- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.001
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
O zamanda takıyordum ama benimle olduğunu bildiğim icin stalklamamaya bakmamaya takmamaya calisiyordumsevgiliyken takmıyorsanız şimdi takmanız çok alakasız olmuş
Ediyor zaten etmede abazalığından takip ediyor derdim.. Bir de iliskimizde bir takım sorunlar vardı acaba ben de o kızlar kadar güzel olsam daha farkli olur muydu diyorum kendimeSen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı sozu geldı aklıma.
Ultra guzel kızları bazen sadece takip edersin...
Okadar.
Ultra guzel kız seni takip ederse, haber degerı takdir mevzu.
Beni secip secmedigini bilemiyorum ki belki onlar yüz vermedi zamanında ...Ama sevgilin o kızları değil seni seçmiş neden kendine haksızlık ediyorsun? Üstelik ayrılmışsınız niye arkadaşlarıyla kendini kıyaslıyorsun?
güzellik ilişkiye başlama safhasında etkili ama yürütme safhasında etkili değil.Ediyor zaten etmede abazalığından takip ediyor derdim.. Bir de iliskimizde bir takım sorunlar vardı acaba ben de o kızlar kadar güzel olsam daha farkli olur muydu diyorum kendime
Ama sevgilin o kızları değil seni seçmiş neden kendine haksızlık ediyorsun? Üstelik ayrılmışsınız niye arkadaşlarıyla kendini kıyaslıyorsun?
Maalesef manken gibi demek tüm fotoğraflar profosyonel cekim hepsi de yüz yapisi giyim tarzi acisindan mükemmel en basitinden burunları bile cok düzgünUltra güzel kız nasıl bir tanım yahu
Ediyor zaten etmede abazalığından takip ediyor derdim.. Bir de iliskimizde bir takım sorunlar vardı acaba ben de o kızlar kadar güzel olsam daha farkli olur muydu diyorum kendime
Ya sen akıllı bir kızsın, nasıl boyle balık kılcıgından hallice cocuklar guzellıgınızı sorgulatıyor ve nasıl ozguvenını sarsıyor. Nasıl izin veriyorsun buna?Ediyor zaten etmede abazalığından takip ediyor derdim.. Bir de iliskimizde bir takım sorunlar vardı acaba ben de o kızlar kadar güzel olsam daha farkli olur muydu diyorum kendime
Aman hepsi estetik selin ciğerci nin dediği özü cildi güzel olmalı insanın inan bana sen ben daha güzeliz hiç bakma enerjini harcama boşverMaalesef manken gibi demek tüm fotoğraflar profosyonel cekim hepsi de yüz yapisi giyim tarzi acisindan mükemmel en basitinden burunları bile cok düzgün
Benim sorunumda ic gecirmesi zaten yani ben ikinci plandıysam diyorum kendimeşu mesaja biraz karşı görüş gibi olacak ama parrdon :)
sevgilinize bakar mı o kızlar ya hu iç geçirsin dursun. hem ''eski'' yani size ne boşverin
Ben ekmek kirintilarıyla doydum diyelim 4 sene. Evet yolda her gün onlarca güzel kız görüyoruz.Ama bu onlarca güzel kızı sevgilinizin instagram.hesabında görünce moraliniz bozuluyorYa şimdi gerçekten çok güzel olan kesimi çıkarıyorum,geri kalanların birçoğu makyaj,açı,filter,photoshop sayesinde o kadar güzel duruyor.Ben ortalama bir tipim ben bile efsane çıkabiliyorum çabalarsam bu kadar mesele yapma bunu.4 yıl boyunca seninle berabermiş,erkekler bu kadar da bilinçsiz varlıklar değil sevmese seninle 4 sene kaybetmezdi.Ya da sen dayanamazdın sevgisizliğe 4 sene,anlatabiliyor muyum ? Çok güzel kızlar her yerde var,yolda yürürken de görebilir sadece Instagram'de değil,onlardan biri selam verince seni bırakacak bir tip miydi ?
Bazen erkekleri aşırı ağır yargılıyoruz gibi geliyor bana,yani güzellik evet büyük bir avantaj da sevgi sadece kadınlar için mi var,erkekler sevmiyor mu ?
Selin ciğerci hiç yorum yapmasın bence estetik konusundaAman hepsi estetik selin ciğerci nin dediği özü cildi güzel olmalı insanın inan bana sen ben daha güzeliz hiç bakma enerjini harcama boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?