Eski sevgilinin saçma sapan mesajları..

Merhaba kızlar,,

sinirlensemmi gülsemmii bilemiyorum :) acizliğine üzülüyorum insanların..

eşimin benden önce bi ilişkisi olmuş.. ki çok normal.. benle tanışmadan 1.5-2 sene önce bitmiş ilişkileri..

daha sonra biz tanıştık.. suan 9 aylık evliyiz.. 4 senedir beraberiz..

birbirimizi çok seviyoruz..

aslında sorun olarak nitelendiremem.. sadece şu mantığı kabul edemiyorum..
yıllar sonra evli bir erkeğe eski sevgilisi neden mesaj atar?

geçen akşam maillerimi kontrol ediyordum..
eşimin netle pek alakası yoktur.onun maillerinede bi baktım ki.. eski sevgilisinden bir mesaj..

ve şöyle başlıyor.. mrb.naslsın? evlenmişsin,davetiyeni gördüm.. düğününe gelecektim
fakat hoş olmayacağına karar verdim.ailen nasıl?seni çok merak ettim,cevap verirsen sevinirim tabi.eğer kötü birşey yazacaksan yazma.kendine iyi bak..

Allahım yaa şok oldum tabi.. biz suan evleneli 9 ay olmuş.. 9 ay önce davetiyeyi görmüş
düğüne gelmeyi bile düşünmüş ve daha şimdi mesaj atıyor??

ve ayrılmalarının ardından 6 sene geçmiş..

böyle düşüncede olan insanlardan nefret ediyorum,, sadece bu mantıgı çözemiyorum..
aslında adını koymak zor olmasa gerek fakat yakıştıramıyorum kendime bu düşünceyi..
fakat böyle insanlar böyle davranmayı kendilerine nasıl yakıştırıyorlar..

valla ben yazılanda çok kötü bir şey göremedim. Eğer aklı eşinizde kalmış olsa 6 yılda birçok kereler arardı ya da evleneceğini duyduğunda bişeyler yapardı. bu mesaj bence yıllar sonra merak edilen birine yazılımış öylesine bir mail. boşuna canınızı sıkmayın.

eski sevgiliden dost olmaz meselesinede katılmıyorum. benim eski sevgililerim genelde arkadaşlarım arasında olmuştur.(eşimde öyle) onun için sevgililikten öte bir dostluğumuz oldu. zaman zaman görüştüğüm, mailleştiğim, özel günlerde aradığım eski sevgililerim var. eşiminde öyle. bunu ne ben ne eşim sorun haline getirmedik. sonuçta onlar benim için sadece arkadaş.

eski sevgiliden dost olunmaz fıkrındeyım onunla bişiler yasanmıs zamanında ona dost arkadas gozuyle bakamam cunku doslarım ve arkadaslarımla onla yasadıklarımı yasamadım kı ona da o sekıl yaklasayım belli ki eşine msj atan eskı sevgılısı esını unutamamıs ve senın yerınde olmak istiyor ki evlendıgını bıldıgı halde bı sekilde hayatına gırmeye calısıyor hiçte sınırlerını bozma oyle ınsanlar ıcın eger senın esın olmazsa baska adama msj atıcak yani bu budur sana cok iş dusuyor canım esınle mutlulugu yakala hatta fazlasıyla esını oldugundan fazla mutlu huzurlu yasat canım boyle kadınlar hayatınıza gırmek ısteyebılır allah korusun cok dıkkat et sevgilerrr

Ayni sekilde bende mesaj almistim Facebook uzerinden. Ustelik 6 sene once bitmis, 2 senedir de evliyim.
Esime soyledim hemen, o da guldu kafasini salladi.. Sacma dedi. Ustunde durmadi..

Ama tatsiz birsey. Bence sil kafana takma..

evet aynen bende facebook tan aldım :)

takmıyorum üstünde durmuyorum,, fakat düğünüme gelip ne yapacaktı bunu merak ediyorum :)
tabii çok nazik bi insan oldugu için bunun hoş olmayacağına karar vermiş, sanki mesaj atması çok hoş bişeymiş gibi :)

eşimin haberi var söyledim ona, üstünde durmadı tabiiki. önemsemedi.
ilk başta çok kızdım tabii nasıl böyle bişi yapar.. nasıl bir insan bu diye hayıflandım.

bence maili sil,onun mail adresini engelle ve eşine de bundan bahsedip kızı aklina sokma durduk yere

evet sana katılıyorum arkadaşım eşinin eminim diğil haberi o kız aklında bile yoktur sen o maili kocana söyleme hiç cvpda verme önce engelle onun msnsini sonra kızı sil hayır eşinde o kızın msnsi hala niye kayıtlı ben onuda anlamadım.. neyse kocanın aklına durduk yere sokma evet bu doğru

evet sana katılıyorum arkadaşım eşinin eminim diğil haberi o kız aklında bile yoktur sen o maili kocana söyleme hiç cvpda verme önce engelle onun msnsini sonra kızı sil hayır eşinde o kızın msnsi hala niye kayıtlı ben onuda anlamadım.. neyse kocanın aklına durduk yere sokma evet bu doğru

bu arada sadece kızı sil demişim biraz yalnış oldu hem kızı sil hem maili :D:D

ben eşimin msn inde var demedim ki :)
facebooktan aldım mesajı dedim..
facebooktan atıldıgında otomatik olarak mail inede geliyor mesaj..

facebooktan düğün resimlerimizi görmüş olmalı..
illaki görmüştür yani :)

yazıkkk üzüldüm o kıza bak şimdi sırnaşık şey demek o kadar aciz durumda sırnaşık şey Bi tekmede sen vurma sırnaşık şey sil at kafandan gitsin hiç bişeyin canını sıkmasına izin vermebayanssulusmile heleki böyle birşeyin..

Bence sakın eşinle tartışma bunun yüzünden. Çünkü onun bir suçu yok. Aynı şeyin senin başına geldiğini düşün

üstünde dahi durulmayacak bir konu..eşin de önemsememiş zaten..sallaaa..

dengesiz insanlar ay nasil sinriim bozuldu simdi adam evlenmis yuvasini bulmus yaaa sananeeeeee ne diye atarsin maili pöffff valla böyleylerinde sac bas birakmayacaksin.
Ama sen takma vahim bi durum degil kadina sinirlendim sadece

aynen bende..

sadece şaşırdıgımdan paylaşmak istedim.. aklınca kendini hatırlatmak istiyor..

böyle edepsiz insanlarda var işte.. napalım dünya hali :)

Allah böylelerine akıl fikir versin...
hemcinslerimizin yüzkarası böyleleri resmen...evli adamdan ne istersin yazıcam bişeyler de terbiyem müsade etmiyor...zavallıcık diyebiliyorum sadece...

bi yandan da seni kutlamak istiyorum canım...evlilikte bu tür şeyler çok önemli..mesela sen bu konu yüzünden eşini canından bezdiren bir tip de olabilirdin,yada Allah muhafaza eşin bu mesaja takılıp sonunu bilmedigi saçmalıklara yönelebilirdi...ikinizde kişiligi oturmuş ne istedigini bilen ve istedigini almış birer çiftsiniz ki aldırmıyorsunuz ne güzel...bide de olsa aynısı olurdu,karşılıklı güven çok önemli.kutlarım sizi...Şeniz:nazar:

teşekkürler canım benim,, ben eşimin sevgisinden çok eminim..

umarım kimse böyle aptalca kendini bilmez ve edepsiz insanlar yüzünden eşleriyle kötü olmazlar..

Canım illet bi durum sinir bozucu ama dile getiripte huzurunuzu bozma bence... Gereksiz insanlar gereksiz davranışlar....

Kendileri bi gelişme kaydedememiş asalak gibi yaşayanlar imrendikleri hayata çomak sokmaya çalışırlar...

Takılma bence...

Back
X