- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
Benim uslupum sana xlYorumlardan kimin nasıl bir üslup ile yazdığı belliMune
Bu durumda gelmis uslup diyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim uslupum sana xlYorumlardan kimin nasıl bir üslup ile yazdığı belliMune
Sizin karakteriniz öyleBenim uslupum sana xl
Bu durumda gelmis uslup diyosun
Türk ceza kanunundan açıp tanımına bakabilirsiniz hanımefendiHakaret nedir açıklar mısınız![]()
Hakaret tam olarak nerede açıklar mısınız soruya cevap verin olayı saptırmayınTürk ceza kanunundan açıp tanımına bakabilirsiniz hanımefendi
Alıntıladığınız yorumda hakaret nerede tekrar sorayım![]()
Bide varya en çekilmez kadın modeli güya saygısını bozmadan insanın sürekli damarına basan tipAbooo çeneye bak çeneye, adam dar atmış canını, kaçmış da kurtulmuş.
Bu çok dayanamamış çıkarmış içindekiniBide varya en çekilmez kadın modeli güya saygısını bozmadan insanın sürekli damarına basan tip
Tüküreyim böyle insanlığaOkuma ya da yorum yapma arkadaşım zor değil ??
Şuan k marasta değilim antalyada bi otele yerlestirildim öncesinde belediye binasindaydim ordayken çocuğa ayakkabı çorap bakayim dedim gonderilenlers inanamazsınız yırtık pijama mini etek hava buz bu arada saçma sapan ayakkabılar stiletto çok eski kıyafetler abiyeler dedim vicdan kalmamış bunun gibilerde çok.cok iyi insanlar da var kaldığımız otelde çalışanlardan Allah bin kere razı olsun tüm eksiğimizi en güzel şekilde tamamladılar haklarını yiyemem otelin sahibi devlet karşılamasada herseyi en güzel şekilde yapın demis bizim o çok zengin olan mado kervan k marasta ortada yoktu yani vicdansizligi da gördüm çok çok iyi insanları da ama Allah kimseye yaşatmasın.Tüküreyim böyle insanlığa
“İnsan” bi geçmiş olsun der haklısınız der be
Kadın depremzede ya
Benim de yakınlarım Kahramanmaraş’ta evlerini kaybettiler şükürler olsun ki hayattalar ve şuan sıcak bir evde güvendelerŞuan k marasta değilim antalyada bi otele yerlestirildim öncesinde belediye binasindaydim ordayken çocuğa ayakkabı çorap bakayim dedim gonderilenlers inanamazsınız yırtık pijama mini etek hava buz bu arada saçma sapan ayakkabılar stiletto çok eski kıyafetler abiyeler dedim vicdan kalmamış bunun gibilerde çok.cok iyi insanlar da var kaldığımız otelde çalışanlardan Allah bin kere razı olsun tüm eksiğimizi en güzel şekilde tamamladılar haklarını yiyemem otelin sahibi devlet karşılamasada herseyi en güzel şekilde yapın demis bizim o çok zengin olan mado kervan k marasta ortada yoktu yani vicdansizligi da gördüm çok çok iyi insanları da ama Allah kimseye yaşatmasın.
Seviyeden bahsedene bakın eski sevgili takip eden basit birisinizAmiyane tabirle seviyesizsiniz :)