Eski sevgilinizden kalan şeyleri siler misiniz?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Ben silip yoluma bakan biriyimdir eski erkek arkadaşım benimle ilgili ve daha önceki sevgilileriyle ilgili konuşmaları , fotoğrafları kısaca hiçbirşeyi atamayan hatta onlara bakıp uyuyan tipte biriydi ben bu durumu çok garip buluyorum sizce de garip değil mi? geçmiş bitmiş bişeyi neden silemez bir insan ?:olamaz:

Siz varken mi yapıyordu bunu?
Evet benle ayrıldıktan sonra benden önceki sevgilisinden hiçbir konuşmasını resimlerini vs. atmadığını öğrendim hatta benimle birlikteyken geceleri onu anıp resmine bakarak uyuyormuş hatta gün sayıyormuş rezillik.

Evet benle ayrıldıktan sonra benden önceki sevgilisinden hiçbir konuşmasını resimlerini vs. atmadığını öğrendim hatta benimle birlikteyken geceleri onu anıp resmine bakarak uyuyormuş hatta gün sayıyormuş rezillik.
O kişiyi unutamadığı için olabilir.

onu unutamamış demekki

Bende konuşmaları silmem tamamen bitirdiysem bile.. bazen geceleri okurum hemde sadece bir tanesinin değil çoğu eski sevgilimin hediyeleride atmam çünkü bana hediye almış değer vermiş ayrılsak bile hediyelere saygım sonsuz

Gece onlara bakıp uyumak başka bir şey yalnız 🤦🏻‍♀️ sizin bahsettiğiniz patolojik bir şey.

Hatıra saklanabilir. Her şey değil ama bazen kıyamadigin bir şey olur, atamazsın
Karşındaki kişiden ziyade, sana ne hissettirdiği ile alakalı bence. Benim eğer kirilmasaydi cam bebek bir kolyem vardı, gerçi ben hediye eden sevgilimle evliyim ama olsun 🤣 ayrilsaydik da saklardım. Maddi değeri yok. Sevgilimden hediye olmasindan daha önemlisi, benim bir anım ve o anıya ait fotoğrafım üzerine yapılmış bir hediye olmasıydı.
Ama kırıldı 😥 yapan kişi de vefat etti, yok yenisi 😪

Bunun birde şu huyu var asla pişman olmam diyip geriye dönmez yeni sevgili yapar ama 1 2 ayı geçmez sonra eskisine pişman oldum diyip yazar banada 6 ay sonra yazmıştı pişmanım çok kırdım seni unutamıyorum hala resimlerin duruyor hediyelerini atmadım ilkkez pişman oldum gibisinden Allahtan bi zamanlar çok yakın olduğu ama şuan konuşmadığı arkadaşından her haltını öğrenip attım kafamdan hala tarihimiz yazılı twittirında instagramında :-) anlattıklarım cidden gerçek malesef var böyle geniş insanlar şükrediyorum kurtulduğuma :KK48: :olamaz:

silmem , konusmalar ayrıda resimler hediyeler anıdır neden sileyim ?
bakıp uyumak ayrı bir boyut ama , kıyamamak deger vermemek değil
yeni bir ilişkin olduğu halde de mi silmezsin saygısızlık olmaz mı bu çıktığın insana yoksa bende hemen ayrıldıktan sonra silmem belli bi süre geçer öyle silerim ama nefret ettiysem tutmam

Siz bunları nasil öğrendiniz ?

Bende konuşmaları silmem tamamen bitirdiysem bile.. bazen geceleri okurum hemde sadece bir tanesinin değil çoğu eski sevgilimin hediyeleride atmam çünkü bana hediye almış değer vermiş ayrılsak bile hediyelere saygım sonsuz
sevgilin varken eski sevgilinin fotoğrafına bakıp uyur musun peki bence asıl saygısızlık bu yani ben bunu duyunca bayağı üzülmüştüm ama sonra dert etmedim geçti çokta önemli biri olmadığı kanatine vardım :)

Ahahah ona gelmiyor işte hiçbirşeyini silip atamıyor çok çok öncekileri bile duruyormuş şaşıyorum ama öğrendiğime mutlu oldum çabuk unuttum :KK48:
Bencedd unutmak makbul 😂 kız yapar belki de duygusallığından dolayı o bile fazla sevgilisi varken bakıp bakıp içlenmek 😂 Ahahaha çok komiğime gitti 😂

Back
X