Eski sevgilinin para açlığı

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Kızlar merhaba,

Aslında çok fazla kafama takıp büyütmedim ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. 3 sene birliktelik yaşadığım eski sevgilim ilişkimiz sırasında ona aldığım hediyeleri bir internet uygulamasından satışa koymuş. Birinci yılımızda aldığım markalı saati satmış (satıldı ibaresi var), bir de değeri parayla ölçülemeyecek bir hediye vermiştim ben ona (taraftarı olduğu takımın tüm takım imzalı forması, çok koyu taraftar bu arada) onu da satışa koymuş.

Ben bunu tamamen tesadüfen gördüm, aynı şehirde yaşıyoruz ve çevrenizde en çok beğenilenler diye bir seçenek var oraya tıkladığımda karşıma çıktı bir şekilde, herneyse soruma geliyorum.

Sizce mesaj atıp "formayı ne kadara satıyorsun, ben almak istiyorum" desem mi yoksa sessiz kalmaya devam mı etsem? Ayrıldığımızdan beri hiçbir şekilde iletişime geçmedim, eve çiçekler güller gönderen o oldu yani kesin olarak onu hayatımda istemediğimi biliyor ama böyle yaparak egosunu mu şişiririm?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıldığınıza göre bence sizi ilgilendirmez.Hediye etmişsiniz artık sizden çıkmış.Tabi hediyeleri satmak ne kadar saygılı bir davranış orası tartışılır ama herkes kendi karakterinin gerektiğini yapıyor,ben olsam güler geçerdim.

Peki sizin ayrılma sebebinizi bilmiyor mu?
Orayı anlamadım.

Ne kadar terbiyesiz menfaatci bir insamış.

Ben olsam gider alırdım elinden formayı.
Hakedecek biri değilmiş. Bir şekilde laf sokulmayı da hakediyor.

Adama bakıp kameraya el salla. Şaka gibi.

Öyle bir şey yaparsan onu takip ettiğini düşünmez mi? Yoksa umursamaz mı

Ben de öyle yaptım aslında ama yine de akıl akıldan üstündür deyip sormak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Kötü mü ayrılmıştınız. Hıtsını mı almaya çalışıyo kendince acaba. Bence görmezden gelin

Peki sizin ayrılma sebebinizi bilmiyor mu?
Orayı anlamadım.

Ne kadar terbiyesiz menfaatci bir insamış.

Ben olsam gider alırdım elinden formayı.

Adama bakıp kameraya el salla. Şaka gibi.

Biliyor canım çok kıskançlık yapıyordu anlayışsızdı, saygısızdı hepsini konuştuk. Düzeleceğim diye yeminler etti inanmadım ve bitirdim sonuç olarak.

Çok ayıp değil mi ya resmen anıları paraya dönüştürüyor.

evet ayıp.
hem saygısızlık hem terbiyesizlik.
hem de vefasızlık.
Ne dersen.

Ben ciddiyim gider alırdım elinden formayı Hiç mi haketmez bir insan. Hiç.

evet ayıp.
hem saygısızlık hem terbiyesizlik.
hem de vefasızlık.
Ne dersen.

Ben ciddiyim gider alırdım elinden formayı Hiç mi haketmez bir insan. Hiç.

Ben de bir yandan öyle düşünüyorum yani rezilliğini bildiğimi bilsin istiyorum bir yandan da çok doğru bir karar vermişim diyorum.

Paraya ihtiyacı olabilir mi? Kötü ayrılmamışsınız bu yüzden böyle düşündüm ilk.
Bir de duygularını yoğun yaşıyorsa görmek istemiyordur anıları, ben biraz öyleyimdir çünkü.
Ama böyle de olsa paraya çevirmek hoş değil

Acaba her turlu degerli esyasini satmis ve sitede son iki sizinkiler kalmis olabilir mi? Ben de olsam sinir olur ve icimden bir ton sey sayardim da, adamin maddi durumu ciddi derecede kotu olup varini yogunu da satisa sunmus olabilir.. Ne bileyim..
Alyansini satan insanlar da oluyor.. Cok mu iyimser baktim, bilemedim

Ben de bir yandan öyle düşünüyorum yani rezilliğini bildiğimi bilsin istiyorum bir yandan da çok doğru bir karar vermişim diyorum.

Tabi ki ayrılarak doğru karar vermişsiniz.

Hediyeyi parayla satmak nedir ya.

Formayı alıp eline de 10 tl sıkıştırıp git aç karnını doyur diyesi gelir insanın
Benim geldi mesela

* 10 tl den fazlasını haketmiyor da.

ay değil mi git yak çöpe at. Gerçekten seninle konuşmak iyi geldi gidip adamı boğazlayasım geldi.

ay değil mi git yak çöpe at. Gerçekten seninle konuşmak iyi geldi gidip adamı boğazlayasım geldi.

Bilmiyorum bana hiç hoş bir durum olarak gelmedi.

Eğer ayrıldınız diye senin hediyelerini görmek istemiyorsa sana tekrar verebilirdi.

Paraya ihtiyacı varsa (çalışıyorsa ve yetmiyorsa) birinden borç alabilir. (çalışmıyorsa) bir işe girebilir.

Hediyeyi satmak nedir allah aşkına.

Bir yerinden tutulacak bir sebebi olamaz bana göre. Maksadım gaza getirmek değil.
Kendi yerime koydum ve ben olsam sinirden çıldırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…