öyle tabi ama dediğin gibi ucu açık bişey sorun çıksın istemiyorum ve dediğim gibi sevgilim böyle şeyleri anlayışla karşılayacak biri değil o yüzden söylemek istemiyorum
evet bende sinir olmaya başladım artık facebooktu whatsapptı falan
onca sene atmadın da şimdi ne demeye mutlu yıllar diyosun yaa bir de görüyor sevgilimle resmim var sonuçtaumarım bir daha atmaz
ortakta yok bana ulaşabileceği zerre bişey yok azmetti uğraştı mı beni bulmak için anlam veremedim ki
bir daha atmaz inşallah yaa off off
hımm facebookun gizliliği konusunda güvenim azaldı resmenbilgisayardan iyi anlıyosa ya da anlayan biri varsa öyle de ulaşılıyo bi ylunu buluyolar yani
atarsa zaten kendi kalitesini ele verir de hoş kimin umrunda..herkesin geçmişinde birileri olmuştur, şu an birlikte olduğun kişinin bunu büyütmemesi lazım.
msj ayarlarınızın kapalı oldugundan emın olun. arkadasınız olmayan kımse msj atamaz :\ belkı gozunuzden kacmıstır dıkkat edın.
ayrıca sıze 1 msj yolladı ve sız onu okudunuz. 2. atacagı msj dırek gelen kutunuza dusecektır bu da sızı daha zor duruma dusurecektır.
dikkat edin
Canım sen yanlış bir şey yaptın mı? Bence hayır. O zaman artık bu kadar ezilip büzülmenin, karalar bağlamanın, sevgilimle sıkıntı çıkar mı demenin hiç bir anlamı yok. Neden bu kadar stres yapıyorsun anlamıyorum. Sana gelen ve senin muhatap almadığın bir msj yüzünden ilişkinde prüz çıkacaksa yarın öbür gün biri sana sokakta laf atsa ondan da mı sen mesulsün? Sıkma canını bu kadar.
çok tedirgin oldum canım mutlu bir şekilde ilişkim devam ederken bir prüz çıkarsa diye tedirgin oldum şaşırdım ne bileyim
ama sevgilim olduğunu bilerek atması da ne amaçtır ki , umarım tekrar etmez hiç bişe y yapmadım zaten belki mesajı görünce cevap yazacağımı mı sandı nedir :26::26:
Yüzsüzden çok ne var ki ülkede.. Eskiden daha çok sen mi ilgiliydin? belki içinde ona dair bir şeyler olabilceğini de düşünmüş olabilir ya da amacı kendisini göstermektir.. Ne güzel valla burda öyle tipler görüyoruz ki evliyken bile tenezzül edip bu tarz insanlara cevap veren arkadaşlar var maalesef.. Sevgilin çok şanslı bence bu açıdan.. Allah mutluluğunuzu bozmasın ve sen de düşünme artık.. :)
Günaydın kızlarrr
Sabah sabah moralim alt üst oldu
2,5 yıldan giden mutlu olduğum ciddi bir ilişkim varsabah facebookuma öylesine bakayım derken mesaj bölümünde ileti gördüm ' diğer ' kısmına düşmüş bir baktım eski taaa seneler seneler önce kısa bir süre görüştüğüm kişi mutlu seneler diye mesaj atmış
şok oldum beni nasıl buldu , ekli olmadığı halde bana nasıl mesaj gönderebildi :44:
bir de profil resmimde sevgilimle beni görüyorsun yani nasıl ne diye mesaj atarsın ki kızlar çok moralim bozuldu ben görmeden sevgilim görseydi ve bu yüzden tartışma yaşasaydık diye çok üzüldüm off bütün moralim alt üst olduprofilim aramalara arkadaş eklemelere mesaj göndermelere falan kapalı nasıl mesaj gönderdi buldu anlayamadım kızlar ekli olmadan nasıl mesaj gönderebildi :26:
ya huzurumu bozmaya çalışırsa yine mesaj gönderirse ne yapmalıyım yardım edinnn
eğer o kişiyi engellersem sevgilim tarafından daha çok dikkat çeker
Bu kadar panik yapacak bir şey yok, alt tarafı iyi seneler demiş. Evlenme teklifi etmemiş ya :) Belki de altında hiçbir şey yoktur, sadece kutlamak istemiştir. İlişkinde mutluysan ve eski sevgilinle tekrar bir şeyler düşünmüyorsan, tamamen geride bıraktıysan gönderdiği mesajı silmen yeterli. Sevgiline de söylemene gerek yok. Sen kutlamadın ya yeni yılını, bu kadar büyütecek bir şey yok. Bir eski sevgili mesajı bu kadar sarsmamalı seni :) Bir mesajıyla sizin ayrılmanıza, aranızda sorun çıkmasına nasıl neden olacak ki. Bir şekilde gerekirse durum bu diye açıklarsın sevgiline, ama alt tarafı yeni yılını kutlamış, sen de yanıtsız bırakmışsın zaten. Boş yere büyütüyorsun :)
Daha önce okuduğun için bu sefer gelen kutuna düşer diye biliyorum ancak tam emin değilim.
o kişinin sayfasına girip şikayet etten olsa gerek sennle ılıtısım kurmaısnı da engelleyebılırsın
Benim kocamda bile face şifrem yok neden face şifrenizi veriyorsunuz ki? Face sizin değil mi? İki kişi mi kullanıyorsunuz?
evet şifrelerimiz birbirimizde var ortak kullanmıyoruz bir sorun yok benim için
Sorun yoksa engelleyin gitsin niye takıyorsunuz bu kadar? ben şifrem olmadığı için kocamda rahatça engelliyorum istediğimi kimse de niye engelledin diye sormuyor.
şikayet et kısmına tıkladım beni rahatsız ediyor a tıkladım falan sonra bu kişiyi engelle devam et diyordu engellemedim iptale bastım şikayetim alınmış mıdır :26::26:
Alınmış olması lazım.. Birde artık tanımadığın kişiler mesj atmasın kısmı yok facebookta artık malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?