Eski sevgilinin para açlığı

Belki çöpe atacağını söylediğinde bir arkadaşı almıştır, o satıyordur. Veya bir yere bağışlamıştır, onlar satıyorlardır. Veya çöpü yanına koymuştur, biri almıştır, o satıyordur. Ufak da olsa böyle ihtimaller var. Yani, o ilanlar eski sevgilinizin paragöz olduğu anlamına gelmeyebilir.

Benim ergenken bi sevgilim vardı,gümüş kolye almıştı bana hediye olarak.
Ayrıldık kötü ayrılmıştık ama o yüzsüz gibi hediyelerimi kullaniyodu bende sinirlenip gümüş kolyeyi satmıştım o geldi aklıma
Sonraki ilişkilerimde alınan hediyeler ilişki biter bitmez çöpü boyladı tabi
Sizde mesaj falan atmayın bence boş yere.

Bu adam karaktersizin önde gideni...
Ne kadar paraya ihtiyacım dahi olsa ;
Eski sevgilinin aldığı değerli / değersiz ne varsa...
Yakar kül eylerdim...

Sen de umursama...
Görmemiş var say kendini...

bence sor az morarsın.yaptıgı buyuk terbıyesızlık

Hiç uğraşma ..Satarsa satsın nasıl kafada bir adam olduğunu iyice belli etmiş

Bende de exin aldığı çok şey var görmek istemiyorum geri asla vermem satmak hiç aklıma gelmemişti
Belki satıp parasını bağışlayacaktır.
İlla birşey yapmak istiyorsan kendin olmayarak iletişime geç elden teslim alabileceğini söyle seni görünce zönk olur zaten.
Sana çok değer vererek aldığım formaları iade ettiğin için teşekkürler de dön git.

Ilk önce Allah kurtarmıs sizi ama yani düşündüğünde de satmak baya iyi fikirmis yahu baya baya aklıma yatti benim

Bir de sakıncası yoksa nasıl imzalı forma temin ettiniz acaba? Lazım olur bana da belki

Ben olsam "ah canım bu işlere kadar düştün mü sen vah vah kaç paraysa söyle üstünü veriyim de ben alıyım" derdim ohh iyi olurdu

Hediye onlar artık ona ait sizi ilgilendirmez ki ne yaptığı

Bence boser hic takilma. Belki hatira kaldin istemedi. Bende yapardim aynisini sahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…