eski sevgilinizden aldıgınız mesajlar

balik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
203
6
96
İzmir
eskımeyen eskı sevgılılerden aldıgınız mesajlar var mı sızın de yapılan hatalar duyulan pişmanlıklar ve ıstenen yenıden denemeye daır son sanslar hadı paylasalım o saman ne dusunuyoruz?

- Seni hâlâ seviyorum...
Performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten...

- Seni hâlâ özlüyorum...
Tütün bas geçer...

- Nasıl gidiyor hayat?...
Senden sonra bayağı bir güzelleşti, sağol...

- Birbirimizin kalbini kırdık, yeniden biraraya gelip kırık kalpleri onaralım...
Benimkinin kaskosu vardı...

- Dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle?...
Bir dahakine iyi örtün de uyu...

- Dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim...
Ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm...

- Senin gibisini bir daha bulamadım...
Bunun beni ilgilendiren kısmı nedir?...

- Mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız... Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz... Hadi naş...

bu hafta sevgili olalım haftaya yüzükleri alırız dedi =) bende saçmalıorsun sadece iyi geceler dedim

ayrıldığımda ne mesajları bitti..
ne intihar numaraları..
ne onu bunu araya sokmaları..
bunlar onu gözümde dahada küçükltü..
bi süre sonra eşim girdi hayatıma unuttum gitti..
hattımı da değiştirdim ve kurtuldum..eskidi..
hafızamdada çok eskidii

öyle her ufak şeyde ayrılalım dememek lazım,haliyle ayrıldıktan sonra da geri dönüşleri akıldan bile geçirmemeli insan..işe yaradığını hiç görmedim.belki ilk bikaç hafta süper sevgiliyi oynar ama özünde ne ise kısa bir süre sonra yine o olacaktır.
eski sevgilim 'eski' olalı nekadar zaman oldu hatırlamıyorum bile ama kısa aralıklarla bana ulaşabileceği heryerden bensiz olamayacağını,şans vermemi falan söylüyor.
üstelik hayatımda gerçekten çok değer verdiğim yeni biri var,ona da söyledim ama hala çok büyük bi değişiklik yok..erkekleri anlamak zor ..ayrıldınız mı bayağı bi kıymetleniyosunuz

esasen özetle söylenecek birşey var; boş iş bunlar.. sırnaşık şey

2 yıl oldu ayrılalı hala atıo..askerde suan bişe de diyemiom cok üzülmesin oralarda die

o msjlar yüzünden aşkımla ayrılıyodum nerdeyse aradan kaç yıl geçmiş hala msj atabilme potansiyeli oluyo bazılarında

seni sewiyorum we kimseye ait olmayacaksın die mj atmıs...
benm olmasanda kmseyle olmanı da istemiyorum yanlızlıga alıs , eger birine ait olmak istersen sana yapmadgımı bırakmam gerekirse ölümü bile göze alırım demiş...
korktum walla ee insanın psiko bi eski sewglisi olursa

bazıları ne dersen de anlamıyor sülük gibi yapışıyor kapının önünde sabahlıyor.ben kendisini hiç farketmediğim halde onu sevdiğimi sanıyordu hatta hayalle gerçeği bile karıştırıyordu ben ona deli gibi aşıkmışım babamın zoruyla evleniyormuşum ve onunla her gece konuşup mesajlaşıyormuşum ve ben o zaman nişanlıydım seni kurtarıcam kaçırıcam gibi laflar söylüyordu arayıp.ama ben onun adını bile bilmiyordum sadece her gece kedi gibi kapımın önünde duran ve evi arayıp cama çık diyen bi manyak.ödüm patlıyordu zaten yanlız yaşıyordum eşimle 7 yıl flöet etmiştik sonunda evlenicektik ödüm patlıyordu mutluluğumu bozucak diye yada beni kaçırıcak diye az çekmedim ben kızlar onun yüzünden bazıları tehlikeli olabiliyor.

Benım eski nişanlım da hayatımda biri olduğunu öğrenmiş, msj atmış, yakında askere gidecem askere gidene kadar ayağini denk al ortalarda fazla görünme yoksa gördüğüm yerde kafana sıkacam benım nasılsa kaybedecek bişeyım yok demiş.. nasıl sinirlendım ama... hemen aradm gel bekliorum napacaksan yap senden korkan senin gibi olsun dedım hiç bişi diyemedi.. issiracak it dişini göstermezmiş =)

askere gıden manyaklasıyo....benı onun kadar sevenı bulamazmısım...iyi de be kardesım bu benım sorunum...kafama sıkarmıs hayatımda ya o olacakmıs ya da hıc kımse lafff...ulan ates olsan kendını yakarsın dıyorum daha da kuduruo ben naapsam nerelere gıtsem ya...ne zaman evden cıksam kosenın basında bıtıo...offf kendıme kızıorum sımdı nasıl boole bı ınsanla berabermısım ben...akıllısı benı bulmaz mı Allah ım ya

seni hala seviyorum ama amalarım var demişti... bende beni unut fln yazdım du bakalım 2 ay oldu dahada bişey yazmaz inşallah

o neler neler
gununu gosterecemler
senı cok ozledım bı kere balkona cık yuzunu goreyımler
bu kadar mı degersız mıyımler

ayy bazıları yüzsüzce mesaj atar,
bazılarıysa da cidden rahatsızlık verir. hiç gereksiz eski sevgililerin yapışması.

- Nasıl gidiyor hayat?...
Senden sonra bayağı bir güzelleşti, sağol...

aynen ondan sonra baya güselleşti mesela artık aglamıyorum cokşükür

beni terkettiğini bile sölemeyen adam bayramlarda kandillerde mesaj attıodu

bende "atma oğlum istemiyorum" dedim
o da bana "ben mübarek gün diye atıyorum istemiosan atmam" demişti
bende "atma numaramı da sil rahatsız etme beni demiştim"sengözlerimebaksanab

mal gibi kalmıştır eminim sinirinden çatlamıştır oh olsunkötükedihüso

eski erkek arkadasımlarımla gorusmem bunada karsıyım zaten eski eskide kalmıstır arkadas falan olmam benim numaramı bulup mesaj atan olmustur gene baslayalım diye umrumda olmaz eksik kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…