Eski sevgiliniz bir gün gelip seni seviyorum derse?

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Bence vazgeç ikisinden de bir müddet uzun bir müddet kafanı dinle.
İkisini de sevmiyorsun tam olarak gerçekten sevsen inan bu konumda olmazdın.
Kafanı dinlediğin bu sürede düşün taşın nerde hata yaptım niye böyle oldu.
Hatalarını düzelt.
Sonra hayatına yeni birini alırsın.
Ne seni yererim ne överim bu yaptıkların için.
Tek diyeceğim doğru yolu bulman

Bence sen yanlız kalmayı sevmiyorsun hayatında sürekli birileri olsun istiyorsun eski sevgilini sevsen aldatmazdın şimdikini sevsen eskisiyle konuşmazdın..
İkisine de yazıkk ama.

tam yerine yazdın ha aldattım diye..kk kadınları asla pirim vermiyor bu konulara..duyacaklarına hazırla kendini :)

yorumuma gelince,çocukluk cahillik olabilir..artık akıllandığınzı düşünüyorsanız ikinizde iki yetişkin gibi yolunuza devam edebilirsiniz..ben pek tepki gösteremicem çünkü lise çağlarındamısınız bilmiyorum ama genelde o yaş aralığında oluyor böyle inatlaşmalar..hakkınızda hayırlısı..

Diğer arkadaşların dediği gibi ikisini de bırakın. Kimseyi üzmeyin. Sanırım sadakat probleminiz var. Bunu çözene kadar kimseyle ilişki yaşamayın.. Tabi başkalarının mutluluğunu düşünüyorsanız.

muhabbette gülsem mi üzülsem mi bilemedim böle olaylar duyuyorum ve çok üzülüyorum bu hikayedede sevgilinize ve eski sevgilinizin sevgilisine gerçekten üzüldüm inşallah kimseyi üzmeden bu işi halledersiniz

benimde uzun süren bir ilişkim vardı.bazı nedenlerden dolayı bitti...ayrıldık...sonra bende mesaj attım arkadaş olarak mesaj atabilir miyim maksat iyi ayrılalım diye..yok olmaz dedi..sonra bir baktım faceden eklemiş eski kız arkadaşlarını...birde telden mesajlaşmış...geçen gün atmış mesaj seni seviyorum diye..bende bunu gördüm facede yaptıklarını..rezil etmek isterdim ama neyse...bende kalsın..değmez bu erkekler arkasından ağlamaya sızlanmaya...öldürcem kendimi demeye..değene neyse değmeyene yol ver ..

Ben kendi hayatımı tuhaf bulurdum ama benden tuhaf olayları görünce iyiki bu hayat benim diyorum.
Ne gelenden hayır gelir,ne aldatandan.
Hayatınızdakilere saygınız yoksa,kendinize olsun.

ben ne yapacağım sevgilim mi eski sevgilim mi hangisini seviyorum ben ikisinden biri gidecek bir daha hayatımda olmamak üzere ama ben kimseyi kırmakta istemiyorum kime nasıl izah ederim

Ne kadar üzücüüü! İkisinden biri gidecek, vah vah çok üzüldüm yaa! En iyisi ikisini de idare etmek...:66:

Back
X