Eski Sevgilinin Saçmalığı Yardımm :/

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Günaydın kızlarrr

Sabah sabah moralim alt üst oldu

2,5 yıldan giden mutlu olduğum ciddi bir ilişkim var sabah facebookuma öylesine bakayım derken mesaj bölümünde ileti gördüm ' diğer ' kısmına düşmüş bir baktım eski taaa seneler seneler önce kısa bir süre görüştüğüm kişi mutlu seneler diye mesaj atmış

şok oldum beni nasıl buldu , ekli olmadığı halde bana nasıl mesaj gönderebildi :44:

bir de profil resmimde sevgilimle beni görüyorsun yani nasıl ne diye mesaj atarsın ki kızlar çok moralim bozuldu ben görmeden sevgilim görseydi ve bu yüzden tartışma yaşasaydık diye çok üzüldüm off bütün moralim alt üst oldu profilim aramalara arkadaş eklemelere mesaj göndermelere falan kapalı nasıl mesaj gönderdi buldu anlayamadım kızlar ekli olmadan nasıl mesaj gönderebildi :26:

ya huzurumu bozmaya çalışırsa yine mesaj gönderirse ne yapmalıyım yardım edinnn

eğer o kişiyi engellersem sevgilim tarafından daha çok dikkat çeker

Sevgiline soyle su mesaj yollamis,mesaja kapali nasil oluyo anlamadim diye.
Boylece ondan bisey saklamadiginizi gorur ve sorun cikarmaz.
Buyuklerin bi lafi vardir acik yara oldurmez diye.acik olun.kendi ogrenirs is ceviriyo durumuna dusmeyin.

Sevgiline soyle su mesaj yollamis,mesaja kapali nasil oluyo anlamadim diye.
Boylece ondan bisey saklamadiginizi gorur ve sorun cikarmaz.
Buyuklerin bi lafi vardir acik yara oldurmez diye.acik olun.kendi ogrenirs is ceviriyo durumuna dusmeyin.

mesajı sildim :26:

bilmiyorum söylersem konuyu uzatabilir kim o yok bilmem ne falan nasıl gönderebiliyo anlamıyorum bir de onca yıl geçmiş ne yeni yılı kutlaması yaa saçmalığa bak

bir daha atmaz inşallah atarsa o zama n söylerim dediğini z gibi

demekki çocukta iz bırakmışsın...belki seni yokluyordur senden karşılık bekliyordur..istemiyorsan facebook dan engellersin olur biter ..birdaha sana gönderide bulunamaz..

Bosta kaldiysa bi sansini denemek istems olabilir.yada toplu messj yollaniyosa face de(kullanmadigimdan bilemiyorum)yanlislikla olmus olabilir.
Dediginiz gibi tekrar ederse soylersiniz.

demekki çocukta iz bırakmışsın...belki seni yokluyordur senden karşılık bekliyordur..istemiyorsan facebook dan engellersin olur biter ..birdaha sana gönderide bulunamaz..

resmen saçmalamış sevgilim olduğunu görüyo üstelik ne cesaretle yaa

engellersem fark edilir canım kimse engelli dğeil bir kişi engelli olunca haliyle bu kim durumu oluşabilir nasıl buldu anlamış değilim , peki o kişinin profilini şikayet etsem beni rahatsız ediyor diye işe yarar mı :26:

Bosta kaldiysa bi sansini denemek istems olabilir.yada toplu messj yollaniyosa face de(kullanmadigimdan bilemiyorum)yanlislikla olmus olabilir.
Dediginiz gibi tekrar ederse soylersiniz.

bende ekli değil bilmiyorum ki :26: umarım tekrar etmez huzurumu bozmaya çalışmaz inşallah yeni bir şey olsa neyse en az 3 yıl geçmiştir yani nasıl şaşırdım anlatamam :26::26:

Bence söyleme olay büyür. Benimde seninki gb bi olay başıma geldi çok sinir bozucu bi durum gerçekten benimde aramalara falan kapalı. belki eskiden mesjlaştıysanız onu silmemiştir ordan bulmuş atmış olabilir.o kişinin profilinde Şikayet et kısmı var ya ordan şikayet et bidaha atamaz ben öyle yaptım bidaha gelmedi ama ondanmı bilmiorum

yok bu facebooumu yeni açmıştım ben hala nasıl buldu anlamıyorum

bende olay büyür diye endişeleniyorumm işte huzurum bozulsun istemiyorum bilerek yaptı belli ki

şikayet et dersem sonra facebooktan bana bildirim falan gelirmi ne bileyim şikayetiniz alınmıştır gibisinden :44:

şikayet et kısmına tıkladım beni rahatsız ediyor a tıkladım falan sonra bu kişiyi engelle devam et diyordu engellemedim iptale bastım şikayetim alınmış mıdır :26::26:

Bence sevgilinize durumu açıklayın.
Kızar belki başlarda ama sonra korktuğunuz gibi bişey olursa güveni sarsılır.
Çok detaylandırmadan anlatırdım ben olsam..

Bence sevgilinize durumu açıklayın.
Kızar belki başlarda ama sonra korktuğunuz gibi bişey olursa güveni sarsılır.
Çok detaylandırmadan anlatırdım ben olsam..

evet ama böyle şeyleri olgunlukla karşılayacak biri değil yani detaylarını sorar kurcalar ve kesin daha kötüü şeyler olur

o kadar sinirliyim ki ne akla hizmet bunu yaptı acaba şikayet ettim umarım işe yarar , inşallah bi daha atmaya kalkmaz

çok panik yapmana gerek yok bence.gereksiz yere dikkatini çekme.
benim de aynı şekilde tüm dış şeylere karşı kapalı ama bir şekilde mesaj atıyorlar.
aynen sevdiğine de izah et.saklamış gibi olma.

çok panik yapmana gerek yok bence.gereksiz yere dikkatini çekme.
benim de aynı şekilde tüm dış şeylere karşı kapalı ama bir şekilde mesaj atıyorlar.
aynen sevdiğine de izah et.saklamış gibi olma.

yok çekmedim zaten bişey yapmadım inşallah bir karşılık göremeyince falan bir daha atmaz

şu an için anlatamam , bir de bu çıktı başıma

yok çekmedim zaten bişey yapmadım inşallah bir karşılık göremeyince falan bir daha atmaz

şu an için anlatamam , bir de bu çıktı başıma

ne kadar çok üzerinden zaman geçerse o kadar kötü olur ama.bir şey saklanmasını hoş bulmuyorum.
zaten her türlü yanlış anlamaya açık bir yer.sen bilirsin .

işte sosyal medyanın gereksiz yanları, hayatımıza getirdiği eksiler. adam hayatından çıkalı kaç yıl olmuş ne demeye selam veriyor şimdi..
ben aktif kullanmıyorum facebook falan bana son derece ama son derece gereksiz geliyor...cevap verme, devam ederse ki nedense etmez diye düşünüyorum o zamn uygun bir dil kullanırsın anlayacağı.

durumu anlat sevgiline o sinirle de sildim de bişey demez Saklarsan öğrenirse sorun olur. Artık ortak arkadaş olunca arkadaşın olmasa da mesaj atabiliyosun malesef

Ortak arkadaşınız var mı? o şekilde gönderebilir sadece... Neden bu kadar abartıyorsun canım cevap vermedikce zorlayacağını sanmıyorum, kendini kötü hissetmene de gerek yok. Şimdi mesajını görüp de cevap vermediğini anlayınca bozulmuştur zaten.. Olmadı msj atma falan dersn uzatırsa da sevgiline anlatırsın durumu.. Görmezden gelmek en iyisi..

ne kadar çok üzerinden zaman geçerse o kadar kötü olur ama.bir şey saklanmasını hoş bulmuyorum.
zaten her türlü yanlış anlamaya açık bir yer.sen bilirsin .
öyle tabi ama dediğin gibi ucu açık bişey sorun çıksın istemiyorum ve dediğim gibi sevgilim böyle şeyleri anlayışla karşılayacak biri değil o yüzden söylemek istemiyorum
evet bende sinir olmaya başladım artık facebooktu whatsapptı falan
onca sene atmadın da şimdi ne demeye mutlu yıllar diyosun yaa bir de görüyor sevgilimle resmim var sonuçta umarım bir daha atmaz
durumu anlat sevgiline o sinirle de sildim de bişey demez Saklarsan öğrenirse sorun olur. Artık ortak arkadaş olunca arkadaşın olmasa da mesaj atabiliyosun malesef
ortakta yok bana ulaşabileceği zerre bişey yok azmetti uğraştı mı beni bulmak için anlam veremedim ki
bir daha atmaz inşallah yaa off off

çok tedirgin oldum canım mutlu bir şekilde ilişkim devam ederken bir prüz çıkarsa diye tedirgin oldum şaşırdım ne bileyim

ama sevgilim olduğunu bilerek atması da ne amaçtır ki , umarım tekrar etmez hiç bişe y yapmadım zaten belki mesajı görünce cevap yazacağımı mı sandı nedir :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…