• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin sürekli dönmesi

Yani cevap bence şu, seninle cinsellik namına bir şey yaşamadığı için ve aranızda bir cinsel gerilim oldugu için (sevgiliydin,vardır elbet) aklı sende kalmıştır. Boş durdukça bir organından beynine mesaj gidiyordur. Bunun bilimsel açıklaması da var ama böyle bir şey de doğru kesinlikle, yaşanmamış şey insanın aklından çıkmıyor kolay kolay
Benim de üni yıllarında aramda çekim olan bir çocuk vardı, mıknatıs gibiydik birbirimizin dibinden ayrılamazdik. Bir kere kuşumu ona emanet etmiştim, beraber sarılıp film izlemiştik sonra ben onun odasında , o koltukta uyumuştu (sevgili değildik).
Neyse zaman geçti mezun olduk, biz bir bahaneyle buluştuk yine o çekimi yaşadık. Sonra tekrar buluştuk, tekrar bir elektrik.. ara ara buluş elektriklen vuslata ereme, 8 sene geçti 😅
Ara ara bana hep sorardı 'o gece yanında uyumak isteseydim ne cevap verirdin? Diye. O gece adamın hafizasinda kalmış, sekiz senedir onlarca kere de görüşsek adamın beyni (sadece beyni değil🤪) orada takılı kalmis.
Sekiz senenin sonunda baktık böyle olmayacak biz nihayet vuslata erdik . Sonra sen sağ ben selamet 😂😂 üç sene geçti ne o yazıyor ne benim aklıma geliyor. Bir sayfayı kapatmaya ihtiyacımız varmış. O gün bunu yaşamasaydik Mart kediis gibi her boş durdukça birbirimize miyavlayacaktik:)
Sizde de adamın bunca koşuşu vs bence kesinlikle bundan. Aklı kalmış yasayamadigi seyd

Çünkü adam sizi kendi egosu için istiyor ve elde ettikten sonra muhtemelen ilgisi sıfırlanacak. Son kurdugunuz cümlede bunun göstergesi.
2 yılda elde edemedi, edemezde. Ama bende farkındayım manupule etmeye calısıyor. Tüm cevresi ailesi birde beni biliyor

Bakirelik ve kariyeriniz de iyi ise bunlar için peşinizde net. Başka açıklaması yok. Bu zihniyeteki adamlardan uzak durun. Her haltı yiyorlar sonra bakire kız istiyorlar gerçekten iğrenç zihniyetlere sahipler.
Bende bu sekil düşünüyorum. Kızlar benden daha güzel çünkü. Benim sıradan bir güzelliğim var

Yani cevap bence şu, seninle cinsellik namına bir şey yaşamadığı için ve aranızda bir cinsel gerilim oldugu için (sevgiliydin,vardır elbet) aklı sende kalmıştır. Boş durdukça bir organından beynine mesaj gidiyordur. Bunun bilimsel açıklaması da var ama böyle bir şey de doğru kesinlikle, yaşanmamış şey insanın aklından çıkmıyor kolay kolay
Benim de üni yıllarında aramda çekim olan bir çocuk vardı, mıknatıs gibiydik birbirimizin dibinden ayrılamazdik. Bir kere kuşumu ona emanet etmiştim, beraber sarılıp film izlemiştik sonra ben onun odasında , o koltukta uyumuştu (sevgili değildik).
Neyse zaman geçti mezun olduk, biz bir bahaneyle buluştuk yine o çekimi yaşadık. Sonra tekrar buluştuk, tekrar bir elektrik.. ara ara buluş elektriklen vuslata ereme, 8 sene geçti 😅
Ara ara bana hep sorardı 'o gece yanında uyumak isteseydim ne cevap verirdin? Diye. O gece adamın hafizasinda kalmış, sekiz senedir onlarca kere de görüşsek adamın beyni (sadece beyni değil🤪) orada takılı kalmis.
Sekiz senenin sonunda baktık böyle olmayacak biz nihayet vuslata erdik . Sonra sen sağ ben selamet 😂😂 üç sene geçti ne o yazıyor ne benim aklıma geliyor. Bir sayfayı kapatmaya ihtiyacımız varmış. O gün bunu yaşamasaydik Mart kediis gibi her boş durdukça birbirimize miyavlayacaktik:)
Sizde de adamın bunca koşuşu vs bence kesinlikle bundan. Aklı kalmış yasayamadigi seyd
ahahhaha, Yapmayacağıma emin ama tabi bu sekilde olabilir. Ama kızlar benden güzel çevresindeki

Çünkü adam sizi kendi egosu için istiyor ve elde ettikten sonra muhtemelen ilgisi sıfırlanacak. Son kurdugunuz cümlede bunun göstergesi.
Beni 2 yıldır tanıyomus. Herşeyimden eminmiş. Arkadaşlarıda benim düzgün olduğumu, evlenmesi gerektiğini söylüyormus. Hani benle evlense mutsuz olur, o heycanı bende bulamaz zaten

egonuzu şişirmiş siz onunkini sarsarken evlenir evlenmez işi bitince çöp gibi davranacak size nerde görsem tanırım bu adamı adamdaki aşk değil hınççç
Aynen haklısınız benım bu cumleden etkılendımı sanıyor ama asla. Bana neker yapabileceğını tahmın edıyorum

Bu tip adamlar bakire kızlarla evlenip sonra da eşlerini uçanla kaçanla aldatıyor. Eş bunlar için sevilecek, hayatı beraber yaşanacak bir "insan" değil. Tek amaçları daha önce başka bir erkekle birlikte olmamış bir kadından çocuk sahibi olmak. "Çocuğumun annesi" olarak bakıyorlar olaya.
İyi ki ayrılmışsınız. Asla asla acıyıp yumuşayıp iletişime geçmeyin. Hayatınızın hatası olur.
Bir de o kadınları küçümsüyor

çünkü şeyi saf altından bundan dolayı herkese dokunduramaz güvenmesi lazım layık kadın bulması lazım (dedi ve şeyi yamuk çıktı :KK70: :KK70: :KK70: )
Beni çok güldürdünüz 😅😅 yüksek egolu adam mutlu edemiyo teyit edildi, onaylandı

Beni çok güldürdünüz 😅😅 yüksek egolu adam mutlu edemiyo teyit edildi, onaylandı
Kesinlikle öyle. Hatununu kendinden üstte gören ve onu hoş etmek için başının üzerinde taşıyan erkeğin eril enerjisi ve kadına sağladıgı duygusal konfor bile bambaşka .

Kesinlikle öyle. Hatununu kendinden üstte gören ve onu hoş etmek için başının üzerinde taşıyan erkeğin eril enerjisi ve kadına sağladıgı duygusal konfor bile bambaşka .
O kadar haklısınız ki, incitmekten korkan adam seviyorum ben. Bazıları burnu yere düşse eğilip almaz o derece ego. Kimsin sen diyesi geliyo insanın. Doğru insan sıfır soru işareti bırakıyo

Back
X