Eski sevgilinin ultra güzel kızları takip etmesi...

Adı üzerinde eski sevgili. Çöpü Atınca Neden Sonradan çöpü geri karıştırma merakı sarıyor anlamıyorum. O kızlar da ona bakmaz zaten, Anca kızların fotolarına bakar bakar ağzının suyuna ekmek banıp o leş midesini doyurur..

İliskideyken takip ettigi icin cıkadmadığı icin kavga etmisligimiz var evet birinin instagram hesabına karışmak cocukca,aşşırı saçma ve özgüvensizce ben de karısmam normalde ama inanın bir görseniz manken gibi hepsi insan rahatsız oluyor, o zamanlar bir sekilde durumu kabullenmistim ama düsünüyorum acaba ben daha güzel olsam bana farklı davranır mıydı diye

Bu sonradan kafaya denk etme meselesi her erkekte gecerli degıl.
Kafaya dank etsin beter olsun diye beklerken, bır bakmıssın sosyal medyada dugun fotoları adam evlenmıs.

Yani bi gun pısman olacak kopek dıyıp, su adamların arkasından yas tutmamak lazım.

Bozulmasın bak cidden.Tam tersine böyle biriyle birlikte değilsin artık,buna sevin,takibi bırak.Bir sonraki sevgilisi uğraşsın bu kızlarla.
Yani sosyal medya hesabı üzerinden kıskançlık yapan biri olmadım hiç,ama hala insanlar tanımadığı bir insanı ( özellikle tamamı karşı cinsse bu tanınmayan kişilerin ) neden takibe alır anlamıyorum.Çok sıradışı şeyler paylaşır,tamam,ünlü biridir,tamam,ama başka ne sebep olabilir ?

Ne yazık ki sosyal medya ve oradaki yanıltıcı profiller çoğu zaman bize kendimizi sorgulatıyor elimizde olmadan. Eski sevgilinin takip ettiği kızları görüp böyle hissetmeniz çok doğal bence. Fakat mevzu güzellik değil evet bir etken ama asla mevzu o değil. Gözümüze güzel görünen her zaman güçlü, kendini yetiştirmiş ve özgüvenli insanlardır. Güzellik gözümüzde geçici. Sizin yerinizi almaları, onların siz olabilmeleri mümkün değil çünkü siz biriciktiniz. Her birimiz öyleyiz. Başkalarının güzelliği size kendinizi değersiz hissettirmesin. Güzel görünmek için o kadar çabalıyorlarsa zaten onlarında kendi içlerinde kapatmaları gereken bazı yaraları aynı şekilde değer görmek için haykırışları vardır.

Benim ki sosyal medya kıskançlığı değildi farklı bir şeydi takıntı yetersizlik hissi.Bana bazı kız arkadaslarini cok övmüştü şöyle güzel,böyle basarılı diye bundan sonraları başladı benim bu takıklığım,kendimi yetersiz hissettigimi onları silmesini istediğimi defalarca söylememe rağmen ciddiye almadı haliyle bende de özgüvensizlik oluştu. Ünlü biri olsa da saçma ne geciyor ki eline takip edince. Hayatımda bir daha görmeyeceğim,yolda görsem selam vermeyeceğim insanlar neden benim sosyal medyamda olsun gercekten anlam veremiyorum

Güzellik/yakışıklılık kime göre neye göre, nerden biliyorsun çoğu feyktir, Türk gözüken hesapları ifşalayanlar var genelde Rus çıkıyor.
Ya bana da neler konuşturuyorsun ultra güzel olsa veyahut olmasa ne olacak ayrıyetten bitmiş gitmiş senin çoktan yeni aşklara yelken açman gerekirken elin salağının kimi takip ettiğini salla gitsin

Güzellikle ilgili olmadiğini net olarak söyleyebilirim eski erkek arkadasinizla ilgilenmeyin adi üstünfe eski
Bitmis gitmis olsun siz de önünüze bakin

onun sayfasına hiç bakma, ilgilenme.
hem şöyle düşün, o kızlar buna bakar mı?

Eski erkek arkadaşınızın bu kızları takip etmesinden ziyade zihniyeti burda problem. Bu kızları takip etme isteğini oluşturan gizli zaafı.
Bu kızların muhteşem hatlara sahip olması ile sınırlı değildir. O kızların yansıttıkları o gösterişli ama ne kadar gerçekçi bilemediğimiz ışıltı eskinizi cezbediyor sanırım. Bunu cinsellik ya da kaşı, gözü, bacağı poposu ne kadar güzel diye düşünmeyin. İlk akla geldiği gibi değil dahası var bence.
Belki eskiniz sizden bağımsız olarak kendi hayatını çok sığ buluyor. O ışıltılı kızların yaşam tarzı, o yaşamın bir parçası olsa nasıl olur vs. gibi düşünceler onun zaafını besliyordur. Tabi ki güzellik kavramı çok etkilidir, kaç tane kızı takip ediyormuş.
Demek ki eskiniz dış görünüşe daha çok önem veren biriymiş. Ama ne güzellik. Ağır makyaj ve süslü püslü kıyafetler içeren, bol paranın izlerini taşıyan unsurlar barındıran bir güzellik. Siz ona instagram yasakları koyarak nereye kadar içinizi rahatlatabilirdiniz? Adamın zaafı bu.
Kendinizi kesinlikle kıyaslamamalısınız. Mantıklı ve adil bir kıyaslama değil ki bu. Özgüveninizi zedeleyecek hiçbir şey yok. Sizinle çıkacak kadar sizi sevmiş, beğenmiş. Ayrılınca geri dönmek istemiş izin vermemişsiniz. Zaaf ayrı bir şey. Ve bence bu tehlikeli bir zaaf.
Aldatılan kadınlar çirkin oldukları için mi aldatılıyor? Erkek doyumsuz olduğu için aldatılıyor, karaktersiz olduğu için.
Sizin durum da buna benzer. Olgunlaşmamış, makyaj ve kıyafetin ön planda olduğu güzelliği ilk sıraya koyan, instagramda bu kızları takip edince bir şey olacağını sanan erkek yüzünden niye özgüveniniz kırılıyor?

Erkeklerin biten iliskiyi unutmasi 2 saatmis dusun yani. Onlar icin bittigi zaman bitti, bizde hala soylemiydi boylemiydi. Stalk mutluluk getirmiyor cidden hahaha bi kac kez stalk yaparken yakalandim bende Kotu hissediyosun kendini

Insan en cok ayrilinca karaktersizligine uzuluyo, bunu mu sevdim diyorsun seninki karaktersizmis zaten Sevgiliyken coktan defetmek gerekirdi.Paraya doymayan kadindan ve kadina doymayan erkekten hayir gelmez

Artik sizi ilgilendirmez ki bitmis bir iliski. Kendinize bir hayat kuru. O adami izlemeyi birakin ilk once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…