- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi pportakall
-
İliskideyken takip ettigi icin cıkadmadığı icin kavga etmisligimiz var evet birinin instagram hesabına karışmak cocukca,aşşırı saçma ve özgüvensizce ben de karısmam normalde ama inanın bir görseniz manken gibi hepsi insan rahatsız oluyor, o zamanlar bir sekilde durumu kabullenmistim ama düsünüyorum acaba ben daha güzel olsam bana farklı davranır mıydı diyeYa sen akıllı bir kızsın, nasıl boyle balık kılcıgından hallice cocuklar guzellıgınızı sorgulatıyor ve nasıl ozguvenını sarsıyor. Nasıl izin veriyorsun buna?
Daha guzel olsaydım cümlesini kurarken kendine nasıl haksızlık ediyorsun bir bilsen.
Bırak Allah askına, takipte etme. Istedıgını yapsın.
Bu sonradan kafaya denk etme meselesi her erkekte gecerli degıl.Iliski bitince bazı erkekler hemen aranmaya başlıyor. Sonradan dank ediyor kafalarına da iş işten geçmiş oluyor. Belki bosluktadir belki yaziyodur onlara. Siz sosyal medya kullaniyosaniz açıp ona ne yapmis diye bakmayın moraliniz bozulur. Kıyaslama için demiyorum. Insan sinir oluyo ben önüme geleni eklesem iyi mi olur diye düşünüyor. Öyle işte kimi erkekler
Benim sorunumda ic gecirmesi zaten yani ben ikinci plandıysam diyorum kendime
Ben ekmek kirintilarıyla doydum diyelim 4 sene. Evet yolda her gün onlarca güzel kız görüyoruz.Ama bu onlarca güzel kızı sevgilinizin instagram.hesabında görünce moraliniz bozuluyor
Benim ki sosyal medya kıskançlığı değildi farklı bir şeydi takıntı yetersizlik hissi.Bana bazı kız arkadaslarini cok övmüştü şöyle güzel,böyle basarılı diye bundan sonraları başladı benim bu takıklığım,kendimi yetersiz hissettigimi onları silmesini istediğimi defalarca söylememe rağmen ciddiye almadı haliyle bende de özgüvensizlik oluştu. Ünlü biri olsa da saçma ne geciyor ki eline takip edince. Hayatımda bir daha görmeyeceğim,yolda görsem selam vermeyeceğim insanlar neden benim sosyal medyamda olsun gercekten anlam veremiyorumBozulmasın bak cidden.Tam tersine böyle biriyle birlikte değilsin artık,buna sevin,takibi bırak.Bir sonraki sevgilisi uğraşsın bu kızlarla.
Yani sosyal medya hesabı üzerinden kıskançlık yapan biri olmadım hiç,ama hala insanlar tanımadığı bir insanı ( özellikle tamamı karşı cinsse bu tanınmayan kişilerin ) neden takibe alır anlamıyorum.Çok sıradışı şeyler paylaşır,tamam,ünlü biridir,tamam,ama başka ne sebep olabilir ?
Premium gold uye gibi biseyUltra güzel kız nasıl bir tanım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?