Eski sevgilinizden kalan şeyleri siler misiniz?

evet ? yani gerçekten sevip sevmediğine bakar o işler ben eskileri silmeyenlerin onları hala düşündüklerini unutamadıklarını düşünürüm ve yeni biriyle bi yola çıktıysam elbetteki silerim çünkü ruhsal aldatmaya girer fiziksel değildir belki ama büyük saygısızlık yaşadığım içinde rahatlıkla söyleyebilirim saygısızlık ama saygı duyarım senin kararına buda senin düşüncen
ne alaka aldatmak ? eski sevgililerimin hiç birinde değil aklım ama hepsinin aldığı hediyeler resimlerimiz vs duruyor . şimdide sevgilim var , aklım bedenim ruhum her seyim onda yani .
o da saklıyordur belki esk sevgilisinden kalan seyleri sormadım ama olsada rahatsız olmam .
denk gelince görüştüğüm eski sevgilimde var . eski sevgili olayı bu kadar abartılmamalı bence .

Aynen öyle ben hep derim kimi sevmesem kıçımda ya biri var etmedik hakaret bırakmadım hala çiçek yolluyor
Ben bana yaptığı onca şeye rağmen 1 kere küfür etmedim terbiyemi bozmadım ona karşı kafasında iyi hatırlamasını istedimki vicdan azabında boğulsun istedimki öylede oldu ahahahahahha ahahahahhaha numaramı değiştirmiştim numaramı falan arayıp bulmuş beni araştırmış nerde olduğumu falan öğrenmiş yanıma gelmeye çalışmış gelememiş falan fistan gene çiçek almışşın bana aldığı hiçbirşey yoktu aşırı ilgisiz cimri ve iğrenç biriydi

Bende konuşmaları silmem tamamen bitirdiysem bile.. bazen geceleri okurum hemde sadece bir tanesinin değil çoğu eski sevgilimin hediyeleride atmam çünkü bana hediye almış değer vermiş ayrılsak bile hediyelere saygım sonsuz
Hediyeleri bende atmam tabi güzel bir şekilde ayrılmış ve hâlâ birbirimizi güzel hatırlıyorsak 😊 ama bu konuşmaları okurken içiniz cız etmiyor mu yahu :süslü:

Ben bana yaptığı onca şeye rağmen 1 kere küfür etmedim terbiyemi bozmadım ona karşı kafasında iyi hatırlamasını istedimki vicdan azabında boğulsun istedimki öylede oldu ahahahahahha ahahahahhaha numaramı değiştirmiştim numaramı falan arayıp bulmuş beni araştırmış nerde olduğumu falan öğrenmiş yanıma gelmeye çalışmış gelememiş falan fistan gene çiçek almışşın bana aldığı hiçbirşey yoktu aşırı ilgisiz cimri ve iğrenç biriydi
Cimri lafını okuyunca bitti lütfen kaçın en çekilmez tip ıyy hayatta dayanamam bi çocuk vardı annesine otobüs bileti alırken bir ton laf etti benim yanımda direk yol verdim Allah’ın cimrisi :)

ne alaka aldatmak ? eski sevgililerimin hiç birinde değil aklım ama hepsinin aldığı hediyeler resimlerimiz vs duruyor . şimdide sevgilim var , aklım bedenim ruhum her seyim onda yani .
o da saklıyordur belki esk sevgilisinden kalan seyleri sormadım ama olsada rahatsız olmam .
denk gelince görüştüğüm eski sevgilimde var . eski sevgili olayı bu kadar abartılmamalı bence .
Yani sizin görüşünüz böyle ne diyebilirim ki :) benim görüşüm de böyle

Yani sizin görüşünüz böyle ne diyebilirim ki :) benim görüşüm de böyle
hayır sevgilimi sevmedğimi ima etmişsinizde onun için yazdım .
onu da seviyorum , önceki sevgililerimi de sevdim , neden sanki yokmuşlar gibi davranalım ki ? bence bu kadar katı olmayın .

Cimri lafını okuyunca bitti lütfen kaçın en çekilmez tip ıyy hayatta dayanamam bi çocuk vardı annesine otobüs bileti alırken bir ton laf etti benim yanımda direk yol verdim Allah’ın cimrisi :)
Evet cimri erkeklerden iğreniyorum bence para ödememek içinde ilgisiz kalıp bitirmiş olabilir :-) ama sonradan öğrendiğim şeyde şu oldu bu para biriktirip altın alıp saklıyormuş kenarda tüm biriktirdiği altınları evlerine hırsız girip götürmüş herşeyi gülmedim ama çok ah etmiştim hehe :) Allah cezasız bırakmıyor sinir krizi geçirip hastanelik olmuştum bunun yüzünden okadar aşıktımki ama sonra sevmediğim insanlara dedikodumu yaptığını falanda öğrenince işte sonuç olarak sildim ahahaha bide hala ona dönmemi bekliyordu paşam sürünsün

Ben silerim konuşmaları, fotoğrafları vs kendi huyumu biliyorum çünkü bakarım illa aklım karışır, üzülürüm o yüzden gerek yok hiç. Eşyaları atmam ama eski günler dediğimde sadece eski sevgilim canlanmıyor gözümde Eski bende varım yaşananlarda. Ayrıca konuşmaları, resimleri silmeyen insan da bana saygısızlık yapıyor gibi gelmiyor. Bir zamanlar güzel bir şeyler yaşanmış hatıralara saygım var. Güzel yaşanmamış bile olsa bir zamanlar hayatına aldığı kişiye saygısı olmalı insanın. Bir şeylerin saklanması hala aklının onda olduğu unutamadığı anlamına gelmez bence. Eşimle nişanlıyken eski sevgilisiyle fotoğraflarını görmüştüm ıvır zıvır kutusunun içinde. Kızla ayrılalı olmuş 7-8 tane, koymuş oraya unutmuştur tahminen. Hiç gidip sormadım bile. Uzun bir ilişkisinden bahsetmişti bir keresinde muhtemelen o kızdı umrumda olmadı. Ben sevildiğimden, ilişkimden emindim eski bir hatırayı saklamış diye neden mesele yaratayım? Hala onu seviyor gibi bir düşünce geçmedi hiç aklımdan. Birazcık geçseydi şimdi eşim olmazdı zaten. Hala duruyor mu bilmiyorum kutu nerdedir hiçbir fikrim yok ama sizin dediğiniz geceleri resmine bakıp uyumak falan bambaşka bir boyut.

Silmese bile bunu size yansıtması saygısızlık.
Ben de eski yazışmaları vb silmemişimdir ama açıp okuduğum için falan değil. Ben genellikle hiç mesajlarımı silmeyen biriyimdir. Bir tarih veya bir şey ile ilgili bilgiyi hatırlamak istediğim zaman. dursun lazım olur belki derim, yer de kaplamıyorsa silmem. Hediye konusunda ise eğer kullandığım ve işime yarayan bir şeyse atmam, işime yaramıyorsa ise hatıra olsun diye saklamam. yani geçmiş geçmişte kalmıştır, O kişi değerli bir insan olabilir (neticede değerli bulmuşum görüşmüşüm geçmişte) ama o kişiden kalan şeylerin benim için bugün bir önemi yoktur.

Silmese bile bunu size yansıtması saygısızlık.
Ben de eski yazışmaları vb silmemişimdir ama açıp okuduğum için falan değil. Ben genellikle hiç mesajlarımı silmeyen biriyimdir. Bir tarih veya bir şey ile ilgili bilgiyi hatırlamak istediğim zaman. dursun lazım olur belki derim, yer de kaplamıyorsa silmem. Hediye konusunda ise eğer kullandığım ve işime yarayan bir şeyse atmam, işime yaramıyorsa ise hatıra olsun diye saklamam. yani geçmiş geçmişte kalmıştır, O kişi değerli bir insan olabilir (neticede değerli bulmuşum görüşmüşüm geçmişte) ama o kişiden kalan şeylerin benim için bugün bir önemi yoktur.
Bana çok saygısızlık yaptı , bana yalanlar söyledi kız arkadaşlarıyla gezmeye gitti, beni görmezden gelip arkadaşlarına gitti, beni uyuttu, bana haksızsın muamelesi yaptı ,narsistti asla değişmezdi insanları kontrol etmeyi ve suçlamayı aşırı derecede seviyordu ve gidip kız arkadaşlarına ağır hakaretler edip onlara vuruyormuş ve kızların hoşuna gidiyormuş ?daha neler neler caninin önde gideni böyle iğrenç birisi olduğunu sonradan gördüm ve çoktan aşık olmuştum ona ama kurtuldum rahatım diğerleri düşünsün ahiret sınavıyla dünya sınavını yaşattı bana ama şimdi düşünmüyorum aklıma geldikçe gülüyorum artık ahahah :KK48:

Bana çok saygısızlık yaptı , bana yalanlar söyledi kız arkadaşlarıyla gezmeye gitti, beni görmezden gelip arkadaşlarına gitti, beni uyuttu, bana haksızsın muamelesi yaptı ,narsistti asla değişmezdi insanları kontrol etmeyi ve suçlamayı aşırı derecede seviyordu ve gidip kız arkadaşlarına ağır hakaretler edip onlara vuruyormuş ve kızların hoşuna gidiyormuş ?daha neler neler caninin önde gideni böyle iğrenç birisi olduğunu sonradan gördüm ve çoktan aşık olmuştum ona ama kurtuldum rahatım diğerleri düşünsün ahiret sınavıyla dünya sınavını yaşattı bana ama şimdi düşünmüyorum aklıma geldikçe gülüyorum artık ahahah :KK48:
iyi ki kurtuldunuz, buna sevindim

İnsanına ve eşyasına göre değişir.
Tiksindiğim ve anarsam karşıma çıkar korkusuyla adını bile şifreli andığım iki kişi var geçmişimde. Onlara dair bir çöp bile görmek istemem. Hatta biriyle kedilerimize kart çıkarmıştım anne adı ben baba adı o. Kedilerin resimleri falan var. Ki iki tanesi onda-artik görmeyecegim kedilerdi. Kiyamam asla, cuzdanimda tasirdim. ama sırf onun adı yazıyor diye onu bile attım çöpe.
Bana kötü his veren hiçbir şeyi yük etmek istemem...
Ama onlar dışında insan gibi ayrıldığım insanların güzel hediyelerini-mektuplarini asla atmam.
Şu an başka bir şehirde tatildeyim. Sırt çantamda 3 yılı aşkındır görmediğim eski bir sevgilimin hediyesi açılınca kocaman olan torba&kamp kaşığı ve bir başka eski flortumun hediyesi saç bandım var . Bir de eski flortlerden birinin hediyesi bir kolyem var.
Hepsi de hem çok güzel hem de bakınca beni mutlu ediyor. Atmayı da asla düşünmem mesela...

Ben silip yoluma bakan biriyimdir eski erkek arkadaşım benimle ilgili ve daha önceki sevgilileriyle ilgili konuşmaları , fotoğrafları kısaca hiçbirşeyi atamayan hatta onlara bakıp uyuyan tipte biriydi ben bu durumu çok garip buluyorum sizce de garip değil mi? geçmiş bitmiş bişeyi neden silemez bir insan ?:olamaz:
Obsesif..

Ben ne varsa siliyorum tamamen bitirdiğimde. Elimde olsa adamı bile komple silerim. Ama eski erkek arkadaşım fotoğraflarımızı silmemiş anısı var diye. Unutamadığı için değildir diye düşünüyorum ama bakıp uyumak ayrı bir olay. Adam melankolik heralde

Ben geçen aya kadar hepsini saklardim birak eski sevgiliyi benden etkilenen kişilerin hediyelerini bile ama sonra meditasyon yapmaya başladim ve ben bir kamyon dolusu hediye,taki, ayi,kiyafet,kutular,notlar akliniza ne gelirse attim hem geçmiş enerjileri üstümden kalksin diye hem de yeni biri gelirse onun enerjisi kaybolmasin diye özellikle kurumuş güller kutu kutu idi neler yoktu ki. Ama sevgilimden de bunu isterim net

Back
X