Sevgiline soyle su mesaj yollamis,mesaja kapali nasil oluyo anlamadim diye.
Boylece ondan bisey saklamadiginizi gorur ve sorun cikarmaz.
Buyuklerin bi lafi vardir acik yara oldurmez diye.acik olun.kendi ogrenirs is ceviriyo durumuna dusmeyin.
demekki çocukta iz bırakmışsın...belki seni yokluyordur senden karşılık bekliyordur..istemiyorsan facebook dan engellersin olur biter ..birdaha sana gönderide bulunamaz..Günaydın kızlarrr
Sabah sabah moralim alt üst oldu
2,5 yıldan giden mutlu olduğum ciddi bir ilişkim varsabah facebookuma öylesine bakayım derken mesaj bölümünde ileti gördüm ' diğer ' kısmına düşmüş bir baktım eski taaa seneler seneler önce kısa bir süre görüştüğüm kişi mutlu seneler diye mesaj atmış
şok oldum beni nasıl buldu , ekli olmadığı halde bana nasıl mesaj gönderebildi :44:
bir de profil resmimde sevgilimle beni görüyorsun yani nasıl ne diye mesaj atarsın ki kızlar çok moralim bozuldu ben görmeden sevgilim görseydi ve bu yüzden tartışma yaşasaydık diye çok üzüldüm off bütün moralim alt üst olduprofilim aramalara arkadaş eklemelere mesaj göndermelere falan kapalı nasıl mesaj gönderdi buldu anlayamadım kızlar ekli olmadan nasıl mesaj gönderebildi :26:
ya huzurumu bozmaya çalışırsa yine mesaj gönderirse ne yapmalıyım yardım edinnn
eğer o kişiyi engellersem sevgilim tarafından daha çok dikkat çeker
demekki çocukta iz bırakmışsın...belki seni yokluyordur senden karşılık bekliyordur..istemiyorsan facebook dan engellersin olur biter ..birdaha sana gönderide bulunamaz..
Bosta kaldiysa bi sansini denemek istems olabilir.yada toplu messj yollaniyosa face de(kullanmadigimdan bilemiyorum)yanlislikla olmus olabilir.
Dediginiz gibi tekrar ederse soylersiniz.
mesajı sildim :26:
bilmiyorum söylersem konuyu uzatabilir kim o yok bilmem ne falannasıl gönderebiliyo anlamıyorum bir de onca yıl geçmiş ne yeni yılı kutlaması yaa saçmalığa bak
bir daha atmaz inşallah atarsa o zama n söylerim dediğini z gibi
Bence söyleme olay büyür. Benimde seninki gb bi olay başıma geldi çok sinir bozucu bi durum gerçekten benimde aramalara falan kapalı. belki eskiden mesjlaştıysanız onu silmemiştir ordan bulmuş atmış olabilir.o kişinin profilinde Şikayet et kısmı var ya ordan şikayet et bidaha atamaz ben öyle yaptım bidaha gelmedi ama ondanmı bilmiorum
Bence söyleme olay büyür. Benimde seninki gb bi olay başıma geldi çok sinir bozucu bi durum gerçekten benimde aramalara falan kapalı. belki eskiden mesjlaştıysanız onu silmemiştir ordan bulmuş atmış olabilir.o kişinin profilinde Şikayet et kısmı var ya ordan şikayet et bidaha atamaz ben öyle yaptım bidaha gelmedi ama ondanmı bilmiorum
Bence sevgilinize durumu açıklayın.
Kızar belki başlarda ama sonra korktuğunuz gibi bişey olursa güveni sarsılır.
Çok detaylandırmadan anlatırdım ben olsam..
çok panik yapmana gerek yok bence.gereksiz yere dikkatini çekme.
benim de aynı şekilde tüm dış şeylere karşı kapalı ama bir şekilde mesaj atıyorlar.
aynen sevdiğine de izah et.saklamış gibi olma.
yok çekmedim zaten bişey yapmadım inşallah bir karşılık göremeyince falan bir daha atmaz
şu an için anlatamam , bir de bu çıktı başıma
öyle tabi ama dediğin gibi ucu açık bişey sorun çıksın istemiyorum ve dediğim gibi sevgilim böyle şeyleri anlayışla karşılayacak biri değil o yüzden söylemek istemiyorumne kadar çok üzerinden zaman geçerse o kadar kötü olur ama.bir şey saklanmasını hoş bulmuyorum.
zaten her türlü yanlış anlamaya açık bir yer.sen bilirsin .
evet bende sinir olmaya başladım artık facebooktu whatsapptı falanişte sosyal medyanın gereksiz yanları, hayatımıza getirdiği eksiler. adam hayatından çıkalı kaç yıl olmuş ne demeye selam veriyor şimdi..
ben aktif kullanmıyorum facebook falan bana son derece ama son derece gereksiz geliyor...cevap verme, devam ederse ki nedense etmez diye düşünüyorum o zamn uygun bir dil kullanırsın anlayacağı.
ortakta yok bana ulaşabileceği zerre bişey yok azmetti uğraştı mı beni bulmak için anlam veremedim kidurumu anlat sevgiline o sinirle de sildim de bişey demez Saklarsan öğrenirse sorun olur. Artık ortak arkadaş olunca arkadaşın olmasa da mesaj atabiliyosun malesef
Ortak arkadaşınız var mı? o şekilde gönderebilir sadece... Neden bu kadar abartıyorsun canım cevap vermedikce zorlayacağını sanmıyorum, kendini kötü hissetmene de gerek yok. Şimdi mesajını görüp de cevap vermediğini anlayınca bozulmuştur zaten.. Olmadı msj atma falan dersn uzatırsa da sevgiline anlatırsın durumu.. Görmezden gelmek en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?