Eski Sevgilinin Saçmalığı Yardımm :/

bilgisayardan iyi anlıyosa ya da anlayan biri varsa öyle de ulaşılıyo bi ylunu buluyolar yani

atarsa zaten kendi kalitesini ele verir de hoş kimin umrunda..herkesin geçmişinde birileri olmuştur, şu an birlikte olduğun kişinin bunu büyütmemesi lazım.

bilgisayardan iyi anlıyosa ya da anlayan biri varsa öyle de ulaşılıyo bi ylunu buluyolar yani
hımm facebookun gizliliği konusunda güvenim azaldı resmen
atarsa zaten kendi kalitesini ele verir de hoş kimin umrunda..herkesin geçmişinde birileri olmuştur, şu an birlikte olduğun kişinin bunu büyütmemesi lazım.

evet ama pek fazla bahsetmedim ben ona geçmişimden falan çok takar o şimdi durup dururken seneler sonra böyle bişey çıkarsa

insanlar ne kadar düşüncesiz yaa

msj ayarlarınızın kapalı oldugundan emın olun. arkadasınız olmayan kımse msj atamaz :\ belkı gozunuzden kacmıstır dıkkat edın.
ayrıca sıze 1 msj yolladı ve sız onu okudunuz. 2. atacagı msj dırek gelen kutunuza dusecektır bu da sızı daha zor duruma dusurecektır.
dikkat edin

Canım sen yanlış bir şey yaptın mı? Bence hayır. O zaman artık bu kadar ezilip büzülmenin, karalar bağlamanın, sevgilimle sıkıntı çıkar mı demenin hiç bir anlamı yok. Neden bu kadar stres yapıyorsun anlamıyorum. Sana gelen ve senin muhatap almadığın bir msj yüzünden ilişkinde prüz çıkacaksa yarın öbür gün biri sana sokakta laf atsa ondan da mı sen mesulsün? Sıkma canını bu kadar.

eminim yani bana kimler mesaj gönderebilir kısmında mutlak filtreleme seçili

gelen kutusuna mı neden öyle pekiii :26::26::26:

aslında haklısın doğru söylüyosun ama hiç ummadığım bişey olunca sevgilimi de tanıdığım ve vereceği tepkileri kestirebildiğim için böyle tedirgin oldum hiç bir sorun yaşamak istemiyorum herşey gayet güzelken ne bu şimdi oldum birden bire

umarım bir daha atma gibi bi r saçmalık yapmaz yaa

Yüzsüzden çok ne var ki ülkede.. Eskiden daha çok sen mi ilgiliydin? belki içinde ona dair bir şeyler olabilceğini de düşünmüş olabilir ya da amacı kendisini göstermektir.. Ne güzel valla burda öyle tipler görüyoruz ki evliyken bile tenezzül edip bu tarz insanlara cevap veren arkadaşlar var maalesef.. Sevgilin çok şanslı bence bu açıdan.. Allah mutluluğunuzu bozmasın ve sen de düşünme artık.. :)

yokk zaten kısa bi süre görüşmüştük hatırlamıyorum bile çünkü sevmemiştim o kişiyi aşık falan olmamıştım ve böyle gereksiz biri için huzurum kaçarsa çok üzülürüm tedirginliğim sebebi bu sevdiğimle bir sorun yaşamak istemiyorum , inşallah o da şanslı olduğunu düşünüydur teşekkür ederim :)

bütün moralim bozuldu yaa , ya bir daha atarsa diye düşünüyorum sürekli bir de bir arkadaş gelen kutunuza düşer bir daha atasa demiş off

gereksiz insannn moralimi bozduu

Bu kadar panik yapacak bir şey yok, alt tarafı iyi seneler demiş. Evlenme teklifi etmemiş ya :) Belki de altında hiçbir şey yoktur, sadece kutlamak istemiştir. İlişkinde mutluysan ve eski sevgilinle tekrar bir şeyler düşünmüyorsan, tamamen geride bıraktıysan gönderdiği mesajı silmen yeterli. Sevgiline de söylemene gerek yok. Sen kutlamadın ya yeni yılını, bu kadar büyütecek bir şey yok. Bir eski sevgili mesajı bu kadar sarsmamalı seni :) Bir mesajıyla sizin ayrılmanıza, aranızda sorun çıkmasına nasıl neden olacak ki. Bir şekilde gerekirse durum bu diye açıklarsın sevgiline, ama alt tarafı yeni yılını kutlamış, sen de yanıtsız bırakmışsın zaten. Boş yere büyütüyorsun :)

Daha önce okuduğun için bu sefer gelen kutuna düşer diye biliyorum ancak tam emin değilim.
o kişinin sayfasına girip şikayet etten olsa gerek sennle ılıtısım kurmaısnı da engelleyebılırsın

hayır ayrılacağımızı falan düşünmüyorum tabiki ama ben en ufak bir tatsızlık yaşamk bile istemiyorum sevdiğimle o yüzden tedirgin oldum , iyi seneler demişte seneler sonra neyin iyi senesi şimdi bu şaşırmamın sebebi bu umarım dediğin gibidir de bir daha rahatsız etmez

tabikide öyle mesajı görür görmez ne bu saçmalık şimdi diye direk sildim mutluluğum bozulsun istemiyorum

Daha önce okuduğun için bu sefer gelen kutuna düşer diye biliyorum ancak tam emin değilim.
o kişinin sayfasına girip şikayet etten olsa gerek sennle ılıtısım kurmaısnı da engelleyebılırsın

evet sayfasına girip beni rahatsız ediyor diye şikayet ettim ulaşamaz umarım bir daha

Benim kocamda bile face şifrem yok neden face şifrenizi veriyorsunuz ki? Face sizin değil mi? İki kişi mi kullanıyorsunuz?

Benim kocamda bile face şifrem yok neden face şifrenizi veriyorsunuz ki? Face sizin değil mi? İki kişi mi kullanıyorsunuz?

evet şifrelerimiz birbirimizde var ortak kullanmıyoruz bir sorun yok benim için

evet şifrelerimiz birbirimizde var ortak kullanmıyoruz bir sorun yok benim için

Sorun yoksa engelleyin gitsin niye takıyorsunuz bu kadar? ben şifrem olmadığı için kocamda rahatça engelliyorum istediğimi kimse de niye engelledin diye sormuyor.

Sorun yoksa engelleyin gitsin niye takıyorsunuz bu kadar? ben şifrem olmadığı için kocamda rahatça engelliyorum istediğimi kimse de niye engelledin diye sormuyor.

işte kimse engelli değil haliyle engellersem kim bu neden engelledin gibi sorular olacak

şikayet et kısmına tıkladım beni rahatsız ediyor a tıkladım falan sonra bu kişiyi engelle devam et diyordu engellemedim iptale bastım şikayetim alınmış mıdır :26::26:

Alınmış olması lazım.. Birde artık tanımadığın kişiler mesj atmasın kısmı yok facebookta artık malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…