Eski sevgilinin yeni sevgilisi :D

Benim de yakınlarım Kahramanmaraş’ta evlerini kaybettiler şükürler olsun ki hayattalar ve şuan sıcak bir evde güvendeler
Sizin için yapabileceğim birşey var mı? Çocuğunuz için özellikle bir ihtiyacınız varsa lütfen söyleyin, benim de evladım var, evlat denince akan sular durur
İki ayağının üstünde yürüyen konuşan varlıkların tamamı insan değil ne yazık ki tüm rezilliklerin farkındayım
Sizin imtihanınız bitti şimdi bizimki başladı bakalım Rabbimizi memnun edebilecek miyiz
Mado nun sahibini tanıyorum, ak sakallı dünya iyisi çok ama çok merhametli vefalı bir muhteremdir, Edo nun sahibi ise kelimelerle tarif edilmez bambaşka bir insandır hayatta örnek aldığım imrendiğim nadir insanların başında gelir, yıllardır görmedim ikisini de hayattalar mı bilmiyorum, hayattalar ise depremden sağ kurtuldular mı meçhul…..ben sizi çok iyi anlıyorum ama suizanda bulunmayın acizane tavsiyem.
Şuan hiç birseye ihtiyacımız yok şok şükür başka insanlara yardım edin herkesin çok ihtiyacı var.simdi bizim sinirlerimiz çok bozuk bilmeden yanlış biseuly söylediysem k bakmayın gercekten psikolojimiz alt üst oldu.umarim hepsi yaşıyordur.

Kızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir 😁😛
O kizin hesabina girmezseniz engellendiginizi gormezsiniz. Gerçek anlamda hayatiniza bakin.

Şuan hiç birseye ihtiyacımız yok şok şükür başka insanlara yardım edin herkesin çok ihtiyacı var.simdi bizim sinirlerimiz çok bozuk bilmeden yanlış biseuly söylediysem k bakmayın gercekten psikolojimiz alt üst oldu.umarim hepsi yaşıyordur.
Ya olur mu öyle şey rica ederim siz dilediğinizi söyleyin ben sadece kul hakkına girmeyin diye uyarmak istedim sizi bir kardeş olarak gördüğüm için
Herşey hakkınız başımızla beraber ağzınıza geleni de sayabilirsiniz omzumuzda da ağlayabilirsiniz lokmamızı da yiyebilirsiniz sizin kusurunuz filan olamaz bugün

Back
X