni kıskandırmaya kendini bişey olarak göstermeye çalişmiştir beyimiz

yaşın küçük olduğu için belkide bu kadar geniş davranıp hafif tepkiler sergiliyorsun aklını kullan canım bu zaman kadar saklamış silmemiş silmeyi düşünmemiş ne demek anlayamıyorsan sen bile bile lades diyorsun acı çekmeye aldatılmaya...

senin yerinde olsam madem öyle işte böyle diyip onu hayatımdan silerim o eski sevgilisinin msjlarını silmiyorsa bu kadar basit yani yapılması gerekn

o mesajları tek tek yuttururdum ona ne demek evlenince silerim
onları orda görmek bile ayrılma sebebidir!

Back
X