Eski Sevgilinin Saçmalığı Yardımm :/

neden bu kadar stres yaptığını yaptığını anlayamadım.

atmış cevap yazmamışsın bu kadar.

bazı eski sevgililer var ki, muhatap olmayıp yazmadığında bile şuursuzca yapışıp sabah akşam yazabiliyor. umarım o kişi böyle bir dengesiz değildir. ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi ikinci msjı gönderirse gelen kutusuna düşer ve sevgilin görebilir. ve bildiğim kadarıyla şikayet etsen bile engellenmediği sürece o sana mesaj atabilir, şikayet olaylarına da hemen dönüş olmuyor. hatta bazen hiç dönüş bile olmuyor. zaten tek bir mesaj attı diye uyarı falan alacağını sanmam. bence sevgiline detaya inmeden onun attığı msjı söyle ki bir daha denk gelirse yazdığına aranız bozulmasın.

o kadar yıldan sonra hal hatır sorulmak için yazılmaz. boşta kalmış aranıyordur. net.

arkadaşım neyin telaşı bu sendeki, mesajı geldiği gibi silmişsin. sevgiline vahiy inecek hali yok ya bu kıza eski sevgilisinden mesaj geldi diye tövbe tövbe. hem zaten yazdığı mesajda da bir şey yok. sadece yeni yılını kutlamış. ve artık facebookda herkes mesaj atabiliyor bunu engellemenin bir yolu yok maalesef...sen bu ara sık sık gelen kutunu kontrol et ve sevgiline de bir şey söyleme şimdilik. yoksa kaçmasından korktuğun huzurunu kendin kaçıracaksın. haa baktın rahatsız ediyor sürekli mesaj atıyor o zaman çaresine bakarsın.

Öncelikle panik yapma...Rahat ol biraz...Adam iyi seneler demiş. Benim eski hırto''yeni sevgilin hayırlı olsun.''yazmıştı.

Ayrıca silmesen iyiymiş. Senin bi suçun yok ki bunda....

Yerinde olsam saklamazdım. Ki saklamam da...

Böyle 15-20 kişiyi engelle, reklam mesajı atıyolar sürekli de, arada kaynar o
Şakası bi yana, takma bu kadar ya, bi mesajla ilişkin bozulacak diye endişeleniyosan zaten başka şeyleri sorgulaman lazım, eski sevgilin de muhtemelen yılbaşı gecesi içip içip yazmıştır, eski sevgili, hortlar onlar öyle arada bişey olmaz, süpersonik bi manyak değilse atmaz bi daha rahat ol

Ama benden sizlere abla tavsiyesi, sevgililerinizin eline hayatınızın iplerini bu kadar vermeyin...

Offf mesaj atmış şimdi de bir merhaba diyecek kadar hatrım yok mu hala kızgın mısın falan

lütfen beni bir daha rahatsız etme hiç bi yerden ulaşma yazdım

çok moralim bozuldu yine offf

tamam etmem kötü bi niyetım yoktu kırmak istemedim özür dilerim yanlıs bısey yaptıysam yazmış

cevap vermedim

be adam sevgilim olduğuunu görüyosun daha neyin mesajını atıyosun off allahım

bence hıc dert etme bıle o sana sadece yem atmıs oltaya dusme.. cvp vermemıssın zaten bırdaha aramaz.. en fazla 1 msj daha atar olayı buyutme bence..

kesin ortak arkadaşınız vardır. o şekilde bulup mesaj yazmıştır. şikayet edersende facebookdan bildirim geliyor. başka bir face açıp onu şikayet et belki face i kapanabilir

tamam etmem kötü bi niyetım yoktu kırmak istemedim özür dilerim yanlıs bısey yaptıysam yazmış

cevap vermedim

be adam sevgilim olduğuunu görüyosun daha neyin mesajını atıyosun off allahım
mesajları mail adresinden de sil. burdan siliyorsun da çocuk birde maile girer bakar ortaya çıkmasın

yaşını 18 yaşın altında olacak şekilde doğum tarihini değiştir mesela 2000 yap mesaj atma butonu kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…